Ankarada HTC One nerden alınır?

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,yeni üye oldum buraya,çok güzel paylaşımlar var.
Arkadaşlar öncelikle Htc One hayalimdeki telefon.
Ankarada nerden alabilirim.Vatan, Media Markt,Bimeks,Elektro Word...Yani garantili olsun ,bir sorun olduğunda ilgilenilsin istiyorum.
Vatanın garantisi Kvk mı acaba?...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Soyledigin marketlerin hepsi bilindik hangisinde kampanya varsa fiyat uygunsa ondan al ayrica benim s3 a101 den alinma 1 yil olacak daha garantiye gondermedim ilk saglam geldikten sonra sıkıntı olmaz

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
a101 mi :)) bayramda akrabalar kafamı karıştı ondan buraya yazdım..yok şurdan alınmaz yok grantili değildir falan diye..peki kvk garantili turksel bayilerinde bi sıkıntı çıkar mı? bu arada cevap verdiğiniz için teşekkürler

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bugun turkcelden aldım içi garantili 2250 liraya 32 gblik bir sorun olmaz merak etmeyin

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2250 tl mi ? htc one için biraz fazla degilmi ?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben bugun turkcelden aldım içi garantili 2250 liraya 32 gblik bir sorun olmaz merak etmeyin

Hayırlı olsun.Ben bugün Turkcell'de biraz inceledim telefonu.Fiyatı için 1999 Tl yazıyordu.Muhtemelende 32 Gb hali 1999 Tl.Çünkü,Htc'nin sitesinde temel olarak,kapasite için 32 Gb yazıyor.Turkcell'de ise kapasite için 16/32/64 Gb yazıyordu.
(Bu arada gerçekten çok iyi bir telefon.)

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2250 bencede biraz fazla.inş banada nasip olur özellkle kırmızısı harika:)))

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,yeni üye oldum buraya,çok güzel paylaşımlar var.
Arkadaşlar öncelikle Htc One hayalimdeki telefon.
Ankarada nerden alabilirim.Vatan, Media Markt,Bimeks,Elektro Word...Yani garantili olsun ,bir sorun olduğunda ilgilenilsin istiyorum.
Vatanın garantisi Kvk mı acaba?...

Hocam ilgi istiyorsanız electro world den şaşmayın. Ben şuana kadar hiç mağduriyet yaşamadım ordan. Bence ordan alın

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nerde uygun fiyat var acaba.Araştıran oldumu Ankarada?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Media markta bak derim intde 1799 yazıyor

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarrrrrr sonunda kavuştum canım Htc one ıma:)))) hemde kırmızı..Anterasdaki Media Markttan 1799 a almış abim...Bikaç sorum var şimdi,sim kartı kırarak mı takcaz? Teli ne zaman şarja takmam lazım? (daha hiç açmadım gece geç vakitti) üstünde koruma bandı varmı ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlarrrrrr sonunda kavuştum canım Htc one ıma:)))) hemde kırmızı..Anterasdaki Media Markttan 1799 a almış abim...Bikaç sorum var şimdi,sim kartı kırarak mı takcaz? Teli ne zaman şarja takmam lazım? (daha hiç açmadım gece geç vakitti) üstünde koruma bandı varmı ?

Koruma bandi vardi sim karti micro sim yaptircaksin her telefoncu yapar 2-3 tl bisey telin ilk şarjını bitir sonra sarja tak tam dolsun hayırlı olsun

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkürler hocam..sorularım olursa sorarım yine

maviperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kutu içeriğinde yapışkanlı iki adet nesne çıktı.Ne için onlar bilen var mı?