Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Rokka no Yuusha'nın ilk bölümü yayınlandı gayet güzeldi bi göz atın derim beyler.
Gangsta kaçar mı ya zaten onun gibi bir şey yok mangası da süperdiYeni sezondan gangsta. 'yı mutlaka takibe alın![]()
Rokka no Yuusha'nın ilk bölümü yayınlandı gayet güzeldi bi göz atın derim beyler.
Gangsta kaçar mı ya zaten onun gibi bir şey yok mangası da süperdi
Overlord ve Gangsta'ya bakayım bir hocam teşekkürler.Aynen onuda güncel takip ediyorum , birde overlord var o da fena olmayacak bu sezon.
Mangasının türkçe 'ye çevirisi var mı :huh:
Geç oldu ama neyse bakabt'den indirebilirsin çoğunlukla ass uzantılı altyazılar hardsub olmuyor indirme yaparken sadece altyazıyı seçersen çabucak iner.Beyler bir anime için ingilizce altyazı arıyorum, nerede bulabilirim? Altyazılı olarak aramıyorum yanlış anlamayın kissanimede vs var fakat bana .srt veya .ass olarak lazım.
Hocam sağol oraya da baktım ama yok. Plastic Memories adlı animenin ingilizce altyazısını arıyorum bir türlü bulamadım. Gömülü olarak bir çok sitede var fakat .ass veya .srt olarak yok neden anlamadım. BS player da denedim o da bulamadı. Bulan bana iletirse sevinirim.Geç oldu ama neyse bakabt'den indirebilirsin çoğunlukla ass uzantılı altyazılar hardsub olmuyor indirme yaparken sadece altyazıyı seçersen çabucak iner.
Buldum Subtitles » ???????? - Plastic Memories - English anime subtitles. Bazı indirdiğim animelerin altyazısında yapı sorunlu oluyordu buradan indiriyordum.Hocam sağol oraya da baktım ama yok. Plastic Memories adlı animenin ingilizce altyazısını arıyorum bir türlü bulamadım. Gömülü olarak bir çok sitede var fakat .ass veya .srt olarak yok neden anlamadım. BS player da denedim o da bulamadı. Bulan bana iletirse sevinirim.
Bunu bulup rusça sanmıştım, üstte ingilizce yazıyormuş hiç görmemişimBuldum Subtitles » ???????? - Plastic Memories - English anime subtitles. Bazı indirdiğim animelerin altyazısında yapı sorunlu oluyordu buradan indiriyordum.
Bir şey değilBunu bulup rusça sanmıştım, üstte ingilizce yazıyormuş hiç görmemişimÇok teşekkürler hocam.
Yakinda teliften kapanır öyleyse kanalArkadaşlar ZZVideo adlı youtube kanalında anime paylaşmaya başladım.Hunter X Hunter ilk bölümü yayınlandı.İsterseniz İngilizce, isterseniz Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.Anime dizileri hakkında istek, öneri, eleştirilerinizi bekliyorum
İlgili konu : ZZ Video [Anime Dizi Kanalı]
aslında ingilizce bölümlerinde sıkıntı çıkarmadı ama türkçe alt yazılı bölümlerinde telif hakkı var dedi.Hevesim kursağımda kaldı.Yakinda teliften kapanır öyleyse kanal
Bayadan beri gene ortalıklarda yoktum ama az önce izlediğim Kyoukai no Kanata- I'll Be Here - Mirai Hen filminden etkilenince sizede bir haber edeyim dedim. Kyoukai no Kanata animesini mütiş tamamlayan bir film olmuş izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşlar ZZVideo adlı youtube kanalında anime paylaşmaya başladım.Hunter X Hunter ilk bölümü yayınlandı.İsterseniz İngilizce, isterseniz Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.Anime dizileri hakkında istek, öneri, eleştirilerinizi bekliyorum
İlgili konu : ZZ Video [Anime Dizi Kanalı]
@Absolut Milk
Türkce altyati olmasi sart mi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Güzel bir site var aslinda ama, maalesef ingilizce olarak bütün bölümler yüklenmemis. Hepsi almanca..
Turkanimede mevcut?türkçe bulamıyorum 😔
Almanca yada İngilizce bilmiyorum maalesef 😒
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] aslında şöyle bir site var ama videolar problemli uğraştırıyor baya sinirlenip kapatıyoum..
http://dutluksakinleri.blogspot.com.tr/p/inuyasha_20.html
Bende yeni başladım , InuYasha'ya dutluk sakinlerinde varmış devamı, tabi linkler ölmediyse.
ben açamadım ya bir videolar bitmiş.
En nefret ettiğim şey izlediğim bir animenin yarım kalması![]()
Pikpik sen buralarda miydinben açamadım ya bir videolar bitmiş.
En nefret ettiğim şey izlediğim bir animenin yarım kalması![]()
Pikpik sen buralarda miydin, anime oner bakalım birkaç