- Admin
SDN Haberleri ve Makaleleri bölümünde pilot uygulamasına başladığımız konu puanlama uygulaması hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizce diğer bölümlere de uygulamalı mıyız?
Açın bayramlık ağızlarınızı
Açın bayramlık ağızlarınızı

katılıyorum sana.rekabett her zmn için idiir hırslandırır ve başarıya götürür.yndn dedi ki:ilk oyu ve ilk yorumu yapıyorum bence olmasında yarar var kullanıcılar arasında rekabet artar bi de birinciye ödül gibi bişe olsa mükemmel olur![]()
Çok güzel bir fikir emeğe saygı +rep !!!ESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.
Ya rep ne nerdeyse bütün forumlarda görüyorum saçma bişey mesela replerinizi eksik etmyin filanESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.
Onun gibi bişey.+rep -rep te var.Beğenmediğin zaman - rep verebiliyosun.Rep sayısından üyenin paylaşımlarının ne kadar faydalı olduğunu anlayabilirsin.yndn dedi ki:Ya rep ne nerdeyse bütün forumlarda görüyorum saçma bişey mesela replerinizi eksik etmyin filanESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.![]()
ne yani bu teşkkür yerinemi..???
Zaten aynı şey değilmi?yndn dedi ki:rep yerine faydalı bir paylaşım yada zararlı bir paylaşım olsa olmuyomu..
Yada moderatör/site yöneticisi olup olmadığını ;D ;D ;D ;D :} :}ESDİEN dedi ki:Onun gibi bişey.+rep -rep te var.Beğenmediğin zaman - rep verebiliyosun.Rep sayısından üyenin paylaşımlarının ne kadar faydalı olduğunu anlayabilirsin.yndn dedi ki:Ya rep ne nerdeyse bütün forumlarda görüyorum saçma bişey mesela replerinizi eksik etmyin filanESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.![]()
O zaten üyenin bilgilerinde yazıyor.m1903 dedi ki:Yada moderatör/site yöneticisi olup olmadığını ;D ;D ;D ;D :} :}ESDİEN dedi ki:Onun gibi bişey.+rep -rep te var.Beğenmediğin zaman - rep verebiliyosun.Rep sayısından üyenin paylaşımlarının ne kadar faydalı olduğunu anlayabilirsin.yndn dedi ki:Ya rep ne nerdeyse bütün forumlarda görüyorum saçma bişey mesela replerinizi eksik etmyin filanESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.![]()
![]()
![]()
![]()
Ulan batırdın lafı bea.Moda yağ olsun diye +rep veriyorlar ya onu kastettiydim.Adam günaydın der bakarsın mesajın altına 100kişi teşekkür etmişESDİEN dedi ki:O zaten üyenin bilgilerinde yazıyor.m1903 dedi ki:Yada moderatör/site yöneticisi olup olmadığını ;D ;D ;D ;D :} :}ESDİEN dedi ki:Onun gibi bişey.+rep -rep te var.Beğenmediğin zaman - rep verebiliyosun.Rep sayısından üyenin paylaşımlarının ne kadar faydalı olduğunu anlayabilirsin.yndn dedi ki:Ya rep ne nerdeyse bütün forumlarda görüyorum saçma bişey mesela replerinizi eksik etmyin filanESDİEN dedi ki:bence olsun.Bide rep puanıda olsun bence.![]()
![]()
![]()
![]()
mr.meseli dedi ki:Bence olmasın boşa db boyut yükseltmiş olunur bir işe yaramaz "NecronomicoN" arkadaş gerekli açıklamayı yapmış zaten.
Troy dedi ki:daha önce açıklama yaptım sunucu konusunda
![]()
sabit disklerimizin şu anda sadece 100'de 2'sini kullanıyoruz![]()
Troy dedi ki:daha önce açıklama yaptım sunucu konusunda
![]()
sabit disklerimizin şu anda sadece 100'de 2'sini kullanıyoruz![]()