Anime Keyif

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Of of of Hal diye bir animeyi izledim ki ağır dram vardı ve kurgusu müthişti bir ara kesin bakın derim dostlar :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
code geass'ı şimdi biitirdim
mutlaka izleyin :)
bi arakdaşım robotlu diye izlemiyorum dmeişti takılmayın robotlara felan ;)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
arifiyeliler :)
code geass çok iyiydi ya final muhteşemdi hiç beklemiyordum ben böyle birşeyi ama olması gerektiği gibi oldu :)

Evet ben ve iki arkadaşım, biri sylar_54(o nicki de benden arak :D), diğeri ve benim pek emeğimiz yok aslında işin çoğu syların, diğerinin çevirdiği bölümlerde biraz sıkıntı olabilir :D
Code geass benim de favorilerimden, çoğu dünyaca ünlü diziler bile finalde batırırken code geassın finalini harika bağlamışlardı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kuroko no basket sezon bir 2 ye gececegim icin yeniden izliyorum naruyo ve one piece noel arasinda hajime no ippo risinge gececegim ve ekstradan bir anime düşünüyorum onerilere açığım

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende çeviri işine girdim geçenlerde yarım kalan bir animenin 2 bölümünü çevirdim sonra çevirmen çıkıp hop ne yapıyorsun hocam deyince iş değişti sırf 97 li bir çocuk yüzünden çevirim paylaşılmadı keyfim kaçtı. O gün bir darbe yedim sevgili dostlar bu aralar filmlere sarmış durumdayım zaten gelecek haftaya kadar tüm yeni animeler başlamayacak birde üzerine izlediğim animeler bitti filmler olmasıydı işim yaştı finallerde kapıdan kendini gösteriyorlar hani..

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Burdan Sword Art Online severelere sesleneyim geç bir haber verme olacak ama 2. sezonun geleceği kesinleşti hemde 2014 te :thumbup:

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
shingeki no kyojin ep.14 :D

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Daha 17deyim spoiler yaparsanız karışmam :D bilmem anlatabildim mi :D
Yok yok spoiler falan yapmayız uzun animelerin tadı bir farklı olur da Shingeki no Kyojin i yeri bir ayrıdır bende senin yorumunu öğrenmek istedim son bölümü izledikten sonra tekrar bir yorumlarsın :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Yok yok spoiler falan yapmayız uzun animelerin tadı bir farklı olur da Shingeki no Kyojin i yeri bir ayrıdır bende senin yorumunu öğrenmek istedim son bölümü izledikten sonra tekrar bir yorumlarsın :)

Tabii bitsin, yorumlarımı bir bir yazarım ;)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Shingeki no Kyojin yeri ap ayrı bir anime hani insanin hiçbir anime ile kıyaslayasi gelmez ya öyle o atmosfer o dûnya çok güzel uyarlanmış animeye ilerde sinema filmi bile çıkabilir hatta poster i bile hazırlanmış attack of titan diye

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Shingeki no Kyojin yeri ap ayrı bir anime hani insanin hiçbir anime ile kıyaslayasi gelmez ya öyle o atmosfer o dûnya çok güzel uyarlanmış animeye ilerde sinema filmi bile çıkabilir hatta poster i bile hazırlanmış attack of titan diye
O bir fan art ti abi Ben Assassin's Creed ve God of War in filmini yaklaşık 5 yıldan beri çıkacakta çıkacak diye bekleyip duruyorum bir ölmeden önce görürsek sıra bunlara da gelir :D Shingeki No Kyojin Kuroko no Basket ve Swort Art Online bu animeler kısadır ama izlediğim hemen hemen her bölümlerinde kanımı kaynatır benim :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
shingeki no koyjin bitti
hunter x hunter 2011 izliyorum bayağı sardı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Evet misir patlatiyorum anime onerisi olan var mi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonunda Naruto bölümleri başladı tekrardan

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Nisekoi başladı sonunda Mangayı güncel takip eden biri olarak mangadan öncelikle baya farklı kullanılan çizimleri ise ben bu animede ilk defa görüyorum Bakemonogatari ye benziyor ama ayrıntılar çok kaliteli çizimleri bir açıdan çok beğenmedim doğrusu alışmak gerekecek mangasından sonra insan şok oluyor tabii sınıf ve ortam baya değişmiş durumda.Şuanki manga durumundanda 24 bölümlük bir seri bekliyorum mangasını çok sevdiğim için başlayınca baya mutlu oldum doğrusu :D