Son günlerde gereksiz yere açılan anketlerden ötürü anket açmaya sınır getirilmiştir. Artık anketleri "doçent" ve daha üst kademedeki üyelerimiz açabilecekler..
İyi günler dilerim...
İyi günler dilerim...
+1RuNaL dedi ki:sevindim![]()
buda demek oluyor ki benim üstüme alınmaya gerek yok bu açıklamadanpesimist dedi ki:Son günlerde gereksiz yere açılan anketlerden ötürü anket açmaya sınır getirilmiştir. Artık anketleri "doçent" ve daha üst kademedeki üyelerimiz açabilecekler..
İyi günler dilerim...
pesimist dedi ki:En yakın zamanda.
+1jZCaglar dedi ki:Doçent falan açabilcek ama onlarda saçma açamıcak galiba ?
+1tugbagaleri dedi ki:bırsey dıye bılrımıyım ...pekı ozaman docent ve ustu olabılmek ıcın sacma sapan mesajjlar yollanırsa ne olacak he ne olacak ozaman soylesene kurudun kaldın degılmı sef B)
Denizhan Dakılır dedi ki:ben açabilcem iyi olmuş foruma yeni gelen üyeler değişik anketler (gereksiz olarak) açıyorlar ^^
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumwarkortali dedi ki:Saçma sapan konular yok mu? Neden yalnız anketler ?
elektr10 dedi ki:Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumwarkortali dedi ki:Saçma sapan konular yok mu? Neden yalnız anketler ?![]()
Sorunun cevabını bizzaet Hakkı Alkan la ben tartışırım üye destekçisi olarak ( nereden çıktıysa) ama şöyle bir şey var smf de ne yapacaklarki üyeciiklerin asistanların konu açmasını mı engelliyecekler forum yeni üyeler tarafından ziyaret edilmez o zaman anket olayı iyi tamam bir şeyi olumlu yönden düşündünüz ve ya soru şeklinde bunun cevabı ve ya olumsuz şeklinide düşünmelisiniz üyeceğin ve ya asistanın yerinde siz olsaydınız ne yapardınız empatide kurun birazelektr10 dedi ki:Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumwarkortali dedi ki:Saçma sapan konular yok mu? Neden yalnız anketler ?![]()
pesimist dedi ki:Son günlerde gereksiz yere açılan anketlerden ötürü anket açmaya sınır getirilmiştir. Artık anketleri "doçent" ve daha üst kademedeki üyelerimiz açabilecekler..
İyi günler dilerim...
gokhans19 dedi ki:Ben açabiliyom
Peki pesimist bişey sorucam troy bana yeni kategori önerileri için bi konu açılacak ve oraya açılmasını istediğiniz kategorileri yazacaksınız uygun olanlar açılacak dedi.Bu kategori öneri konusu ne zaman açılacak ??? ??? ???