Anket:Küpe Erkeğe Yakışırmı

Küpe Erkeğe Yakışırmı...

• Kullanılan toplam oy
    77

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Göbeğe takılana küpe denmiyo zaten :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
gerçekten yakışana yakışıyor. mesela emre aydın a :) bazılarınada hiç yakışmıyor yakışmıyorsa sakın tarz olsun diye küpe takmayın komik oluyor

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
Kimine yakışır kimine yakışmaz

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
küpe ve uzun saç bazılarına çok yakşıyor ama abartı olmayacak :) gerçi ben istemem öle,sevgilim küpe felan takmasın ama yakışırsa düşünürüz :)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şahsen küpe takkıpta erkeğim diye dolaşamam :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
aslında bu modaylada alakalı eskiden takılsaydı iğrenç denilirdi belkide ama şöle herşey bir küpeyle başlar.bir zamanlar sadece küpe takardı erkekler şimdi şu zımbırtı pirsing mi ne bide incik boncuk toka takanlar var.vala yakında etek de moda olur... :D

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kimine yakışır kimine yakışmaz dedim ben ama küpe takana erkek demem diyenleride anlamıyorum erkekliği küpeylemı ölçüyosunuz?yada bi küpeylemi erkekliğini kaybediyosun?bi aksesuar hiç bişeyi değiştirmez bence...

Faruk Berk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
robokep dedi ki:
Kimine yakışır kimine yakışmaz dedim ben ama küpe takana erkek demem diyenleride anlamıyorum erkekliği küpeylemı ölçüyosunuz?yada bi küpeylemi erkekliğini kaybediyosun?bi aksesuar hiç bişeyi değiştirmez bence...

Reissin,kralsın,idolümsün,büyüksün..

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
herkes hak, hukuk, adalet, saygı, sevgi çerçevesinde düzgün olsun da; küpe taksın, saçını uzatsın, saçını örsün, diksin, kazıtsın; rengarenk ya da simsiyah giyinsin; orhan gencebay, metallica, hip-hop dinlesin vs... bu küpedir, pirsingtir b*k püsür şeylere taklınırsa daha çoook yol alınması gerekecek kanaatindeyim. ikincisi yakışıyorsa desteklerim valla... erkekliği geç insan olabilsin yeter ki! kadında da küpe var ama kadınlığına yakışmayacak bir o kadar da şeye sahip olabiliyor...

DaY_WalkeR_15 dedi ki:
iskoçyada etek moda :D :D :D

erkekler sadece sünnet olduğunda etek giyer.. onun da nedeni moda olduğundan değil... mevzuu başka çaktın ;) çakmadıysan şüphe duyacağım ona göre :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
robokep dedi ki:

Zaten herşey böyle başlar.
Bir kerecikten bir şey de olmaz endişelenme :D

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
şu anda bu anketi paylaşıyoruz
tahminim 2010 yılındada erkeğe etek yakışırmı yakışmazmı diye sdn 'de bir anket yayınlarız.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Kimine yakışır kimine yakışmaz. Ama ben takmam. Yapı meselesi. :P (: Hee takana mani olurmuyum evet abi olurum taktırtmam (&) (&)

Concers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AbaRtı EgzOz Gibi YorumLAR:O

OLaylarıı abartmışsınız hemde chok

Ben Kupede Takıorum Prsingte .. Bir sorunumda Yoq ... Baktım Merak Ettim

Yorumlaraa Ve .. şaşırdım .. biraz daha kültürlü cevaplar beklerdim .. amaa

tabi insan anlamak istediğini içindekini ifade eder..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Takarda yakışırda.ama sadece kulağa.Ağza dile burna k*çına göbeğe takmazsa tabi.

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Concers dedi ki:
AbaRtı EgzOz Gibi YorumLAR:O

OLaylarıı abartmışsınız hemde chok

Ben Kupede Takıorum Prsingte .. Bir sorunumda Yoq ... Baktım Merak Ettim

Yorumlaraa Ve .. şaşırdım .. biraz daha kültürlü cevaplar beklerdim .. amaa

tabi insan anlamak istediğini içindekini ifade eder..
Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen..

