Anime Keyif

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kendini bir otaku olarak görüyor musun? Eğer görüyorsan işte o zaman çok izliyorsundur. Görmüyorsan sorun yok. :D [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] ayrıca farklı animelerin karakterlerini karşılaştırmak çok doğru bir hareket.
Allah'a şükür evlenmeyi düşünüyorum :D

Tyler_Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süper kahramanlı falan bir anime varmı ? Bende baslamayı düsünüyorum .

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Süper kahramanlı falan bir anime varmı ? Bende baslamayı düsünüyorum .
Süper kahramandan kastın doğaüstü yeteneklerse Tokyo ESP'yi öneririm. 2014 animesidir ve haliyle çizimlerde 2014 seviyesinde. Haricinde www.turkanime.tv doğaüstü kategorisine bakabilirsin. Oku açıklamalarını beğendiğini izle. Binlerce anime var.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Animeciler cogalmis görüyorum :)
Ben de eve gideyim de bir artik izledigim serileri not alacagim

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Katekyo Hitman Reborn ! Süpeeermiş ya :D 3 günde 190. bölümdeyim bitirecem bu gece sabahta mangayı bitiririm mis gibi :D Buna benzer bi anime önerebilecek var mı ya ? Konusu,çizimleri,karakterleri felan herşeyi 10 numara 5 yıldızdı :P

Bu arada [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ve başka Naruto izler/sever dostlar ;

Naruto'Nun son çıkacak oyunu olan Naruto Ultimate Ninja Revolution PC'yede çıkıyor 1 ay sonra :tt1:

MANGA GÜNCELİNDE OLMAYANLAR İÇİN SPOİLERDIR !

Oyun sanırsam mangada Madara'nın öldüğü yere kadar gelecek senaryosu.
Oyunda 103 oynanabilir karakter olacak bunun yanında 15 tanede support karakter olacak.
Kushina oynanabilecek.
Shisui oynanabilecek ve de Susano'o'su var,kullanabileceğiz.
Naruto'nun 2. Kyubi Mod Dönüşümü var ve kullanılabilecek Awake mod olarakta komple 9 kuyruklu Kurama'ya dönüşebileceğiz.
Bundan önceki oyunlarda Sasuke ile Itachi'nin Susano'o sunu Awake olarak kullanabiliyorduk sanırsam aynı özellik Madara'yada gelmiş.
Ses 4'lüsü olmayacakmış.

Steam sayfası fiyatı $49,99 %10 indirim var şu an pre-order'a eğer Steam'da Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst'e sahipseniz ekstra daha %10 indiriminiz oluyordu bi ara bittimi bilmiyorum.

Merakla bekliyorum

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Karmaşık tek tarafı temaların yükleme aşaması. Eğer yardımcı olabilirsem o site hakkında tüm sorularını cevaplayabilirim, baya aşinayım.
Ankaraya dondugumde ugrasayim bakalim :)
Katekyo Hitman Reborn ! Süpeeermiş ya :D 3 günde 190. bölümdeyim bitirecem bu gece sabahta mangayı bitiririm mis gibi :D Buna benzer bi anime önerebilecek var mı ya ? Konusu,çizimleri,karakterleri felan herşeyi 10 numara 5 yıldızdı :P

Bu arada [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ve başka Naruto izler/sever dostlar ;

Naruto'Nun son çıkacak oyunu olan Naruto Ultimate Ninja Revolution PC'yede çıkıyor 1 ay sonra :tt1:

MANGA GÜNCELİNDE OLMAYANLAR İÇİN SPOİLERDIR !

Oyun sanırsam mangada Madara'nın öldüğü yere kadar gelecek senaryosu.
Oyunda 103 oynanabilir karakter olacak bunun yanında 15 tanede support karakter olacak.
Kushina oynanabilecek.
Shisui oynanabilecek ve de Susano'o'su var,kullanabileceğiz.
Naruto'nun 2. Kyubi Mod Dönüşümü var ve kullanılabilecek Awake mod olarakta komple 9 kuyruklu Kurama'ya dönüşebileceğiz.
Bundan önceki oyunlarda Sasuke ile Itachi'nin Susano'o sunu Awake olarak kullanabiliyorduk sanırsam aynı özellik Madara'yada gelmiş.
Ses 4'lüsü olmayacakmış.

Steam sayfası fiyatı $49,99 %10 indirim var şu an pre-order'a eğer Steam'da Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst'e sahipseniz ekstra daha %10 indiriminiz oluyordu bi ara bittimi bilmiyorum.

Merakla bekliyorum
Spoileri yedim su an bile bile ama okuyasim geldi :D zaten belliydi

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11

Hocam ben mangada güncelim açıkça söylemem gerekirse son bölümler oldukça vasat illa ki mangaka kishi yapacaktır açıklamasını vs ama hiç beklenen sonuca gitmiyor gibi gözüküyor

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26

Hocam siz haangi bölümlerdesiniz ? :D

Hocam ben mangada güncelim açıkça söylemem gerekirse son bölümler oldukça vasat illa ki mangaka kishi yapacaktır açıklamasını vs ama hiç beklenen sonuca gitmiyor gibi gözüküyor

MANGA GÜNCELDE OLMAYANLAR İÇİN SPOİLER İÇERİR !!

