Anket Tatile nereye gitmek istersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tatil mekanınızı seçin

• Kullanılan toplam oy
    587

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
arkadaşlar tatil deyince aklınıza hemen bir yerlere gitmek mi geliyor.insan hergün sürdürdüğü tekdüze hayata bir ara verip huzur bulmak için birşeyler yapma ihtiyacı duyar.mesela ders aralarında yapılan tatile tenefüs denir...insan işinden uzaklaşmak için biraz rahatlamak için illa ki çok uzaklara gitmesine gerek yoktur.hergün işe giden adam pazar günü evden çıkmazsa veya başka bir yerlere giderse buda tatildir.hehh şimdi gelelim konuyu bağlayacağım yere ;D :P kafam dinlensin heryer paris :D onu sööölim dedim.

Özlem

Asistan
Reaksiyon puanı
6
seçiL dedi ki:
arkadaşlar tatil deyince aklınıza hemen bir yerlere gitmek mi geliyor.insan hergün sürdürdüğü tekdüze hayata bir ara verip huzur bulmak için birşeyler yapma ihtiyacı duyar.mesela ders aralarında yapılan tatile tenefüs denir...insan işinden uzaklaşmak için biraz rahatlamak için illa ki çok uzaklara gitmesine gerek yoktur.hergün işe giden adam pazar günü evden çıkmazsa veya başka bir yerlere giderse buda tatildir.hehh şimdi gelelim konuyu bağlayacağım yere ;D :P kafam dinlensin heryer paris :D onu sööölim dedim.

Ben gezip görmeyi çok sevdiğim için sanırım ilk fırsatta kaçarım :) O yüzden tatil demek gitmek demek çoğunlukla ;)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Daha önce bana tatil denildiğinde farklı yerlerde dolanmak,bara gitmek,arkadaşlarla güneşin doğuşunu izlemek,havuzda yüzmek,vb geliyordu aklıma.Bunlar çok sıkıcı şeyler gibi geliyor artık bana.Artık bence tatil kendini iyi hissettiren herhangi birşeyi yapmak rahatlamak,kafa dinlemek,bol bol sükunet aslında.uyumak uyumak uyumak... :D bunlari yazarken de Sertap Erener in sarkisi caliyor tesaduf :P
uzanmışım kumsala
güneş damlar içime
kurumuş dudaklarımda unutulmuş bir beste yaşıorum aheste
kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum
şimdi çok uzaklarımda nafile telaşlarım hayattan çalıyorum....
diyebilmeyi ne çok isterdim :)

alper3189

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlike ANtalya kleopatra otel vazgeçilmez bi tatil keyfi:)

Sait ALEV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karadeniz niye yok. Halbuki oralarda da gezilecek yerler var. :'(​

l3urak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teknojen dedi ki:
ev maalesef :'( :'( seneye öss var :'( dersaneye gitcem yazın stajım da var :'( evin yolunu bulabilirsem iyi :-X

sana seneye kolay gelsn :D bn 2 senedir giriorm daha dorusu geçen sene girdim SAÜ kasandım orda okuorm ama kesmedi bu senede girjem :D gözüm dymuo ... nse sana kolay gelsn seneye :D haa bide uçakda sana da yer war bi awrupa turuistersen ;P

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
hacen dogru diyisun usagum hele o karadeniz trabzon uzungol yok mu ah ah dunyanin en guzel yeri valla
hey gidi karadeniz tasi topragi serin gel gidelim oraya gezelim doya doyo

karadenizlilerden ozur diliyoruz bi yanlislik olmus sanirim eklenmistiki
doğa ve yeşillik görmek istiyorsanız karadeniz gibisi yoktur..diyerek telefi ediyoruz

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bana b bilgisayar versinler bi de limitiz başkasının parasını ödediği kredi kartı ben yaz boyu pc başında beklerim. ilk iş kredi kartıyla bi site alırım. güzel bi şey yaparım :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben her yaz tatile ankaraya gidiyormmm ankarayı çok özledm annemi babamı özledim asenayı özledm hamdiyi özledm.malımı özledmmm

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben akdeniz dedim ama..Balayı için tavsiyeniz ne olur ^^

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
güzel bi kapadukya turu balayı için güzel olur.balona binip güneşin batışını yada doğuşunu izleyebilirsinz

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kapadokya guzel yer ama daha önce gittik..Denize yakın Sessiz Sakin bir yerler dusunuyorum. Mekan olarak öneride olabılır daha önce gıdip kaldıgınız nezih temiz bir yer.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
denz kenarı sayılmaz ama trabzon uzungölü önerebilirm orda zaten oteller falan var.çok güzel sakin bi yer

atilgan_han

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ege ve akdeniz'e köprü olan her iki bölgeninde özelliklerini barındıran fethiye tabiiki..