- Konuyu başlatan
Munitionis
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
Of of of Hal diye bir animeyi izledim ki ağır dram vardı ve kurgusu müthişti bir ara kesin bakın derim dostlar
code geass'ı şimdi biitirdim
mutlaka izleyin
bi arakdaşım robotlu diye izlemiyorum dmeişti takılmayın robotlara felan
arifiyelilerOnun ikinci sezonun çevirisinde emeğim var.
arifiyeliler
code geass çok iyiydi ya final muhteşemdi hiç beklemiyordum ben böyle birşeyi ama olması gerektiği gibi oldu
finallerden sonra kısmetseHooopppp Yok mu anime izleyen ?
ben de cude geassı bitirdim şimdi final arası veriyorum animelerefinallerden sonra kısmetse
code geass izlemiş miydin ?Kuroko no basket sezon bir 2 ye gececegim icin yeniden izliyorum naruyo ve one piece noel arasinda hajime no ippo risinge gececegim ve ekstradan bir anime düşünüyorum onerilere açığım
ben de cude geassı bitirdim şimdi final arası veriyorum animelere
code geass izlemiş miydin ?
Ee ne diyorsun hocam nasıl anime ?shingeki no kyojin ep.14
Ee ne diyorsun hocam nasıl anime ?
İzliyorum işte spoiler vermeyim izlemeyenlere güzel gidiyo aksiyonu bol fakat bir bleach değil
Sevmediğim yanı gereksiz sahneler gösteriyolar.
Sen şimdi son bölümün nasıl olduğunu bilmiyorsun di mi
Yok yok spoiler falan yapmayız uzun animelerin tadı bir farklı olur da Shingeki no Kyojin i yeri bir ayrıdır bende senin yorumunu öğrenmek istedim son bölümü izledikten sonra tekrar bir yorumlarsınDaha 17deyim spoiler yaparsanız karışmam bilmem anlatabildim mi
Yok yok spoiler falan yapmayız uzun animelerin tadı bir farklı olur da Shingeki no Kyojin i yeri bir ayrıdır bende senin yorumunu öğrenmek istedim son bölümü izledikten sonra tekrar bir yorumlarsın
O bir fan art ti abi Ben Assassin's Creed ve God of War in filmini yaklaşık 5 yıldan beri çıkacakta çıkacak diye bekleyip duruyorum bir ölmeden önce görürsek sıra bunlara da gelir Shingeki No Kyojin Kuroko no Basket ve Swort Art Online bu animeler kısadır ama izlediğim hemen hemen her bölümlerinde kanımı kaynatır benimShingeki no Kyojin yeri ap ayrı bir anime hani insanin hiçbir anime ile kıyaslayasi gelmez ya öyle o atmosfer o dûnya çok güzel uyarlanmış animeye ilerde sinema filmi bile çıkabilir hatta poster i bile hazırlanmış attack of titan diye
Yeni tamamlana serilerden Machine-Doll wa Kizutsukanai, Outbreak Company ve Kyoukai no Kanata yi izlemediysen izle derimEvet misir patlatiyorum anime onerisi olan var mi
Yeni tamamlana serilerden Machine-Doll wa Kizutsukanai, Outbreak Company ve Kyoukai no Kanata yi izlemediysen izle derim
merak ettiklerimden yorumlarını bekliyorum kardeşim.shingeki no koyjin bitti
hunter x hunter 2011 izliyorum bayağı sardı
18deyim daha ama beğendim ben bitiricem 110 bölümü var, bleach izlediyseniz bunu da izleyin derimmerak ettiklerimden yorumlarını bekliyorum kardeşim.