souris46 dedi ki:Beowulf dedi ki:[img ][/img]
Bu nedir Allah aşkına olmadı resim koymadan direk küfür et.Arkadaşlar o resimli hakaret ettiğiniz kurumun hergün bağlantısı kullanarak sdn ye geliyorsunuz fiyatlar yüksek olabilir uygun olmayabilir belki hiç tatmin edici olmayabilir ama ne olursa olsun kalkıpta o resimdeki gibi bir hakaret edemezsiniz kuruma.
Ayrıca kampanya bilgilendirmen için tşk ederim Troy önceki günde benim evi aramışlar 24 ay sözleşme yaparsam mevcut abonelikte yıl sonuna kadar 49 yerine %12 indirim ile 43,1 gibi bir ödeme alınacaktır dediler bakalım ne olacak
souris46 dedi ki:Eski üyelere yönelik yapılan uygulama sanırım bu sitede yer alıyor
Turbo İndirim
TTNET ADSL'den bütün abonelerine Turbo İndirim Fırsatı!
Kampanyaya başvuran tüm müşterilerimiz, 12 ay boyunca %12 indirimden yararlanıyor. Kampanyaya katılmak için hemen Türk Telekom Ofislerine, Türk Telekom Bayilerine veya TTNET Çözüm Ortakları (Casper, Crea, Datateknik, Elkotek, Sentim, Smile, Spintek, Vestel) bayilerine başvurun, bu büyük indirimi kaçırmayın !
TTNET ADSL abonesi iseniz 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da kampanyadan yararlanabilirsiniz.
![]()
Kampanyadan herhangi bir abonelik taahhütü olmayan mevcut ve yeni tüm müşterilerimiz, 24 aylık abonelik taahhüdü imzalayarak yararlanabilirler. Başka kampanyalardan yararlanan müşterilerimiz, ancak taahhüt süreleri dolduğunda bu kampanyadan yararlanabilir.
Aylık kullanım ücretlerine yapılacak %12 indirim, kampanya başvurusunun yapıldığı ayı takip eden aydan itibaren 12 ay boyunca geçerli olacaktır.
Kampanyadan yararlanarak yeni abone olacak müşterilerimiz diledikleri tarife ve hız paketini seçebilirler. 24 aylık abonelik süresi boyunca, arzu eden müşterilerimiz tarife paketlerinizi değiştirebilirler.
Yeni abone olacak müşterilerimizden bir sefere mahsus alınan 29 YTL bağlantı ücreti bu kampanya kapsamında alınmaya devam edilecektir (TTNET ADSL aboneliği sürerken Turbo İndirim kampanyasına katılan müşterilerimiz için geçerli değildir.).
Limitli paketlerde kota aşım ücreti mevcut tarifedeki haliyle uygulanmaya devam edilecektir.
Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır.
Kampanyamız TTNET ADSL altyapı olanakları ile sınırlıdır
KAYNAK
artiztttt dedi ki:Be5tE dedi ki:3R4Y dedi ki:rocky61 dedi ki:Bu indirim halihazırda kullananlarada yansıyacakmı ?
evet aynı şeyi ben soracaktım bundan bizim gibi adsl aboneliği devam edenler yararlanabilecekmi? eğer yararlanamayacaksa türk telekoma sevgilerimi yolluyorum buradan =)
evet bende bu sorunun cvbını istiyorum ilgililerden![]()
Merakla Bekliyoruz...
Mehmet Emin Ayaz dedi ki:arkadaşlar bişey soracağım ben superonline kullanıcısıyım 2 yıılk anlaşma yapmıştık geçen ay doldu o şimdi ben ttnet'e geçersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim.?
Mehmet Emin Ayaz dedi ki:tamam anladım ne işe yarar ki o zaman saçmalıktan başka bişey değil
Be5tE dedi ki:Mehmet Emin Ayaz dedi ki:tamam anladım ne işe yarar ki o zaman saçmalıktan başka bişey değil
İşte ne dicen ... Sözde indirim ...
Antediluvian dedi ki:Be5tE dedi ki:Mehmet Emin Ayaz dedi ki:tamam anladım ne işe yarar ki o zaman saçmalıktan başka bişey değil
İşte ne dicen ... Sözde indirim ...
Eeet Özde değil Sözde..![]()
![]()
Ferman31 dedi ki:ben yine yararlanamıyorum benim zaten 24 aylık kablosuz modemli sözleşmem var ve buna geçmek için onun bitmesi gerekiyomuş.işte bu ****.