drocco
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 991
Garanti servis hizmeti de veriyor mu? Yani telefonumu götürsem garanti kapsamında bakarlar mı?
Bildiğim kadarıyla hayır orası sadece mağaza. Yetkili servise gitmeniz lazım.Garanti servis hizmeti de veriyor mu? Yani telefonumu götürsem garanti kapsamında bakarlar mı?
Sende mi Ankara'da yaşıyorsun?Garanti servis hizmeti de veriyor mu? Yani telefonumu götürsem garanti kapsamında bakarlar mı?
Ben Mİ9T'yi oradan almıştım garanti servis hizmeti veriyor mu bilmiyorumGaranti servis hizmeti de veriyor mu? Yani telefonumu götürsem garanti kapsamında bakarlar mı?
Sende mi Ankara'dasın?Ben Mİ9T'yi oradan almıştım garanti servis hizmeti veriyor mu bilmiyorum
Hemde doğma büyümeSende mi Ankara'dasın?![]()
Bende öyle. Birde direkt ana baba Ankara'lıyım (Baba tarafı Kahramankazan, anne tarafı Şereflikoçhisar'ı).Hemde doğma büyüme
Ankaradayım aynenSende mi Ankara'da yaşıyorsun?![]()
Servis nereBildiğim kadarıyla hayır orası sadece mağaza. Yetkili servise gitmeniz lazım.
Ankaradayım aynen
Servis nere
Hayır, orası sadece Store. Oraya cihazı verseniz bile yine ithalat eden firmaya gönderecek.Garanti servis hizmeti de veriyor mu? Yani telefonumu götürsem garanti kapsamında bakarlar mı?
Fatura gerekebilir ama kutudan çıkan garanti belgesine gerek yok.Servise telefonu götürürken garanti kağıdını faturasını falan götürmemiz gerekiyor mu?
Hepsiburada dan aldım fiziksel olarak fatura yok pdf olarak göndermişler onun renkli çıktısını mı almamız lazım?Hayır, orası sadece Store. Oraya cihazı verseniz bile yine ithalat eden firmaya gönderecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fatura gerekebilir ama kutudan çıkan garanti belgesine gerek yok.
Renkliye de gerek yok. Çıktısını almanız iyi olur.Hepsiburada dan aldım fiziksel olarak fatura yok pdf olarak göndermişler onun renkli çıktısını mı almamız lazım?
Benim anne baba da Ankaralı (Anne tarafı Çankırı Baba tarafı Çamlıdere)Bende öyle. Birde direkt ana baba Ankara'lıyım (Baba tarafı Kahramankazan, anne tarafı Şereflikoçhisar'ı).
Yakınız o zaman.Benim anne baba da Ankaralı (Anne tarafı Çankırı Baba tarafı Çamlıdere)
Aşağı yukarı ?Yakınız o zaman.![]()