Anket - AKP Kapatılmalı mı?

AKP kapatılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tugbagaleri dedi ki:
Atatürk kelimesini kullanınca hepsen haklı olacaksın herşeyın önü kapandı Ataürk ü kalkan olarak kullanarak herşeyi demek serbest ben haklıyım gerisi irticacı bölücü kominst dinci bu bölücük değil demokratlık hep kendine müslümansın be kardeşim (pardon laiksin)
Benim Atatürk'ü kalkan olarak kullanmam haddime değil, hiç kimseninde değil öncelikle bunu netleştireyim.
Atatürk'ü referans almak bu ülkede artık SUÇSA bilelim ona göre hareket edelim, referans olarak CHE'yi mi istersiniz yoksa HUMEYNİ'yi mi?.. Sanki Atatürk'ün devrimlerini ve kendini hiç benimsemeyen insanlar gibi konuşmayın lütfen arkadaşlar.
Diğer yandan kimsenin dinsel inanışıyla işim olmaz ama devletin bekaasını tehdit edene kadar.
Son olarak sadece DEMOKRASİ değil, LAİKLİK ve BAĞIMSIZ YARGIYIDA Savun yani üçünü birarada vurgula gelin o zaman ortada buluşmuş olalım. Çünkü diğer 2'si olmadan sadece DEMOKRASİ bizi yutacağı gibi sizide içine alır yutar.

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Bende baldırı Çıplak Görmekten rahatsız oluyorum ne olacak peki Şimdi? Nasıl Bir Çözüm bulacaksın bana Söylermisin ? Daha 1-2 Gün Önce Avrupa kentlerindeki Cinsel Problemlerden kaynaklanan haberler verildi Sitede. Yani İran falan diyorsunuz da Avrupa daki yaşamıda görüyoruz...
Arkadaşım Avrupa'daki olay Ahlaki Çöküntü, İran'dakide Dini Aldatmacadan dolayı yanlış mı söylüyorum?..
Sen şimdi dersen ki bana bizim ülkede yok mu baldırı çıplaklar elbette var, baştan aşağı kapalıların olduğu gibi çünkü bu ülke hem Avrupa hem İran'dan daha özgür daha demokratik bir ülke, sorun şugün iktidarda olan zihniyet gibi İslamiyet'i kendi işine geldiği gibi anlatıp üzerinden rant elde edenler yüzünden çıkıyor yanlış mı?..

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
gizsin dedi ki:
ben en basitinden örnek verdim beğenemiyorsunuz, o zaman daha ağırını yazayım insanları Peçeyle Kara çarşafla dolaştırıp üzerinden oy kazanan, o insanların gerçek İslamiyet ile yüzleşmesinin önüyü tıkayıp perde çeken, şu gün iktidardaki "Ulemaya danışmak lazım" diyen zihniyetten başkası değildir de nedir?

Tayyip Erdoğan 15 sene önce neyse şimdide aynısı bunu kendine hakim olmaya çalışsada arada bir hepimize gösteriyor, gerçi eski halinin meraklısı oldukça çok ama!..

koçum sen fazla cumhuriyet reklamı seyretmiş ve aşırı Bay Kal dinlemişsin... bu konuları tartıştık biz geçmişte. forumu biraz karıştır, birde öyle hikayeden gerçek islamiyetten bahsetme... sen müsterih ol, kız arkadaşınla 3 büyükşehir sokaklarında rahatça yürürsün AKP 20 yıl daha kalsa bu konuda sorun olmaz. ama sen bu işin sonunda "ya keşke öyle olmasaymış" dersen şaşırma...

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gizsin sen ne dersen de .!
Bu ülked ne şeriat tehlikesi var ne de sizin baska bir tehlike .!'
Hepsi ön yargıdan varsayımdan ve hazımsızlıktan ibaret iftiralar bunun sende farkındasında neyse .!
Bu konu cok uzadı . !
Sonucta AKP KAPATILMAMALIDIR. ! AMA KAPATILACAK ONUDA BİLİYORUM ..

EDİT : kız arkadasınla istediğin yerde istediğin sekilde gezebilirsin. ' kimsenin umrunda olmaz .!

