[ANKET] Yeni ADSL fiyatlarını beğendiniz mi?

Yeni ADSL fiyatlarını beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    322

nicel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu durum eski kullanıcılara büyük haksızlıktır. ben adsl aboneliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum. eski kullanıcıları "iptal kampanyası" açmaya davet ediyorum...

stressiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar azönce 444 0 375 ile görüştüm indirim sadece yeni katılanlara bir hoşgeldin indirimi
operatörün söylediği aynen şu 3-4 ay içinde onlarda sizin gibi ödemeye başlayacak
ayrıca vdsl hakkında bilgi verirmisiniz dedim
modemi nerden alıyoruz falan gibi bize henüz onla ilgili bilgi verilmedi reklamlar ve 444 1 444 numaralı telefondan bilgi alırsınız dediler.

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeter anamızı ağlattınız ya yeter harbiden bune ya adam gibi indirim yapın kardeşim yeter.

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya her zaman söylüyorum.Türkiyenin en büyük hırsızlarından bir tanesi TTNET! :@ :@ :@

macellan44

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi güzelde 4 gb halen kullananlarda fiyat ne olacak yani ben 29 ytl ödüyorum 4 gb burada bir indirim yokmu?Eğer yoksa hemen şu çok veciz atasözünü söylemek isterim. ^^Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.Cuk oturdu valla ;)

uzaktan algilama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 M Limitsiz 49 27,99 YTL
2008 yılı sonuna kadar aylık yani yeni gelenlerde 24 ay kullancaklarına dair antlaşma imzalayacak ve tam 6 ay sonra bizle aynı tarifeye geçecekler. Bitmedi bunun yanında şimdi 1024 limitsiz alan tarifesini 6 ay sonra kotalıya çeviremiyecek. Antlaşma metinlerinde üst tarifeye zıplayabilir ama aşağı çekemezsiniz diyor.

İşin en komiği nedir ama biliyor musunuz? Bu yeni aboneler 6 ay sonra burada bizimle birlikte telekom'a kafam girsin diyecekler zira yeni kampanyalardan da onlar yararlanamıyacaklar çünkü.

[bkz: telekom annen ölsün]

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Bin cefa gördüm
Bin defa öldürdün
Kahrolsun bıktım ya artık
Beni benden aldın attın
Beni sattın yazıklar olsun

Allah B..... V.....
kalanını içimizden söylüyoruz

Ademsx1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
Beowulf dedi ki:

Bu nedir Allah aşkına olmadı resim koymadan direk küfür et.Arkadaşlar o resimli hakaret ettiğiniz kurumun hergün bağlantısı kullanarak sdn ye geliyorsunuz fiyatlar yüksek olabilir uygun olmayabilir belki hiç tatmin edici olmayabilir ama ne olursa olsun kalkıpta o resimdeki gibi bir hakaret edemezsiniz kuruma.

Ayrıca kampanya bilgilendirmen için tşk ederim Troy önceki günde benim evi aramışlar 24 ay sözleşme yaparsam mevcut abonelikte yıl sonuna kadar 49 yerine %12 indirim ile 43,1 gibi bir ödeme alınacaktır dediler bakalım ne olacak

arkadaş bence ttnette çalışıo ^^

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar ben 4 yılık ttnet kullanıcısıyım 4096 bağlantı kulanmaktayım acaba bende bu kampanyalardan bende faydalanırmıyım yani orda yazan fiyatı bizim için de geçerlimi suanda 89 ödüyorum bendemi 47 ödücem?

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
souris46 dedi ki:
Eski üyelere yönelik yapılan uygulama sanırım bu sitede yer alıyor

Turbo İndirim
TTNET ADSL'den bütün abonelerine Turbo İndirim Fırsatı!

Kampanyaya başvuran tüm müşterilerimiz, 12 ay boyunca %12 indirimden yararlanıyor. Kampanyaya katılmak için hemen Türk Telekom Ofislerine, Türk Telekom Bayilerine veya TTNET Çözüm Ortakları (Casper, Crea, Datateknik, Elkotek, Sentim, Smile, Spintek, Vestel) bayilerine başvurun, bu büyük indirimi kaçırmayın !

TTNET ADSL abonesi iseniz 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan herhangi bir abonelik taahhütü olmayan mevcut ve yeni tüm müşterilerimiz, 24 aylık abonelik taahhüdü imzalayarak yararlanabilirler. Başka kampanyalardan yararlanan müşterilerimiz, ancak taahhüt süreleri dolduğunda bu kampanyadan yararlanabilir.
Aylık kullanım ücretlerine yapılacak %12 indirim, kampanya başvurusunun yapıldığı ayı takip eden aydan itibaren 12 ay boyunca geçerli olacaktır.
Kampanyadan yararlanarak yeni abone olacak müşterilerimiz diledikleri tarife ve hız paketini seçebilirler. 24 aylık abonelik süresi boyunca, arzu eden müşterilerimiz tarife paketlerinizi değiştirebilirler.
Yeni abone olacak müşterilerimizden bir sefere mahsus alınan 29 YTL bağlantı ücreti bu kampanya kapsamında alınmaya devam edilecektir (TTNET ADSL aboneliği sürerken Turbo İndirim kampanyasına katılan müşterilerimiz için geçerli değildir.).
Limitli paketlerde kota aşım ücreti mevcut tarifedeki haliyle uygulanmaya devam edilecektir.
Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır.
Kampanyamız TTNET ADSL altyapı olanakları ile sınırlıdır

KAYNAK

Şu iş bana tamamen mantıksız geliyor.24 ay tahhattüt edeceksin ama 12 ay 6 ytl cik indirim alacaksın ne bu yani kazıklamaktan baska birsey değil ki

hem ne gerek var ki kampanya ya zatentekelsin bırak diğer firmalar kampanya yapsın

bir şey daha var o kadar parayı bosuna cem yılmaza vereceğine git alt yapını yenile....

