Anket:Küpe Erkeğe Yakışırmı

Küpe Erkeğe Yakışırmı...

• Kullanılan toplam oy
    77

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Bu tur muhabbetlerde genelde Osmanlı padişahlarından Yavuzsultan Selim kupe takarmıs sımdı koskoca patısah a delıkanlılıgınadamı laf dıyorsunuz kardesım denırdı ama bu sefer olmadı nıye acaba alalala

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Berkin sen bana şerh yazıp meşhur oluyorsun konunun muhatabı yine de anlamıyor gözümden kaçıyor sanma :P

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Valla herkes o şerhi üzerine alınıp başkasının meşhur olduğunu düşünüyor desem inanır mısın? :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Bu konuda herkes sana muhalefet sanki biraz, yalnız ben biraz gırgır geçtim de ben de senin gibi düşünüyorum. Belki çok yoruldum onun için artık eskisi gibi yazmıyor sadece gır ve gır diyorum. Elbet bir gün sen de yorulacaksın :P Asıl mesele olmak ya da olmamak'ın ötesinde düşünmek ya da düşünmemek olarak şerhsiz karanlıklarda boy gösteriyor.

[Sadece Berkin Bozdoğan Görebilir]Sen bana bakma, bazı şeyleri sadece bazı kişiler anladığı için yazıyorum. Deli miyim neyim, değilsem olayım.[/Sadece Berkin Bozdoğan Görebilir]

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elmacik dedi ki:
[Sadece Berkin Bozdoğan Görebilir]Sen bana bakma, bazı şeyleri sadece bazı kişiler anladığı için yazıyorum. Deli miyim neyim, değilsem olayım.[/Sadece Berkin Bozdoğan Görebilir]
Berkin Bozdoğandan başka herkes görebiliyor :D :D :D Ayrıca [Sadece Berkin Bozdoğan Görebilir] tagını ilk defa gördüm böyle bi tag varmıydı :O o.O :} :} :}

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selam,

Elmacik dedi ki:

Rapor ayarlayabilirim. :P