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gerçek anlamda laiklik, birincisi vicdan özgürlüğünü; ikincisi de politika alanıyla din alanının birbirinden ayrılmasını varsayar. Bu da demektir ki, devlet hiçbir dinî otorite kullanmayacak, din de hiçbir politik güce ve etkinliğe sahip olmayacak. Türkiye'de din politik alanın dışında değil tam da göbeğindedir. Bu bakımdan Osmanlı İmparatorluğunda olduğu gibi din devlete karışmış durumdadır. Eğer bir rejimde politika dine karışırsa, dinin de politikaya karışması kaçınılmazdır. Ya da visa versa... Bu yapıya itiraz etmeyenlerin 'laiklik şampiyonluğunun' bir kıymet-i harbiyesi olabilir mi? Yüzbine yakın din adamına maaş veren laik bir cumhuriyet olabilir mi? Diyanet İşleri Başkanlığı [doğrusu Din İşleri Bakanlığı] diye bir kuruma sahip olan ve söz konusu kurumun Genel bütçeden aldığı payın üç-dört bakanlığın bütçesinden daha fazla olduğu bir rejim laikliğin timsâli sayılabilir mi? Mitinglerde laiklik sloganları atanların devlet radyo ve televizyonlarında düzenli dinî proğramlar ve yayınlar yapılmasına, devlet tarafından düzenli Kur'an kursları açılmasına bir itirazları var mı? Herşeyden önemlisi, mitinglere katılanların cunta anayasanın dine ilişkin hükümlerini sorun etmeleri söz konusu mudur? Eğer öyleyse bu güne kadar neden ses çıkarmadılar? Hem İmam Hatip okulları, liseleri açıp hem de bunları 'irtica yuvaları' sayıp suçlamak, şikayet etmek ikiyüzlülük değil midir? Açanlar da şikayet edenler de Atatürkçüler olduğuna göre..

kaynak: fikret başkaya

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gizsin dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
Bende baldırı Çıplak Görmekten rahatsız oluyorum ne olacak peki Şimdi? Nasıl Bir Çözüm bulacaksın bana Söylermisin ? Daha 1-2 Gün Önce Avrupa kentlerindeki Cinsel Problemlerden kaynaklanan haberler verildi Sitede. Yani İran falan diyorsunuz da Avrupa daki yaşamıda görüyoruz...
Arkadaşım Avrupa'daki olay Ahlaki Çöküntü, İran'dakide Dini Aldatmacadan dolayı yanlış mı söylüyorum?..
Sen şimdi dersen ki bana bizim ülkede yok mu baldırı çıplaklar elbette var, baştan aşağı kapalıların olduğu gibi çünkü bu ülke hem Avrupa hem İran'dan daha özgür daha demokratik bir ülke, sorun şugün iktidarda olan zihniyet gibi İslamiyet'i kendi işine geldiği gibi anlatıp üzerinden rant elde edenler yüzünden çıkıyor yanlış mı?..

Ahlaki Çöküntünün Sebebini sorabilirmiyim? Neden Ahlaki Çöküntü yaşıyor? Ayrıca RTE yakın zamanda Batının ahlaksızlığını alıyor demişte ve dalga geçmişlerdi...

Ayrıca İslamiyet Üzerinden Rant elde ediyorsa ediyor bundan Size ne? Sizde İslamiyeti kullanın alın oyunuzu birşey diyen mi oldu ?

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
gizsin dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:

Ahlaki Çöküntünün Sebebini sorabilirmiyim? Neden Ahlaki Çöküntü yaşıyor? Ayrıca RTE yakın zamanda Batının ahlaksızlığını alıyor demişte ve dalga geçmişlerdi...

Ayrıca İslamiyet Üzerinden Rant elde ediyorsa ediyor bundan Size ne? Sizde İslamiyeti kullanın alın oyunuzu birşey diyen mi oldu ?

alamazlar zaten onlar islamiyetten korku duyuyorlar. !
acıkca solesinler islamiyeti istemiyoruz die .! kimlikle yazılanal müslüman olunmuyor .

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc
PcMaSTeR dedi ki:
gizsin dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:

Ahlaki çöküntünün sebebi: "İslamiyet" adı altında pazarlanarak dini genç kuşaklardan soğutan gerek Akp vb. kitle örgütleri, şeyhler, tarikatlar, cemaatlar; gerekse de Devlet politikalarını belirleyen güçler hangileriyse ta kendileri.(devlette diyebiliriz)

Ben "İslamiyet" adı altında pazarlanan bir safsatayı halktan oy elde etmek için kullanacam sonrada Müslüman'ım diye gezecem öylemi, bunu ne benim iradem kaldırır ne de sizinkisi.