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
amaaan tüm dünya en az 4 M/bit ile bağlanıyo biz hala 1 ile uğraşıyoz....bi de vdsl2 skandalı var, 32mbit dedikleri hız aslında 8 mbit + 24mb iptv.....

dünyanın en pahalı benzini, interneti, elektriği bizde....milletimiz karşı çıkmadıkça bizi daha çoook soyarlar...

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saçmalık haram olsun bizden aldıkları aylık ücretler TTnet'e qq.

offoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
can kardeşlerim zaten bütün duygularını açığa vermişler.. bana da tercüman olmuşlar.. bişi dememe gerek kalmamış..

velhasıl başka net sağlayıcıların fiyat potilikaları nasıl, mesela ttnet+telefonu iptal ettirsek başka bir firmadan almaya kalksak yine sabit telefon döşenmemize gerek varmı? .. avantajlarımız ne olabilir? fikri olan.

bunları yazarken benim kuzenin digitürk'ün niye iptal ettirdiğini de hatırlayıverdim.. ;)

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
artiztttt dedi ki:
Be5tE dedi ki:
3R4Y dedi ki:
rocky61 dedi ki:
Bu indirim halihazırda kullananlarada yansıyacakmı ?

evet aynı şeyi ben soracaktım bundan bizim gibi adsl aboneliği devam edenler yararlanabilecekmi? eğer yararlanamayacaksa türk telekoma sevgilerimi yolluyorum buradan =)

evet bende bu sorunun cvbını istiyorum ilgililerden :)

Merakla Bekliyoruz...

Hayır Yararlanamayacak.. Yalnız memnuniyetsizliliğinizi dile getirirseniz yüzde 12lik bir indirim söz konusu..

http://forum.shiftdelete.net/index.php/topic,43338.0.html

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişey soracağım ben superonline kullanıcısıyım 2 yıılk anlaşma yapmıştık geçen ay doldu o şimdi ben ttnet'e geçersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim.?

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mehmet Emin Ayaz dedi ki:
arkadaşlar bişey soracağım ben superonline kullanıcısıyım 2 yıılk anlaşma yapmıştık geçen ay doldu o şimdi ben ttnet'e geçersem bu kampanyadan yararlanabilir miyim.?

Yararlanabilirsin..ama 4 ay sonra sende Normal üzretlendirmeye gececeksin.. yani 2009 başı..

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben modem almıyacağım sadece limitsiz 1024 geçeceğim yine mi aynı, yani 2 yıllık anlaşma yaptığımda 2 yıl 29 ytl ödemeyecekmiyim.?

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır arkadaşım.. 2 yıllık anlaşma yaptığında modem almasan bile sadece 2009 başına kadar 29 ytl ödeyeceksin.. Ocak 2009dan itibaren tekrar 49 ytl ödemeye devam edeceksin..

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam anladım ne işe yarar ki o zaman saçmalıktan başka bişey değil

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kablo net geçmeyi düşündüm bi ara evde kablolu var zaten onun üzerinden 1 gb sınırsız 0 ytl dediler. ama kablo ve modem olduğundan dolayı geçmedim.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende sevinmiştim

[içimden sövüyorum] Allah sizin belanızı versin taaaaa......[/içimden sövüyorum]

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o evet diyenler nerde oy kullanıp kaçmasınlar :P

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Mail Attım Ve cevapları Şöyle:

" TTNET, bu kampanyalarıyla mevcut ve yeni gelen müşterileri arasında kalıcı bir farklılık yaratmamıştır. TTNET' in mevcut müşterilerine yönelik uygulamakta olduğu çok cazip kampanyalar da bulunmaktadır. Örneğin, "Son Sürat Fırsat" kampanyası kapsamında, mevcut müşterilerimiz sadece 444 0 375 nolu Çağrı Merkezine aramaları ile bir yıl süresince aylık ücretlerinde yüzde 12 indirimden faydalanabilmektedirler. "

Bunuda Benden Duymadınız (:

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yönetim bu konuda küfürü serbest bıraksın bence.müşteriyle bukadar da dalga geçilmezki.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ferman31 dedi ki:
ben yine yararlanamıyorum benim zaten 24 aylık kablosuz modemli sözleşmem var ve buna geçmek için onun bitmesi gerekiyomuş.işte bu ****.

sdn de küfür serbest mi?? yani bilelim de biz de ona göre hareket edelim demi :* :*