nevuser
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
bir konu açsam mı aceba? anime kategorisi açılmadan kapansın diye:devil2:
tam şeytanlık düşünceye bak

bir konu açsam mı aceba? anime kategorisi açılmadan kapansın diye:devil2:
Bence sinema bölümüne açılmış her anime konusu silinmeli, bir daha yazılması engellenmeli, "anime" kelimesi yasaklanmalı. İçerisinde anime kelimesi geçen cümlelere sansür uygulanmalı o kişinin hakkında soruşturma başlatılmalı. Gerekirse bütün animeseverler forumdan atılmalı ve forumu refaha kavuşturacak animesever katliamı gerçekleştirilmeli.......
Hatta IP adreslerinden bağlanılan bilgisayarlar tespit edilip, açılmasın diyen 15 kişi aralarında toplaşıp gelip adamı dövmeli.Bence sinema bölümüne açılmış her anime konusu silinmeli, bir daha yazılması engellenmeli, "anime" kelimesi yasaklanmalı. İçerisinde anime kelimesi geçen cümlelere sansür uygulanmalı o kişinin hakkında soruşturma başlatılmalı. Gerekirse bütün animeseverler forumdan atılmalı ve forumu refaha kavuşturacak animesever katliamı gerçekleştirilmeli.......
Anime Candır =P
açılmasın diyenleri de anlayamadım
sanki yasadışı bir kategori açılacak
size bir zararı mı var ?
Ne alakası var yasadışıyla? Niye anlayamadın ben de onu anlamadım. Hayır diyenlere tabi ki bir zararı yok. O halde zararı yok diye cin ali bölümü de açalım.. Her şeyi açalım..![]()
Arkadaşlar sizinle gizli bir bilgi paylaşıyorum iyi okuyun
eğer verilen oylarda multi üyelik yakalanırsa anket iptal olacaktır
Bu arada eğer bölüm açılırsa ki açılacak gibi gözüküyor, Bir aksilik çıkmazsa moderatörü ben olacağım![]()
eğer multi üyeliği yakalayabiliyorsanız verdiği oyuda öğrenirsiniz
multi üyenin verdiği oyu silmek anketi iptal etmekten daha mantıklı değil mi
sürekli anket mi yapılacak bunun için ?
O kadar iş arasında sizi yormayalım hocam ben talibim modluğaBu arada eğer bölüm açılırsa ki açılacak gibi gözüküyor, Bir aksilik çıkmazsa moderatörü ben olacağım![]()
O kadar iş arasında sizi yormayalım hocam ben talibim modluğa![]()
O kadar iş arasında sizi yormayalım hocam ben talibim modluğa![]()
Yok yok yorulmam benİlk zamanlar ben mod olacağım, İleride olabilir bakalım
![]()
Demnesia nın yardımcı moderatörlüğünü destekliyorum.. by efsane hocam kesinlikle hakkını verecektir ama Demnesia arkadaşımızın bilgisi ile bu anime başlığı patlayıp gider![]()
Death Note indirdim uyumlu altyazı yoktu. Ama konusu itibariyle gerçekten merak uyandırıcı. Oyum açılması yönünde.
Önemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.
Editörüm dediğinizde çok haklısınız, lakin biz kendimizden eminiz anime bölümü forumdaki en aktif ve güncel bölümlerden biri olacak sizi temin ederim, örnek olarak Sinema bölümünde açtığımız konuları inceleyebilirsiniz, eğer şu bilgileri veya materyalleri konulara ekleseniz daha iyi olur yada şu bilgileri yada içeriği ön plana çıkarırsanız daha çok kişi çekersiniz gibi herhangi bir fikriniz varsa seve seve dinlerizÖnemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.
Önemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.