Elinizi vicdanınıza koyun dürüst olun Tayyip Erdoğan ve arkadaşları necidir, nedir, Türk Milletinin yükselmesine mi yoksa kendi imparatorluklarının yükselmesine mi hizmet ederler?(Yanlış anlamayın geçmişteki hiçbir iktidarda bundan farklı değildi-Atatürk-sonrası)

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AYT@C dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
gizsin dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:

alamazlar zaten onlar islamiyetten korku duyuyorlar. !
acıkca solesinler islamiyeti istemiyoruz die .! kimlikle yazılanal müslüman olunmuyor .

Kimlikte yazan Müslümanlığı ben istemiyorum evet doğru çünkü benim inancım kendimde saklı olmalı, oy toplamak için her söze Bismillahir-rahman-ir-rahim diyenlerin ne kadar Müslüman olduğuna kanaat getiriyorsunuz çok merak ediyorum gerçi olay meydanda ama.

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cems dedi ki:
gizsin dedi ki:
ben en basitinden örnek verdim beğenemiyorsunuz, o zaman daha ağırını yazayım insanları Peçeyle Kara çarşafla dolaştırıp üzerinden oy kazanan, o insanların gerçek İslamiyet ile yüzleşmesinin önüyü tıkayıp perde çeken, şu gün iktidardaki "Ulemaya danışmak lazım" diyen zihniyetten başkası değildir de nedir?

Tayyip Erdoğan 15 sene önce neyse şimdide aynısı bunu kendine hakim olmaya çalışsada arada bir hepimize gösteriyor, gerçi eski halinin meraklısı oldukça çok ama!..

koçum sen fazla cumhuriyet reklamı seyretmiş ve aşırı Bay Kal dinlemişsin... bu konuları tartıştık biz geçmişte. forumu biraz karıştır, birde öyle hikayeden gerçek islamiyetten bahsetme... sen müsterih ol, kız arkadaşınla 3 büyükşehir sokaklarında rahatça yürürsün AKP 20 yıl daha kalsa bu konuda sorun olmaz. ama sen bu işin sonunda "ya keşke öyle olmasaymış" dersen şaşırma...

Siz hangi şehirlerde oturuyorsunuz merak ediyorum, ben Osmaniye'de oturuyorum. Çevremde gözlerimle görüyorum Akp iktidarından sonra dahada bir alevlenen bir muhafazakarlık var(bağnazlığa kayan). Keza K.Maraş'a gidelim orada durum burdan beter, Anadolu'da yaşayan varsa konuşsun susmasın örnek versin lütfen.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anadoluda bu olay hep böyleydi bosa AKP Yİ SUCLAMA .!

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşım, o muhafazarkarlaşanlara oynak kısım diyoruz, bu tipler her seçimden sonra iktidar partisini desteklerler.En karlı çıkan kesimdir, sana da tavsiye ederim.Bişi diyorum da söylüyorum.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bary Anadolu insanına hakaret ettiğinin farkındasındır umarım .! . !!

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tehlikenin Farkındamısınız............Akp kapatılmalı,gerekirse siyasi yasak cezası verilmelidir

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gizsin dedi ki:
Ahlaki çöküntünün sebebi: "İslamiyet" adı altında pazarlanarak dini genç kuşaklardan soğutan gerek Akp vb. kitle örgütleri, şeyhler, tarikatlar, cemaatlar; gerekse de Devlet politikalarını belirleyen güçler hangileriyse ta kendileri.(devlette diyebiliriz)

Ben "İslamiyet" adı altında pazarlanan bir safsatayı halktan oy elde etmek için kullanacam sonrada Müslüman'ım diye gezecem öylemi, bunu ne benim iradem kaldırır ne de sizinkisi.

