• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son saatlerde bir kamyon akraba eş dost SDN'ye üye olmayı ve hayır gerek yok oyu kullanmayı bekliyor... Kaymunda ufak mufak değil haaa tamperli :)

Gerçi ne yoruyorum ki kendimi... Hepsi bir telefona bakıyor. Ararım bizim dayıyı bölüm değil site açılmaz :) :D

Şaka şaka ben ne kadar açılmamasından yana olsamda kalbim açılsın istiyor. Gerek yok oyunu site düzenini bir anda hayal ettim ve bu yönde oyumu kullandım. Sanırım o an yanlış düşündüm...

@Krazky
Valla gerek yok diyecek yeni üyeler bulursanız, hele ki kamyonla, Facebook'taki eski admin olduğum anime sayfasını ve arkadaşımın admin olduğu farklı bir anime sayfasını(Toplamda 10.000'den fazla üyeyi) SDN'e yıkarım! :D :D

Muhtemelen açılır artık:D:DHadi hayırlısı..

Muhtemelen bir üyelik, yaklaşık 10 000 üye kazandırırsa siteye, sitenin altın anahtarını verirler :D Admin de yaparlar bence :D

Oylamanın sonucu belli ama yinede güncel tutmak gerekiyor :) Belkide oy veremedim diye üzülen vardır :D

oldu mu ya o kadar? =)) ben uyurum o saate biraz baş ağrısı var :), artık yarını beklersiniz. :P

Bu gece isterüük!
o_o.gif

bu mum çok tehlikeli bir tercih olmuş, değiştir bence. şamdan felan koy :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...