MustiRG07
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,798
Niye bu sorun modemle alakalı?Modem resetleciler de geldiğine göre herkes gelmiş.
Niye bu sorun modemle alakalı?Modem resetleciler de geldiğine göre herkes gelmiş.
CMD yi aç tracert tr.leagueoflegends.com yaz. Trace complete deyince pingin nerede yükseldiğini gösterir. Onu ss at.Nasıl yani?
Virüs taraması yapıyorum sen dedin diye.Ne oldu knk şuan eğer olmazsa modemi resetle
Virus taramasına gerek yoktu. taskmanager den Ağ kullanımına bak eğer kullanan uygulama yoksa testler doğrudur. tracert testlerini kablolu bağlanmak, ağda çok kişi olması vs. de etkiler.Virüs taraması yapıyorum sen dedin diye.
Sonra da kabloneti arayacağım.
Olmazsa ayarlarla oynayacağım.
Bu sorun modemle alakalı ya modemi resetlesin o olmazsa kaliteli bir modem al bu ping artışı modemin hızıyla alakalıVirus taramasına gerek yoktu. taskmanager den Ağ kullanımına bak eğer kullanan uygulama yoksa testler doğrudur. tracert testlerini kablolu bağlanmak, ağda çok kişi olması vs. de etkiler.
Baktım %0 larda geziyor.Virus taramasına gerek yoktu. taskmanager den Ağ kullanımına bak eğer kullanan uygulama yoksa testler doğrudur. tracert testlerini kablolu bağlanmak, ağda çok kişi olması vs. de etkiler.
Modemde mi sorun var yani?Bu sorun modemle alakalı ya modemi resetlesin o olmazsa kaliteli bir modem al bu ping artışı modemin hızıyla alakalı
Sıkıntı modemde değil ama bir kez paket loss olmuş. O da modemden bina altyapısına giderken. Yine de şuan problem yok. Konuda bir arkadaş DNS değiştir demişti. Onun gösterdiği yere gir ama DNS leri 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yap.Baktım %0 larda geziyor.
Tracert test sonucunu ekliyorum. Ağda şuan etkin kullanan yok ama bağlı olan var.
Modemde mi sorun var yani?
Onu dersler bitince yapayım şimdi internet gider falan uğraşmayayım.Sıkıntı modemde değil ama bir kez paket loss olmuş. O da modemden bina altyapısına giderken. Yine de şuan problem yok. Konuda bir arkadaş DNS değiştir demişti. Onun gösterdiği yere gir ama DNS leri 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yap.
Wifi olmasına rağmen oldukça iyi.Geçmiş olsun.Güncelleme:
Ekip gelmedi.
Sorun çözüldü sandım.
Ama bugün yeniden ping 600lere kadar çıktı.
Müşteri hizmetlerini aradım sinyallerde sorun yok dedi modemi fişten çıkarıp tak dedi. Yaptım sonra uzaktan modemi güncelledi.
Şuan düzeldi hız testini bırakıyorum
Jitter değeri 20-50 iken şuan yeniden 1.
Ping 50 iken 11
Down up aynı.
Ama sorunum çözüldü.
Not: Hız testi wifi iile yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 133889
Wifi dedim ama modemin dibindeWifi olmasına rağmen oldukça iyi.Geçmiş olsun.
Hadi hayırlı olsun bi el girersin artık.Wifi dedim ama modemin dibinde
Sağ ol kanka kurtuldum pingden.
Teşekkürler.Hadi hayırlı olsun bi el girersin artık.
Bakalım.Umarım bu sefer hallolur tamamiyle.
Tamam resetliyorum şimdi.Ben sana demedim mi resetle diye Bu arada inşallah bir daha olmaz ben Alanyanet kullanıyorum gayet iyi
Bir ara düzelmiş yeniden bozulmuş.Ben sana demedim mi resetle diye Bu arada inşallah bir daha olmaz ben Alanyanet kullanıyorum gayet iyi
?Her şeyi merak etmeyin bu kadar arkadaş ya.
Ya da düzeldiğini sandım.Bir ara düzelmiş yeniden bozulmuş.