Elinizi vicdanınıza koyun dürüst olun Tayyip Erdoğan ve arkadaşları necidir, nedir, Türk Milletinin yükselmesine mi yoksa kendi imparatorluklarının yükselmesine mi hizmet ederler?(Yanlış anlamayın geçmişteki hiçbir iktidarda bundan farklı değildi-Atatürk-sonrası)

Affedersin de Saçmaladığının farkındamısın ? Ben Sana Avrupadaki Çöküntüyü Soruyorum Sen bana ne Söylüyorsun ! İslamiyet Altında nasıl bir safsata yaymışlar onu Söylermisin ? Oy Toplamak İçin diyorsun, "İştir Kişinin Aynası Lafına bakılmaz." Bu Parti İcraatları ile Ülkede ki her iki kişiden birinin oy'unu aldı

Demişsin ki "Her Söze Bismillah ile başlıyor diye Müslüman olduğuna nasıl kanaat getiriyorsunuz" Sen Onun Müslüman olmadığına nerden Kanaat getiriyorsun ? Sizin Fıkhi İlminizi Sorabilirmiyim? Daha İslamiyeti kabul etmezken başkasının Müslümanlığı ile uğraşıyorsunuz... Ne kadar Komik duruma düştüğünün farkındamısın ?

Ak parti İlk Seçime katıldığında Aldığı Oy Oranı %34 civarı Bu Seçimlerde İse %47, %13'lük kısımın 5 Sene de Akp'ye Yönelmesinin Sebebi nedir? İslamiyetmi? peki bu Adamlar 5 Sene Önce Müslüman değilmiydi de Akp ye o zaman oy vermediler?

Arkadaş Senin ki Ne Siyaset, ne Politika Nede Ülke Sevdası... Düpe Düz Din Düşmanlığı!

serkanaltay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bjk_ozan dedi ki:
Tehlikenin Farkındamısınız............Akp kapatılmalı,gerekirse siyasi yasak cezası verilmelidir
evet tehlikenin farkındayız.koministler bu ülkeyi ele geçirmek istiyorlar.fakat akp buna engel olmak istedi.ve böylece komisnistler misilleme yapıp akp yi yargıya kadar götürdüler.ve bu adamlar diyorki bizler atatürkçüyüz. :D
ya zamanında Atatürk böyle kişilerle çok uğraştı.çok partili sisteme geçiş dönemlerinde demokratik ülke istemeyenler isyan çıkarmıştı.
şimdi bunlarda Atatürk ün oluşturduğu demokratik ve hukuk yapıyı bozdular ne yazıkki...

onur25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ama 5 yılda bir değil mi millet oy versin onlar geçersiz 7-8 kişinin oyuyla sen parti kapat.Burda sorun sağ veya sol partinin kapatılması da değil sorun milletin artık güvenin kalmayacağıdır.Adam daha niye oy versin ki.Yine bir 5-10 kişilik bir grup gelir senin seçtiğin partiyi kapatır.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
AYT@C dedi ki:
Ne komik adamsın, her mesajından sonra, yaşam sevincim artıyor.

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüyorum ki Akp sempatizanlığı zıvanadan çıkmış fanatikliğe dönüşmüş.
Akp'ye oy atmak isteyen herkesin bir şekilde sandık başına gitiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Oy vemesi gerekipte sandık başına gitmeyenleri hesaba katarsak kabaca Akp'nin oy oranı %34 gibi bir yüzdeye denk geliyor yaklaşık.
Siz ülkede kabul edin yada etmeyin(gerçi bu kadar demokrasi savunucusu olduğunuza göre etmeniz lazım)Cumhuriyet mitinglerinde çok yüksek noktalara ulaşmış kaygılarını ortaya koyan en azından toplam birkaç milyon insanı göz ardı ederek siyaset yaparsanız, yahu bu kaygıların gerçeğe dayanan sebebi var mı demezseniz, yarın birgün o kaygıların delillerini toplayan bir savcıda çıkar bu davanın açılmasını ister.
Diyelimki İslami duyarlılığı yüksek diye dillendirilen Akp tabanı ve benzeri çevrelerin İslamı yaşayışı Türkiye'de tehlikeye girdi, dinini özgürce yaşayamıyor kendi evinde veya camide bile. O zaman bu baskıyı bu Demokrasi dışı kaygıyı gerçekleyen parti hakkında da bu ülkenin Savcıları dava açar mı açmaz mı?.. (Buna verilecek yanıtlar herkes için önemli bence, ve yine bence bugün ki davayı açan Savcılar o davayıda aslanlar gibi açarlar)

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tamam sen kazandın dogu perinçek-baykal-bahçeli hükümeti en iyisi 6 aylıgına yönetsinler memleketi....memleketi cennete döndrecek bunlar olmalı

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
BaRY dedi ki:
AYT@C dedi ki:
Ne komik adamsın, her mesajından sonra, yaşam sevincim artıyor.

