Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence sinema bölümüne açılmış her anime konusu silinmeli, bir daha yazılması engellenmeli, "anime" kelimesi yasaklanmalı. İçerisinde anime kelimesi geçen cümlelere sansür uygulanmalı o kişinin hakkında soruşturma başlatılmalı. Gerekirse bütün animeseverler forumdan atılmalı ve forumu refaha kavuşturacak animesever katliamı gerçekleştirilmeli.......

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bence sinema bölümüne açılmış her anime konusu silinmeli, bir daha yazılması engellenmeli, "anime" kelimesi yasaklanmalı. İçerisinde anime kelimesi geçen cümlelere sansür uygulanmalı o kişinin hakkında soruşturma başlatılmalı. Gerekirse bütün animeseverler forumdan atılmalı ve forumu refaha kavuşturacak animesever katliamı gerçekleştirilmeli.......

öyle güzel yazdın ki...insanın anime severleri öldüresi geliyor:D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Hatta IP adreslerinden bağlanılan bilgisayarlar tespit edilip, açılmasın diyen 15 kişi aralarında toplaşıp gelip adamı dövmeli. :P

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende kullandım ne kadar isteyen var mış böyle

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
açılmasın diyenleri de anlayamadım
sanki yasadışı bir kategori açılacak
size bir zararı mı var ?

Ne alakası var yasadışıyla? Niye anlayamadın ben de onu anlamadım. Hayır diyenlere tabi ki bir zararı yok. O halde zararı yok diye cin ali bölümü de açalım.. Her şeyi açalım.. :D

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ne alakası var yasadışıyla? Niye anlayamadın ben de onu anlamadım. Hayır diyenlere tabi ki bir zararı yok. O halde zararı yok diye cin ali bölümü de açalım.. Her şeyi açalım.. :D

cin ali bölümüyle anime bölümü bir mi
biz yararsız bir bölüm açılmasını istemiyoruz ki
ilgi alanın değilse o başlığa girmezsin olur biter
bu forumdaki bütün konular bütün üyelere yararlımı?
çok enteresan bi mantığın var
anlamamamı anlamaman çok normal

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar sizinle gizli bir bilgi paylaşıyorum iyi okuyun :D

eğer verilen oylarda multi üyelik yakalanırsa anket iptal olacaktır :)

Bu arada eğer bölüm açılırsa ki açılacak gibi gözüküyor, Bir aksilik çıkmazsa moderatörü ben olacağım :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar sizinle gizli bir bilgi paylaşıyorum iyi okuyun :D

eğer verilen oylarda multi üyelik yakalanırsa anket iptal olacaktır :)

Bu arada eğer bölüm açılırsa ki açılacak gibi gözüküyor, Bir aksilik çıkmazsa moderatörü ben olacağım :)

eğer multi üyeliği yakalayabiliyorsanız verdiği oyuda öğrenirsiniz
multi üyenin verdiği oyu silmek anketi iptal etmekten daha mantıklı değil mi
sürekli anket mi yapılacak bunun için ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
eğer multi üyeliği yakalayabiliyorsanız verdiği oyuda öğrenirsiniz
multi üyenin verdiği oyu silmek anketi iptal etmekten daha mantıklı değil mi
sürekli anket mi yapılacak bunun için ?

Anket yapmaya gerek yok. Silinecek oylarla, İptal edilecek oy arasında ince bir çizgi var :wink:

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
anketin sonucu zaten belli değil mi

hadi abarttık diyelim, evet diyenlerin %50 si multi üyelik bile olsa sonuç değişmiyor

bence arada çok kalın bi çizgi var

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yok yok yorulmam ben :D İlk zamanlar ben mod olacağım, İleride olabilir bakalım :D

Demnesia nın yardımcı moderatörlüğünü destekliyorum.. by efsane hocam kesinlikle hakkını verecektir ama Demnesia arkadaşımızın bilgisi ile bu anime başlığı patlayıp gider :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Demnesia nın yardımcı moderatörlüğünü destekliyorum.. by efsane hocam kesinlikle hakkını verecektir ama Demnesia arkadaşımızın bilgisi ile bu anime başlığı patlayıp gider :D

paylaşım yapmak için moderatör olma şartı aranmıyor arkadaşlar. :devil:

moderatör arkadaşlar konuların kurallarına uygunluğunu denetlemek için varlar, şimdilik bu göreve by_efsane yetecektir. :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Animeci arkadaşlar biliyorum yapmazsınız ama sakın sakın ha ankete hile felan karıştırmayın, bize bu kadar samimiyetle destek çıkanlara hakaret olur eğer böyle birşey yaparsanız, zaten hileye felanda gerek yok durum gayet açık :) by efsane modum işini hakkıyla yapacakatır eminim, zaten bölüm bize göre şekillenecek, by efsane modum bizlere kurallara uyma ve herhangi bir yalnışlık olursa düzeltme konusunda yardım edecek, aynı keyloger in dediği gibi :)

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Death Note indirdim uyumlu altyazı yoktu. Ama konusu itibariyle gerçekten merak uyandırıcı. Oyum açılması yönünde.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yenilik Her zaman güzeldir Foruma farklı insanlar Kazandırır Bu bölüm Oyum Açılsın Yönündedir :)

Oylamaya bakılırsa Açılması yönündeki oylar Çoğunlukta Şimdiden Hayırlı olur İnşallah Forumumuza :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bu anket beni biraz düşündürüyor
sonradan "biz anketi sadece fikir almak için açmıştık" gibi bir açıklama yapılmaz inşallah
bu anketten evet çıkarsa (ki çıkacağı zaten belliydi) kategori kesin açılacakmı
ilk mesaj çok net değil gibi

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Önemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.

Anime dünyası sanıldığından çok fazla büyük bir dünya ve burda gerçekten çok bilgili ve yetenekli kişiler var sanmıyorum ki bu bölüm açıldıktan günler sonra ölsün :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Editörüm dediğinizde çok haklısınız, lakin biz kendimizden eminiz anime bölümü forumdaki en aktif ve güncel bölümlerden biri olacak sizi temin ederim, örnek olarak Sinema bölümünde açtığımız konuları inceleyebilirsiniz, eğer şu bilgileri veya materyalleri konulara ekleseniz daha iyi olur yada şu bilgileri yada içeriği ön plana çıkarırsanız daha çok kişi çekersiniz gibi herhangi bir fikriniz varsa seve seve dinleriz :)

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89

kategori çeşitliliği daha çok üye demek
daha çok üye daha çok para demek
güncel durmasa ne olur ki google aramalarından gelen üye sayınız artar işte fena mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...