DaY_WalkeR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Ben 3. seçeneği oyluyorum.
Sizleri görelim
Sizleri görelim
ciddimisin manDaY_WalkeR_15 dedi ki:Göbeğe takılana küpe denmiyo zaten
Normalde erkeğim diye dolaşabiliyomusun peki :* :*DaY_WalkeR_15 dedi ki:Şahsen küpe takkıpta erkeğim diye dolaşamam
robokep dedi ki:Kimine yakışır kimine yakışmaz dedim ben ama küpe takana erkek demem diyenleride anlamıyorum erkekliği küpeylemı ölçüyosunuz?yada bi küpeylemi erkekliğini kaybediyosun?bi aksesuar hiç bişeyi değiştirmez bence...
DaY_WalkeR_15 dedi ki:iskoçyada etek moda
robokep dedi ki:Kimine yakışır kimine yakışmaz dedim ben ama küpe takana erkek demem diyenleride anlamıyorum erkekliği küpeylemı ölçüyosunuz?yada bi küpeylemi erkekliğini kaybediyosun?bi aksesuar hiç bişeyi değiştirmez bence...
Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen..Concers dedi ki:AbaRtı EgzOz Gibi YorumLAR:O
OLaylarıı abartmışsınız hemde chok
Ben Kupede Takıorum Prsingte .. Bir sorunumda Yoq ... Baktım Merak Ettim
Yorumlaraa Ve .. şaşırdım .. biraz daha kültürlü cevaplar beklerdim .. amaa
tabi insan anlamak istediğini içindekini ifade eder..
Evet.Hadi kulağına taktın neysede bazıları o kadar abartıyoki kaşına hatta diline takanlar bile var.TuningMert dedi ki:Takarda yakışırda.ama sadece kulağa.Ağza dile burna k*çına göbeğe takmazsa tabi.
Evet haklısın.Kendi dilini küçültünce kültürlü olunmaz olunsa olunsa şaklaban olunur.Biz küpe vs. bilimum araçlar takma demiyoruz küpe takmayıp koluna, boynuna zincir vs. takanda var.Ama unutma dilini saçma sapan hale getirip yabancılara dilini janjanlı göstermeye çalışıp birilerine hava atmaya çalışmak demek değildir kültürlü olmak.Kültürlü olmak birilerini küçümsemek, kendini büyük görmek/göstermek, birilerine özenip onlar gibi yaşamak hiç değildir..Kültürlü olmak ayrıca bilgili olmak demektir cahil olmak değil..Ne bi tarafımıza küpe vs. aksesuar takarak kültürlü olabiliriz nede bi tarafımıza bilimum araç gereçler takmayarak kültürsüz olabiliriz..Elmacik dedi ki:@Concerns, kültür dille başlar ama küpede bitmez.
Öncelikle dili iyi kullanmalısın. Dilsiz kültür olmaz.
Sonra da bize "kültür"ü bir küpe ile nasıl ölçtüğünü anlatmalısın.
Ne bileyim küpe takınca daha mı kültürlü olunuyor
Tak arkadaşım, tak kardeşim. Niye taktığını biliyorsan ne mutlu sana.