Emin ol aynı sevinci paylasiyoruz .. ! bende senin gibileri gorunce yasama daha bi hevesle baglaniyorum .. ! Bu ülkeyi senin gibilerin zihniyetine bırakmak istemem .! milletindn bu kadar nefret eden bi zihniyeti size emanet etmem . !
ATAMIN DA DEDİĞİ GİBİ . ! TÜRK ÖGÜN, CALIS,GUVEN . ! CALİSİYORUM .! VE MİLLETİME GUVENİYORUM .! milletim aptaldır demiyorum . !

Hadi selametle gayet acıklayıcı olmustur. ! size hayali kurduğuuz devletinizde basarilar .! Bazı organları arkanıza almanıza rağmen bu halkı arkanıza alamıcksınız .. !

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
aradaki fark açılmış :) ...
gerçek sonucu bende merakla bekliyorum.görüşüm tabiki kapatılmamasından yana ama bakalım ne olucak...

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne Perinçek'le,ne Baykal'la, ne de Bahçeli ile bu işler yürümez yürümeyecektirde. Ülkenin ihtiyacı olan ne yazık ki yok ortalarda.
Anadolu insanına hakaret eden zihniyete eminim hepimiz karşıyız, fakat şu var buna karşı hassas olduğumuz kadar Saf Anadolu insanının duygularını sömüren, istismar eden, onları sadece oy silosu gibi görenlerede karşı olmalıyız.

Sözün özü tüm Akp'nin bu işte masum olduğunu düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim, ben kötünün iyisine mahkum olarak yaşamak istemiyorum, var mı iyi yönetecek derseniz onu da göremiyoruz, fakat tüm bu deliller ışığı altında ülkeyi yönetenlerin güneşi balçıkla sıvamaya çalıştıkları ve kötünün iyisi oldukları inkar edilemez.

Kötünün iyisine var mısın? Yok musun? (ben yokum arkadaş)

gizsin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yukardaki ankete gelince o sadece tuttuğumuz takımın ya da uçuruma götüren kutuplaşmanın oylaması, bu ülkede mevcut bir hukuk sistemi varsa bırakalım bağımsız yargı sonucu özgürce söylesin tıpkı bizim şimdi yaptığımız gibi.

memo_1975

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle kapatılmalı ne demekmiş vatan toprağını peşkeş çekerek satmak ne demekmiş türban üzerinden siyaset yapmak ne demekmiş herşeyimizi gevurlara vermek anlasınlar o kadar çok pislik yaptılarki cezalarını çeksinler yazılanlara okudum akepe yandaşları ya çok cahiller ya da bildikleri halde bildiklerini söylemiyolar o kadar çok yanlış şey yazmışlarki doğru diye

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
O dediklerinin cezası ancak seçimle yine halk vermesi lazım işi askere havale etmek olmadı yargı yoluyla kapamak özeleştiri yapmayan başarısızların çığlıklarıdır (beni zorla akp li yapacaksınız bre kardeşim)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İş Mitinglere Kaldıysa RTE'in Sadece Bir Şehirde ki miting'i Sizin O Çağlayanda Toplanan en az 10 Şehirden gelen Sivil toplum Örgütleri ve İnsanları Geçiyor. ALLAH'tan c.c Sağ duyulu Bir başbakanımız varda O mitinglere Cevap olsun Diye Halkı Sokağa Çağırmadı. Kısacası bu Oyuna Düşmedi.

Hep Şu Söz Söyleniyor "Ülkeyi Yönetecek Kimse yok! " Burda bakış Açısı Çok önemli, Elbette Cehepe Zihniyetinden bakarsan İçinizden bu Ülkeyi Yönetecek İnsan bulamazsın. Ancak Akepe tarafından bakarsan Sadece Adamın Hükümet Kadrosu bu Ülkeyi 30 Sene Yönetecek İnsanlarla Dolu.

Hangi Parti Mensubu İnsan Halk'ın Her kesiminden benimsendi ve Sevildi? A.Gül'e bakıyorsun Adam Gittiği Her yerde Çoşkuyla karşılanıyor, RTE ye bakıyorsun Yine Öyle. Neden peki? Onlar Birbirlerini Sevdi Halkın her kesimini Sevdi ve hizmetini esirgemedi.

Birde Cehepeye bak. Adamlar Seçimlerden sonra Parti Merkezinde Kavga ettiler hemde Tv'lerin Önünde. Önder Sav'ı yuhaladılar... Siz daha birbirinizi Sevmiyorken bu İnsanları nasıl Seviyorsunuz Merak ediyorum...

