- Reaksiyon puanı
- 344
Bu aynen oldu ya
Nerede narutonun eski tadi
![emagyqu7.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.tapatalk.com%2Fd%2F14%2F04%2F24%2Femagyqu7.jpg&hash=b2bfdcffea397a0c756427be249aee94)
Naruto mu oda ne? Onun ismi Filler Shippuden oldu.Gerçekten çok abarttılar şu fillerları..Bu aynen oldu ya![]()
Naruto mu oda ne? Onun ismi Filler Shippuden oldu.Gerçekten çok abarttılar şu fillerları..
Mangaları tutulduğu sürece ki mangalarda olaylar gerçekten daha akıcı ve Japonyada en çok satıldıkları için animlere bir şey olmıyacak. Animelerde mangalara zaman tanısın diye şu filler saçmalığını çekicez. Bleach sağolsun bunu yapmadı ama yeni gelicek diye beklerken kök saldık resmen.Yeni başlayan animelerden Mahouka Koukou no Rettousei yi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum bu arada. Şuan 3 bölümü çıktı ama Shingeki no Kyojin ve Sword art Online kadar iyi olmasada onların tadına gerçekten yakın bir anime.Evet eski havasi hic yok one piece de filler yok bolumler uzun hep batirdi bu basyapitlar
Buralar imarsız araziye dönmüş@Munitionis @Jiraiya06 @PatavatsiZ @YunusTR @1987
nerde bu millet animelere mi daldınız![]()
![]()
fairy tail 123teyim benbu bitsin 2ye başlıcam
![]()
sao2 de başladı bu yaz çok güel geçiyor anime bakımından![]()
Buralar imarsız araziye dönmüşben şu an 2014 ün biten güzel serilerini izliyorum bakalım daha baslamadım sao 2 ye
ingilizce istersen avatar the last airbender ve legend of korra var korrayı sonra izleyeceksin devamıAnime hiç izlemedim ama çoğu kişi izleyip öneriyor belli ki güzel bir şey ama seslendirme ingilizce olursa izlemek isterim çince korece seslendirme olanlar biraz garip geliyor, kısaca anime önerisi olan varmı en iyilerden![]()
Anime hiç izlemedim ama çoğu kişi izleyip öneriyor belli ki güzel bir şey ama seslendirme ingilizce olursa izlemek isterim çince korece seslendirme olanlar biraz garip geliyor, kısaca anime önerisi olan varmı en iyilerden![]()
Steins gate , sword art online , ergo proxy , gun grave , death note , psycho pass başlangıç için tavsiye edebileceğim hepsinin konusunu okuyup hangisi yakın geliyorsa ona başla birde asıl zevki o orjinal seslendirme zaten :wub:
seslendirme konusunda arkadaşa katılıyorum,
ilk başta tuhaf gelebilir ama inan orijinal sesle izlemek daha keyifli..
Samurai 7 , Berserk var ( daha bitmedi galiba ama adam ölmeden bitirse de sonunu görsek)
Death Note var bak o da güzel sonra Basilisk var bak bu da çok iyidir yazdıklarımın hepsi kısa süreli animeler..
uzun süreli olarak Naruto iyidir bak, Kenshin e de bakabilirsin![]()
seslendirme konusunda arkadaşa katılıyorum,
ilk başta tuhaf gelebilir ama inan orijinal sesle izlemek daha keyifli..
Samurai 7 , Berserk var ( daha bitmedi galiba ama adam ölmeden bitirse de sonunu görsek)
Death Note var bak o da güzel sonra Basilisk var bak bu da çok iyidir yazdıklarımın hepsi kısa süreli animeler..
uzun süreli olarak Naruto iyidir bak, Kenshin e de bakabilirsin![]()
Basilisk i unutmuşum o da iyidir.Narutoda 220 bölüm shippuden de 350 bölümü gördükden sonra bir daha animenin a sını diyemeyebilir![]()
Ciddimisiniz? 350 bölüm dizimi olurmuşkaç dakika?
![]()
one piece var bide uzunCiddimisiniz? 350 bölüm dizimi olurmuşkaç dakika?
![]()
Anime hiç izlemedim ama çoğu kişi izleyip öneriyor belli ki güzel bir şey ama seslendirme ingilizce olursa izlemek isterim çince korece seslendirme olanlar biraz garip geliyor, kısaca anime önerisi olan varmı en iyilerden![]()
@Mert Ahmet Staj bitimi kendimi memlekete attım animeler ve oyunlara dönüş yapıp internetle bile ilişkimi kestim 1 ay içinde zaman zaman bakacağım böyle artık. Sessizlik ve anime ye vurdum kendimi kısacası
Dostum inan bana saçmalıktan başka bir şey değil deyip başladım buradaki herkese sorsan komik bir hikayeleri vardır.Sesler mi ? ps3 te geçen narutonun oyununu oynadım ingilizce sesleri duyar duymaz ilk işim sesleri japoncaya döndürmek oldu ana dil her zaman daha iyi alışmak için zaman tanı derim. Gelelim anime önerisine yaş aralığı gerçekten önemli ama sevebileceğin türlere göre 1 2 tane yazayım Aksiyon:Sword Art Online, Shingeki no Kyojin Gizem Aksiyon Gerilim: Death Note Romantizm: Kaichou Wa Maid-Sama, Toradora Gerilim,Psikoloji:Elfen Lied,Mirai Nikki Bana soracak olursan bunlar başlamaya uygun kısa efsane serilerdir. Naruto One Piece bunlarlada başlayabilirsin ama uzundurlar dikkat et derim![]()
Başlamak için bir sebep daha işteBu animelerin genel anlamda olayı nedir? bize neyi anlatmaya çalışıyorlar? bunu merak ediyorum şimdi ona göre başlayacam![]()
Açıp sana zahmet oku tek tek açıklamaya kalkarsam gerçekten uzun sürer çünkü bir başladım mı kolay kolay kendimi durduramıyorumBu animelerin genel anlamda olayı nedir? bize neyi anlatmaya çalışıyorlar? bunu merak ediyorum şimdi ona göre başlayacam![]()
Animelerin genel anlamda bir gayesi olduğunu düşünmüyorum. Ne tür olmasını istersen o tür varBu animelerin genel anlamda olayı nedir? bize neyi anlatmaya çalışıyorlar? bunu merak ediyorum şimdi ona göre başlayacam![]()
Bide benim yazıda az bir düzeltme yapayımda yanlış anlaşılmasın[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] bu kadar anime delisi olmeyan birini aramızda görmek birini aramızda görmek beni çok sevindirdianimelerden alıştım korku filmi izlerken gülüyorum
![]()
Kendini bir otaku olarak görüyor musun? Eğer görüyorsan işte o zaman çok izliyorsundur. Görmüyorsan sorun yok.Bide benim yazıda az bir düzeltme yapayımda yanlış anlaşılmasınÇok fazla izlemiyorum yazdım, az izleniyor gibi anlaşılmasın aşırı çok izliyorum
![]()