- Reaksiyon puanı
- 88
eskiden çok anime izlerdim şimdilerde pek vaktim olmuyor
ne çok boş zamanım varmış
ne çok boş zamanım varmış
Death Note ilk izlediğim animelerden. 2006'da çıkmış o zamandan beri ona denk bir anime bulamadım. Zaten öyle bir anime olsaydı popülerlik sıralamalarından birinciliği kapardı. Bulursan bana da söyle. Onun yazarından Bakemonogatari var. 12 bölüm her sezon, 5 sezon var. Tavsiye ederim biraz psikolojidir benim gözümde ama resmi kategorisi psikoloji değil. Diğer izlediğin tüm animelerden farklı. İlk bölümü izle zaten seversen devam edersin. Tarzı biraz değişik. Mesela Shiki'de öyle onda çizim tarzı farklı.Death Note'u bitirdim harikaydı buna benzer başka anime var mı kısa olsun ama öyle 100 küsür bölüm izleyemem
dün hunter x hunter 142yi izledim
ve hisokayı sevme nedenlerim arasına biri daha katıldı
benim için byakuya kuchikiden sonra gelen en "cool" karakter
- - - Mesaj Güncellendi - - -
önceki sezonda da yoktu bunda var çok güzel
buda bizim zevkimiz ya öyle denir miknk bu ne ya bunlarla uğrasmaa
Bu anime cidden konusuz ama ben de begenerek izliyorum bir bölümü sao gibi bir bolumu naruto gibi bir bölümü mafya savasi ayri animeler gibi her part ayri bir surpriz favori sahnelerimden biridün hunter x hunter 142yi izledim
hisokanın hamlelerinde senbonzakura kageyoshinin asilliği var ya ben çok seviyorum hisokayıBu anime cidden konusuz ama ben de begenerek izliyorum bir bölümü sao gibi bir bolumu naruto gibi bir bölümü mafya savasi ayri animeler gibi her part ayri bir surpriz favori sahnelerimden biri
Edit bir arkadas burada hala bos mesaj atiyor bakalim hayirlisi
Az bisey sapik ölse uzulmem neteroya daha cok uzuldum sahsen zaten her animede var bleachte Yamamoto narutoda sandaime one piecede beyaz sakal fairy tailde makarov tabi bunlar arasinda birtek makarov yasiyor animeye yasli karakter asalet katıyorhisokanın hamlelerinde senbonzakura kageyoshinin asilliği var ya ben çok seviyorum hisokayı
Çarşambalar bir ayrı güzel. Killua'ın bildiği bir şeyler var bence tüm aileyi riske atmaz gibime geliyor.dün hunter x hunter 142yi izledim
"Mahouka Koukou no Rettousei". Pazar çıkıyor ama sanki pazartesi çıkmış gibi pazartesi izleyin. Bu anime bir konuda çok farklı. Öyle terimler kullanılıyor ki kelimeleri yazar kendisi türetmiş ve anime içerisinde bunu anlatmıyor. Görsel zekayı kullanarak dolaylı yoldan gösteriyor aslında. Animeye gelecek olursak 2090 yıllarında geçiyor. Bu dünyada büyü normal bir şey. Yıllardır büyü kullanılıyor ancak bunu teknoloji sayesinde yapıyorlar. Teknoloji çok gelişmiş olduğundan insanlar çeşitli kabiliyetleri (örn: uçmak) büyü sayesinde yapabiliyorlar. Tabii büyü de haliyle teknoloji sayesinde yapılmış küçük CAD vb. denilen cihazlar sayesinde kullanılabiliyor. Özetleyecek olursak, bizim için Mahouka'daki yapılan şeyler büyü. M.Ö. 5000 yılı için dünyanın bir ucunu Skype'den görüntülü aramak büyü.hafta başı animesi lazım ya pazartesi çıkanlardan hangisi güzel ?
Asıl düzgün kafayla izlenecek anime Bakemonogatari.Mahouka Koukou No Rettousei tavsiye edebileceğim animelerden, büyü olayını biraz farklı işlemişler, şu anda 20 bölümü var. Biraz da düzgün kafayla izlemek lazım, terimler kafa karıştırabilir.
Asıl düzgün kafayla izlenecek anime Bakemonogatari.
Sadece birinci bölümünü izleyin isterseniz güzel animedir o da. Çok değişiktir aslında.İzlemedim o animeyi.
Sadece birinci bölümünü izleyin isterseniz güzel animedir o da. Çok değişiktir aslında.
gizem türünü çok seviyorum ben mesela hyouka izlemiştim hyouka nın ne olduğunu çözmeye çalışıyorlardı vs... böyle başka anime var mı ?"Mahouka Koukou no Rettousei". Pazar çıkıyor ama sanki pazartesi çıkmış gibi pazartesi izleyin. Bu anime bir konuda çok farklı. Öyle terimler kullanılıyor ki kelimeleri yazar kendisi türetmiş ve anime içerisinde bunu anlatmıyor. Görsel zekayı kullanarak dolaylı yoldan gösteriyor aslında. Animeye gelecek olursak 2090 yıllarında geçiyor. Bu dünyada büyü normal bir şey. Yıllardır büyü kullanılıyor ancak bunu teknoloji sayesinde yapıyorlar. Teknoloji çok gelişmiş olduğundan insanlar çeşitli kabiliyetleri (örn: uçmak) büyü sayesinde yapabiliyorlar. Tabii büyü de haliyle teknoloji sayesinde yapılmış küçük CAD vb. denilen cihazlar sayesinde kullanılabiliyor. Özetleyecek olursak, bizim için Mahouka'daki yapılan şeyler büyü. M.Ö. 5000 yılı için dünyanın bir ucunu Skype'den görüntülü aramak büyü.
Dediğim gibi siz bana tür söyleyin ben size beğendiklerimi önereyim.
Al usta Bakemonogatari. Tam dediğin gibi.gizem türünü çok seviyorum ben mesela hyouka izlemiştim hyouka nın ne olduğunu çözmeye çalışıyorlardı vs... böyle başka anime var mı ?
çok bölümü de yokAl usta Bakemonogatari. Tam dediğin gibi.
Bakemonogatari, lise öğrencisi Koyomi Araragi ve karşılaştığı garip öğrenciler üzerine odaklanır. Bir gün Hitagi Senjōgahara adlı bir kız öğrenci gökyüzünden Koyominin üstüne düşer ancak Koyomi, kızın ağırlığının olmadığını fark eder
Notlar:
Bakemonogatari, Japoncadaki iki kelime arasında bir oyundur: Bakemono, doğaüstü varlıklar için kullanılan bir sözdür. Monogatari ise "hikâye" anlamına gelir. İkisi birleştirilip Bakemonogatari adı çıkmıştır.
Bir çok başarılı hikâyelere imza atmış olan yazar NisiOisinin romanlarından uyarlanmaktadır. NisiOisin aynı zamanda xxxHolic: Another Holic - Landolt-Ring Aerosol ve Death Note: Another Note - The Los Angeles BB Murder Cases gibi spin-off romanların da yazarıdır.
Rica ederim.çok bölümü de yok
budur yarın ilk birkaç bölüme bakayım kararımı veririm, gizemse, meraklandırıyorsa izlerim
bu arada teşekkürler