Hocam Kakashi'nin Susano'o açmasını bende saçma buldum bundan 2 ay önceki bölümler dehşetti Sasuke + Naruto + Obito + Kakashi + Gai vs Madara kısmı çok süperdi birde Naruto'Nun en son power-up ı alıp gelmesi felan toparlar inşallah kishi.

SPOİLER BİTTİ

Birde Bleach manga güncelde olanlar ve de Katekyo Hitman Reborn seyredenler var mı ?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Ben de Death Note'a başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum Miyazaki filmleri ve pokemon'u saymazsak izlediğim ilk anime olacak bu arada Miyazaki Ghibli'den emekli oluyormuş duydum çok üzüldüm Ghibli bir süre film yapmayacakmış

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de Death Note'a başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum Miyazaki filmleri ve pokemon'u saymazsak izlediğim ilk anime olacak bu arada Miyazaki Ghibli'den emekli oluyormuş duydum çok üzüldüm Ghibli bir süre film yapmayacakmış
O adam sürekli fake atıyor. Geçen de emekli olacağım demişti ondan once birkaç kez de. Ben inanmıyorum artık ölene kadar film yapar o.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
oo güzel muhabbetler dönmeye başlamış :D
fairy tail izleyen var mı ? ben ilk 175i izledim şimdi de güncele gelmeye çalışıyorum 12deyim :D

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oo güzel muhabbetler dönmeye başlamış :D
fairy tail izleyen var mı ? ben ilk 175i izledim şimdi de güncele gelmeye çalışıyorum 12deyim :D
Ben günceldeyim dostum. Birinci sezon daha iyiydi kanımca. İkinci sezonda Fairy Tail'den soğudum.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ben günceldeyim dostum. Birinci sezon daha iyiydi kanımca. İkinci sezonda Fairy Tail'den soğudum.
ben çok özellikle natsuyu çok sevdim :D öyle azim inanç hiçbişeyde yok :D birbirlerine nasıl da güveniyorlar :)
hatta birkaç arkadaşıma fairy tail kolyesi alıcam :D
garip şeyler oluyor, hangi gün geliyor?

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben çok özellikle natsuyu çok sevdim :D öyle azim inanç hiçbişeyde yok :D birbirlerine nasıl da güveniyorlar :)
hatta birkaç arkadaşıma fairy tail kolyesi alıcam :D
garip şeyler oluyor, hangi gün geliyor?
Cumartesi günleri çıkıyor. Fairy Tail çok seviyorsan Hunter x Hunter 2011'i sana şiddetle öneririm. Ben gerçekten soğudum özellikle son bölümlerden hiç zevk almıyorum. Spoiler vermeyeyim şimdi. :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Cumartesi günleri çıkıyor. Fairy Tail çok seviyorsan Hunter x Hunter 2011'i sana şiddetle öneririm. Ben gerçekten soğudum özellikle son bölümlerden hiç zevk almıyorum. Spoiler vermeyeyim şimdi. :D
Hunter x hunterda günceldeyim ya :D
bunlar gibi tat veren başka var mı bildiğiniz ? :)

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hunter x hunterda günceldeyim ya :D
bunlar gibi tat veren başka var mı bildiğiniz ? :)
2 tane uzun anime takip ediyorum onlarda bunlar. Bu tarz uzun shounen türü animelerin genelde en bilindik örnekleri Bleach, Naruto, One Piece'dir. Bunlara bakın eğer bunlar hoşunuza gitmiyorsa. En beğendiğim 5 animeden biri olan Guilty Crown'u tavsiye ederim. Tür ve ortalama uzunluk söylerseniz daha fazla tavsiyede bulunabilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca yeni başladıysanız animelere tüm klasikleri izlemenizi öneririm sonra muhabbetten ayrı düşerseniz. :D Klasikten kastım: Shingeki no Kyojin, Death Note, Sword Art Online 1 ve 2, Angel Beats, Code Geass, Elfen Lied, Mirai Nikki vb. bu liste çok uzar. Genelde en popüler animelerdir ve benim gözümde klasiktir. Yıllar geçse de bir Death Note havasını hiçbir animede bulamadım.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
2 tane uzun anime takip ediyorum onlarda bunlar. Bu tarz uzun shounen türü animelerin genelde en bilindik örnekleri Bleach, Naruto, One Piece'dir. Bunlara bakın eğer bunlar hoşunuza gitmiyorsa. En beğendiğim 5 animeden biri olan Guilty Crown'u tavsiye ederim. Tür ve ortalama uzunluk söylerseniz daha fazla tavsiyede bulunabilirim.