Yargı Bağımsız Demişsin Evet Yargı bağımsız ancak Tarafsız Değil, ve Bu taraf yüzünden Ülke Şuanda bu Durumda. Bu ülkede Ezanlar Türkçeleştirilirken, İbadetine darbe yiyen insanlar varken Savcılar nerdeydi?
Baş Örtüsü Özgürlüğünü Savunan bir tane Savcı Göstersene bana? Hani Diyosun ya O zaman bunlar olsa Aslanlar Gibi Açarlar davayı Savcılar Hani nerde?

Mitinglerde Kaygı taşıyan İnsanları Anlamıyor bu hükümet Diyorsun. Davayı Açan Savcı Anlamış galiba ve o yüzden dava açmış, Peki neden bu Zamana kadar beklemiş bu savcı? Neden akp İlk Seçimlere katıldığında hemen Davayı Açmadı? Baktılar Ne sandık, Ne Asker, Ne meclis ne de Çeteler Bunlarla baş edemeyecek İşi Kılıfına uydurarak verdiler İddaanameyi.

Hadi hayırlısı olsun bakalım...

kepcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kapatılsın çünkü bu ülkeye Tayyip Erdoğan gibi vizyonu olan yöneticiler değil, Baykal, Bahceli, Demirel, Çiller, M. Yılmaz gibi beceriksiz yöneticiler müstehaktır.

Ülkede ekonomi daha iyi olmadan, enflasyon "0" a düşmeden, insanlar özgürlüklerine kavuşamadan kapatılsın. Rahat bi ülkede yaşamak bizlere batıyor nasıl olsa.

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
İş Mitinglere Kaldıysa RTE'in Sadece Bir Şehirde ki miting'i Sizin O Çağlayanda Toplanan en az 10 Şehirden gelen Sivil toplum Örgütleri ve İnsanları Geçiyor. ALLAH'tan c.c Sağ duyulu Bir başbakanımız varda O mitinglere Cevap olsun Diye Halkı Sokağa Çağırmadı. Kısacası bu Oyuna Düşmedi.

Hep Şu Söz Söyleniyor "Ülkeyi Yönetecek Kimse yok! " Burda bakış Açısı Çok önemli, Elbette Cehepe Zihniyetinden bakarsan İçinizden bu Ülkeyi Yönetecek İnsan bulamazsın. Ancak Akepe tarafından bakarsan Sadece Adamın Hükümet Kadrosu bu Ülkeyi 30 Sene Yönetecek İnsanlarla Dolu.

Hangi Parti Mensubu İnsan Halk'ın Her kesiminden benimsendi ve Sevildi? A.Gül'e bakıyorsun Adam Gittiği Her yerde Çoşkuyla karşılanıyor, RTE ye bakıyorsun Yine Öyle. Neden peki? Onlar Birbirlerini Sevdi Halkın her kesimini Sevdi ve hizmetini esirgemedi.

Birde Cehepeye bak. Adamlar Seçimlerden sonra Parti Merkezinde Kavga ettiler hemde Tv'lerin Önünde. Önder Sav'ı yuhaladılar... Siz daha birbirinizi Sevmiyorken bu İnsanları nasıl Seviyorsunuz Merak ediyorum...

Yargı Bağımsız Demişsin Evet Yargı bağımsız ancak Tarafsız Değil, ve Bu taraf yüzünden Ülke Şuanda bu Durumda. Bu ülkede Ezanlar Türkçeleştirilirken, İbadetine darbe yiyen insanlar varken Savcılar nerdeydi?
Baş Örtüsü Özgürlüğünü Savunan bir tane Savcı Göstersene bana? Hani Diyosun ya O zaman bunlar olsa Aslanlar Gibi Açarlar davayı Savcılar Hani nerde?

Mitinglerde Kaygı taşıyan İnsanları Anlamıyor bu hükümet Diyorsun. Davayı Açan Savcı Anlamış galiba ve o yüzden dava açmış, Peki neden bu Zamana kadar beklemiş bu savcı? Neden akp İlk Seçimlere katıldığında hemen Davayı Açmadı? Baktılar Ne sandık, Ne Asker, Ne meclis ne de Çeteler Bunlarla baş edemeyecek İşi Kılıfına uydurarak verdiler İddaanameyi.

Hadi hayırlısı olsun bakalım...
destekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...