Anime Keyif

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Rokka no Yuusha'nın ilk bölümü yayınlandı gayet güzeldi bi göz atın derim beyler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fate stay night unlimited blade works season 2 güzel ama cok hayranlık uyandiracak kadar değil açıkçası en eski serisi en guzeliydi

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yeni başlayan tüm animeler güzel gözüküyor ama Bleach in mangasına başlama kararı aldığım için baştan aşağı Bleach izleme kararı aldım ondan daha başlamadım bir tek mangasını güncel takip ettiğim Jitsu wa watashi wa yı izledim mangaya göre çizimleri baya düzeltmişler ve aydınlık bir havası olmuş.O hava olması serinin komedisini yansıtamayabilirler diye bir korku oluşturdu bende. Ama güzel başladı Komedi-Romantizm-Harem tipinde bir anime. Bu türü sevenler beğenecektir aksiyon bekliyorsanız uzak durun.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Comet Lucifer ile One-Punch Man animelerinin ilk bölümleri yayınlandı :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bayadan beri gene ortalıklarda yoktum ama az önce izlediğim Kyoukai no Kanata- I'll Be Here - Mirai Hen filminden etkilenince sizede bir haber edeyim dedim. Kyoukai no Kanata animesini mütiş tamamlayan bir film olmuş izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler bir anime için ingilizce altyazı arıyorum, nerede bulabilirim? Altyazılı olarak aramıyorum yanlış anlamayın kissanimede vs var fakat bana .srt veya .ass olarak lazım.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
bs player'ın altyazı arama özelliği var
eğer bulursa indirdiği altyazı dosyasını başka yere kopyalama şansın var.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Beyler bir anime için ingilizce altyazı arıyorum, nerede bulabilirim? Altyazılı olarak aramıyorum yanlış anlamayın kissanimede vs var fakat bana .srt veya .ass olarak lazım.
Geç oldu ama neyse bakabt'den indirebilirsin çoğunlukla ass uzantılı altyazılar hardsub olmuyor indirme yaparken sadece altyazıyı seçersen çabucak iner.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Geç oldu ama neyse bakabt'den indirebilirsin çoğunlukla ass uzantılı altyazılar hardsub olmuyor indirme yaparken sadece altyazıyı seçersen çabucak iner.
Hocam sağol oraya da baktım ama yok. Plastic Memories adlı animenin ingilizce altyazısını arıyorum bir türlü bulamadım. Gömülü olarak bir çok sitede var fakat .ass veya .srt olarak yok neden anlamadım. BS player da denedim o da bulamadı. Bulan bana iletirse sevinirim.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Arkadaşlar ZZVideo adlı youtube kanalında anime paylaşmaya başladım.Hunter X Hunter ilk bölümü yayınlandı.İsterseniz İngilizce, isterseniz Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.Anime dizileri hakkında istek, öneri, eleştirilerinizi bekliyorum :)

İlgili konu : ZZ Video [Anime Dizi Kanalı]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Yakinda teliften kapanır öyleyse kanal
aslında ingilizce bölümlerinde sıkıntı çıkarmadı ama türkçe alt yazılı bölümlerinde telif hakkı var dedi.Hevesim kursağımda kaldı.

Telif hakkı olmasın diye video ölçüsünü küçülttüm video içinde.Giriş kısmında müzik var diye orayıda kırptım ama sorun ne hala çözemedim.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bayadan beri gene ortalıklarda yoktum ama az önce izlediğim Kyoukai no Kanata- I'll Be Here - Mirai Hen filminden etkilenince sizede bir haber edeyim dedim. Kyoukai no Kanata animesini mütiş tamamlayan bir film olmuş izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim

Aynen öyle :thumbup:

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=221863]Absolut Milk[/MENTION]

Türkce altyati olmasi sart mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güzel bir site var aslinda ama, maalesef ingilizce olarak bütün bölümler yüklenmemis. Hepsi almanca..

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
@Absolut Milk

Türkce altyati olmasi sart mi?

Güzel bir site var aslinda ama, maalesef ingilizce olarak bütün bölümler yüklenmemis. Hepsi almanca..

türkçe bulamıyorum ��
Almanca yada İngilizce bilmiyorum maalesef ��

[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] aslında şöyle bir site var ama videolar problemli uğraştırıyor baya sinirlenip kapatıyoum.. :@

http://dutluksakinleri.blogspot.com.tr/p/inuyasha_20.html

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Turkanimede mevcut?

hadi ya bak bilmiyordum, zamanında yoktu yeni mi eklediler acaba.
Neyse ben bi bakayım teşekkürler :) @Elusive

@Elusive tahmin ettiğim gibi ben 100 küsur bölümdeyim Türkanime de 92 ye kadar olan bölüm var :/ mecbur yine diğer sitede izleyeceğim...

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Bende yeni başladım , InuYasha'ya dutluk sakinlerinde varmış devamı, tabi linkler ölmediyse.