Ayrıca yeni başladıysanız animelere tüm klasikleri izlemenizi öneririm sonra muhabbetten ayrı düşerseniz. :D Klasikten kastım: Shingeki no Kyojin, Death Note, Sword Art Online 1 ve 2, Angel Beats, Code Geass, Elfen Lied, Mirai Nikki vb. bu liste çok uzar. Genelde en popüler animelerdir ve benim gözümde klasiktir. Yıllar geçse de bir Death Note havasını hiçbir animede bulamadım.
angel beats dışında diğerlerini izledim :)
hasta bir arkadaşın önerisiyle death note ile başladım :) şimdi yarı otaku durumdayım şuanda :D
en son (fairy tailden önce) psycho pass bitirdim (tavsiye ederim ;) ) böyle 25-50 bölüm arası bişeyler önerebilrisiniz ;)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11

Hocam Kakashi'nin Susano'o açmasını bende saçma buldum bundan 2 ay önceki bölümler dehşetti Sasuke + Naruto + Obito + Kakashi + Gai vs Madara kısmı çok süperdi birde Naruto'Nun en son power-up ı alıp gelmesi felan toparlar inşallah kishi.

SPOİLER BİTTİ

Birde Bleach manga güncelde olanlar ve de Katekyo Hitman Reborn seyredenler var mı ?

Hocam kakashi olayı tamamen saçma tabiki ama benim düşüncem madaradan sonra tamamen cılkı çıktı . Neyse ki bu sene bitiyor umarım dahada beter etmeden yada en azından düzeltip bitirir seriyi. Yeni bir serinin geleceğide söyleniyor çünkü manga bitecek ama hala tv tokyo ile anlaşma varmış yani anime sorumluluları belki narutodan bağımsız bir seri yada başka bir karakter ile ilgili yeni seri çekebilirler

SPOİLER BİTTİ

Hocam kakashi olayı tamamen saçma tabiki ama benim düşüncem madaradan sonra tamamen cılkı çıktı . Neyse ki bu sene bitiyor umarım dahada beter etmeden yada en azından düzeltip bitirir seriyi. Yeni bir serinin geleceğide söyleniyor çünkü manga bitecek ama hala tv tokyo ile anlaşma varmış yani anime sorumluluları belki narutodan bağımsız bir seri yada başka bir karakter ile ilgili yeni seri çekebilirler

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Geçtiğimiz pazar eşimle beraber Sword Art Online'yi izledik. Hayran kaldı diyebilirim. Benim 4. seferimdi ve hala aynı hazla izledim. İşin enteresan tarafı artık animeleri eşimle beraber izliyorum. Keyifini anlatamam size...

Bu sene izlediğim ve tavsiye edebileceğim birkaç seri var.

Noragami :

12 Bölüm ve 2 Ova dan oluşan bir seri. Bir tanrı ve lisesli bir kızın komik hikayesini anlatıyor.

-----------------

No Game No Life:

12 Bölümden oluşan bir seri. Kendilerini eve kitlemiş her türlü online oyunu oynayan iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Eğlenceli bir seri, tavsiye ederim.

------------------------------

Sword Art Online 2 : GGO

Death Gun adında bir silah ile MMOFPS sanal ortamında vurulan kişilerin gerçek hayatta ölmesi ile sonuçlanan olaylar zincirini araştırmak adına kahramanımız Kirito'nun oyuna başlamasını konu alıyor. Tartışmasız yeni bir efsane kanaatımca.

-----------------------

Mahouka Koukou no Rettousei

Büyünün ilerleyen yıllarda teknoloji ile birleşmesiyle dünyanın hüküm kararlarının alındığı bir gelecekte iki kardeşin yaşadığı olayları anlatan bir anime. Hala devam eden bir seri. Tavsiye ederim konu çok akıcı.

--------------------------------

Black Bullet

Yakın gelecekte insanların Gasteria adındaki parazitlere yenilmesi ve bu parazitleri yok etmek adına kurulan bir teşkilatın çetin savaşı anlatılıyor. Parazite marus kalmış kırmızı gözlü ve enteresan güçleri olan kız cocukları ve bunların partneri ajanların gasterialar ile olan savaşını anlatan bir seri. 13 bölüm ve kanaatımce böyle erken bitmemesi gerekiyordu.

------------------------------------

Haikyuu!!

Voleybole kendini adamış bir gencin lise yıllarında yaşadığı inanılmaz voleybol maceralarını anlatıyor. Seri hala devam etmekte bana bile voleybol ne zevkliymiş lan, dedirtti :)

-------------------------------------

Mahou Sensou

İstem dışı büyü güçleri sahibi olan bir arkadaş grubunun büyü okuluna katılmaları ve süre gelen maceralarını konu alan bir anime. 12 Bölüm. ve ilk sezonu bitti. Tavsiye ederim keyifli bir seri.

-----------------------------------------

Yeni bitirdiğim ve tavsiye edebileceklerim bunlar. Umarım sizlerde keyifle izleyebilirsiniz.

Esenlikler