TuningMert dedi ki:
Takarda yakışırda.ama sadece kulağa.Ağza dile burna k*çına göbeğe takmazsa tabi.
Evet.Hadi kulağına taktın neysede bazıları o kadar abartıyoki kaşına hatta diline takanlar bile var. o.O

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
@Concerns, kültür dille başlar ama küpede bitmez.
Öncelikle dili iyi kullanmalısın. Dilsiz kültür olmaz.
Sonra da bize "kültür"ü bir küpe ile nasıl ölçtüğünü anlatmalısın.
Ne bileyim küpe takınca daha mı kültürlü olunuyor :)
Tak arkadaşım, tak kardeşim. Niye taktığını biliyorsan ne mutlu sana.

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
@Concerns, kültür dille başlar ama küpede bitmez.
Öncelikle dili iyi kullanmalısın. Dilsiz kültür olmaz.
Sonra da bize "kültür"ü bir küpe ile nasıl ölçtüğünü anlatmalısın.
Ne bileyim küpe takınca daha mı kültürlü olunuyor :)
Tak arkadaşım, tak kardeşim. Niye taktığını biliyorsan ne mutlu sana.
Evet haklısın.Kendi dilini küçültünce kültürlü olunmaz olunsa olunsa şaklaban olunur.Biz küpe vs. bilimum araçlar takma demiyoruz küpe takmayıp koluna, boynuna zincir vs. takanda var.Ama unutma dilini saçma sapan hale getirip yabancılara dilini janjanlı göstermeye çalışıp birilerine hava atmaya çalışmak demek değildir kültürlü olmak.Kültürlü olmak birilerini küçümsemek, kendini büyük görmek/göstermek, birilerine özenip onlar gibi yaşamak hiç değildir..Kültürlü olmak ayrıca bilgili olmak demektir cahil olmak değil..Ne bi tarafımıza küpe vs. aksesuar takarak kültürlü olabiliriz nede bi tarafımıza bilimum araç gereçler takmayarak kültürsüz olabiliriz..

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gokhans19 dediklerine aynen katılıyorum

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Genel bir uyarıyla başlayalım. Dinime dahleden Müslüman olsa, diye bir söz vardır. Türkçe'yi düzgün yazın ki, kötü yazanları şiddetle uyarmak hakkında sahip olun.

Konuyla ilgili söylenecek tek bir şey var; isteyen takar isteyen takmaz. Kimse de kimseye karışmaz. Diğer taraftan abartılmış kaygıları "toplum düzeni yok oluyor, yıkılıyor" veya "yetiş bey oğlan meşin yuvarlağa döndü" tadında yaklaşımlarla değerlendirip "yapın bakalım yapın, dana ne günler göreceğiz" dercesine kırılmış, hüzünlü şekilde değerlendirip sosyolojik kaygılarda boğulmak da fazla abartılı bir durum.

Değerli dostlar. Değişim süreklidir ve sürekli bozunuma yöneliktir. Yani siz kurallarla çıkageldiğiniz ve şiddetini yükselttiğiniz sürece bozunum görece daha şiddetli olacaktır. Dolayısıyla daha çok panik havası oluşacaktır. İlla her tarafını delip, "delikli nane polo" gibi etrafta gezen oğullarımız kızlarımız olacak. Bu gerçeği kabullenin; diğer taraftan bu kişilerin sayısı her zaman çok az olacak. Bu da, gerek dinsel, gerek de toplumsal olarak kaygıyla karşılanmayacak bir durum olsa gerek. Bilmiyorum, beni çok germiyor. Yok etekmiş, yok roketmiş; şu an için yersiz serzenişlerdir.

Güzel günler dilerim.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kişi hakları, başkalarınınkini sınırlamadığı yada zarar vermediği sürece sınırsızdır.
Bunu bilirim, sınıf arkadaşlarımdan herhangi biri isterse eğer, çanak antenle dolaşsın, yadırgamam-karalamam !

Berkin Bozdoğan, noktayı koymuşya gerçi neyse..