Ankara'da şok gözaltılar

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Elmacik dedi ki:
Rakun, "emekli orgeneral" olmaları neyi değiştirir? Kanatsız melek mi onlar? Nice emekli orgeneraller geldi geldi bu ülkenin başında, darbe planları yapan mı dersin, siyaseti sarsan mı dersin, katliyamlar yaptıran mı dersin..

kanıtın varmı bu sölediklerini ispatlıcak? Eğer yok ise tek kelime ile zırvalıyorsun.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
gezegen dedi ki:
zelenga dedi ki:
benim darbem cici darbedir... şimdiye kadar yaptığımız sayısız darbede kimin burnu kanamış..söylesin... de görelim Atatürk düşmanlarını...Tüürkiyye laiktir laik kalacaaak...Tüürkiyye laiktir.....

(A)

benim darbemde sayısal darbedir %47 yetmezse %77 le darbe yaparım zira ben milletim egemenlik benimdir benim kalacak
benim laiklikle sorunum yok sorunum bunu kendilerine kalkan yapanlar

:S

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
baaydin dedi ki:
Elmacik dedi ki:
Rakun, "emekli orgeneral" olmaları neyi değiştirir? Kanatsız melek mi onlar? Nice emekli orgeneraller geldi geldi bu ülkenin başında, darbe planları yapan mı dersin, siyaseti sarsan mı dersin, katliyamlar yaptıran mı dersin..

kanıtın varmı bu sölediklerini ispatlıcak? Eğer yok ise tek kelime ile zırvalıyorsun.

darbelerin kanıtını mı istiyorsun !!!

madmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nyse ya hiç bişey yazasım yok uğraşamıycam...

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
anarchst dedi ki:
bu habere yorumu ben değil çok sevdiğim cem abinin bir şarkısı yapsın yorumu

Bindik bir alamete
Gideoz kıyamete
Yol dediğin yol gibi
Ulaşmalı bir yere
Biz dön baba dönelim
Geliyoz aynı yere
Bu döngü kısır döngü
Başı varda sonu yok
Dönüyom dönemiyom
Sonunda bir çıkış yok
Yerel ve genel seçim
Seçin bakalım seçin
Ki dön baba dönelim
Aynı yere gelelim
Çete çeteye çatmış
Çete çete içinde
Battık buruna kadar
Cafer getir peçete
Nush ile uslanmam ben
Etmeli beni tekdir
Tekdirden anlamazsam
Artık hakkım kötektir
Eskiden adam gibi
Oturur meze yerdik
Şimdi meze yer gibi
Oturup adam yiyoz
O zaman siz buna
Müstehaksınız len
devam
şu siyaseti anlamadım gitti bir türlü hiç sevmiyorum

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
baaydin dedi ki:
Elmacik dedi ki:

Her zaman ağır abi tiplemesiyle meydana atılıp "beni kimse yargılayamaz, ben kafama eseni söylerim, kimse beni eleştiremez, ben herkesi eleştiririm" mantığıyla davranan kişiden ancak böyle bir ilginç iddia beklenirdi. Ama zelenga isimli kardeş tokat gibi cevap vemriş. Darbelerin kanıtını istemek, suyun H2O'dan oluştuğunun ıspatını istemek gibidir; herkesin gözü önünde, fakat kimyası gizli.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
baaydin dedi ki:
Elmacik dedi ki:

şimdi çok uzatıp baş ağrıtmaya niyetim yok. fakat şu anda abbas güçlünün genç bakışına gidip üniversiteli gençlerin tonton dedesi olmaya soyunan Kenan EVREN. 80 darbesinde kaç tanesini katletmiştir.bilinmektedir... Erdal EREN i tanımayanlar duymayanlar için bir açıklama. kendisi 17 yaşında olduğu için idam edilemiyeceği anlaşılıyor,ama darbeciler için bu kabul edilemez tabi, ani bir kararla sahte rapor düzenletip çocuğun yaşını 18 yapıyorlar ve hemen ardından ipe götürüyorlar. kanıtmı istiyorsun biraz tarih araştır...

casual1st

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
“Asansör” öyle partizanca dolduruluyor ki, içinde yargılanmayı hak edenler bile “Asansör düşecek” kaygısıyla saklanıyor.

kaynak:heryerekon!

Byones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz sabredin iddaname ve kanıtlar açıklanınca bu konuları kanıt isteyenlerle daha ayrıntılı tartışırsınız. Tabi kanıtları kanıt olarak kabul ederlerse.