Anime tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar belki konuyu yanlış yerde açtım ama kusura bakmayın cahilliğime verin artık:mrgreen: Ben aşırı derece anime hayranı değilim ama kaliteli ve güzel anime izleyide çok severim.Şöyle final yapmış 100den fazla bölümü çıkmamış Aksiyon-fantastik veya sizin önereceğiniz animeler neler? Tavsiyelerinizi bekliyorum....

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
İzlediğin animeleri yazarsan daha kolay tavsiye alabilirsin

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Death note One Piece (2 sezon) Naruto (1 sezon) the last airbender (tamamı tabi bu anime sayılırsa)

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anime ve Manga zaman öldürmemde birebirdir. Pek iyi anlaşırız. Şuan Gintama izliyorum ve keyf verici. Ama Death Note izleyeni kesmez ki onun kadar güzelini bulmak zordur. Seni en iyi tatmin edecek anime kesinlikle Shingeki no kyojin'dir. (Attact on Titans) Mangası halen devam etmekte. Sword art online ve Elfen de güzeldir. İyi seyirler.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
IREM çok teşekkürler yakın zamanda değerlendireceğim tavsiyelerini..

aytena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Full metal alchemist brotherhood'u tavsiye ederim. İzlediğim en iyi animelerden. Bu diziye ait iki seri var, brotherhood olanı izleyin.

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşım 100 bölümden fazla olacak ama Bleach izle derim yada Guilt Crown veya Swort art Online yada FMA veya Yada Shingeki No Kyojin örnekler arttırılabilir sen ne tür anime seviyorsun onuda belirtirsen tavsiye olayı daha kolay olur

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anime isteyene Berserk öneririm Golden Age üçlemesini izleyin yeni çekilen. Konusu gerçekçiliği bakimindan diğerlerinden çok farklı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anime isteyene Berserk öneririm Golden Age üçlemesini izleyin yeni çekilen. Konusu gerçekçiliği bakimindan diğerlerinden çok farklı

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Tavsiyeler için tekrar teşekkürler