Ani Halsizlik Ve Bayılma Hali :s

You

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
tüm sdn hasta çıktı :) gidiciyiz

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Allah korusun. Allah gecinden versin :)

Beni iki defa almaya geldiler gitmedim siz de gitmeyin :D itiraz edin zorluk çıkarın :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bende de bozulmuş glukoz toleransı var. yani şeker hastası değilim ama gene de yüksek. ve şekerim yükselince oluyor aynıları :D

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
akadaşım bence senin hastalığın depresif atak ve oda beyinde sarı bi sıvının eksilmesiye olur tedavisindede çok ağır ilaçlar kullanılır ve yeşil reçetelidir ama kişi isterse kendi kendini tedavi edebilir

ekomeko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tuhaf bir sorunum var :( birden bire bir halsizlik çöküyor aniden ve elim kolum titriyor biri sanki bütün enerjimi çekiyor gibi :( en kötüsü ise bayılacak duruma geliyorum ama kendimi okadar sıkıyorum ve dinliyorum ki tabiri caizse kıl payı ile yırtıyorum :( bu olaylar olurken vücumdaki değişiklikler kalp atışlarımın aniden hızlanması ve hani inanılmaz bir uyku bastırırda uyucak gibi olursunuz bende onun rahatsız edeninden oluyor ağırlık çöküyor beynime resmen ve kulaklarımın içine sanki su kaçmış gibi oluyor uyultu başlıyor. Yaşım 25 boyum 1,80 100 kiloyum tansiyonum en fazla 14,5 - 9 u gördü. doktora çıkacağım nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum 2-3 sene öncede sanki kalbim tekliyor gibi oluyor diye çıkmıştım ekg yaptılar bir şey çıkmadı. Kalp ve damar desem göğüsümde felan bir ağrı olmuyor deliricem az önce teravih namazını kılarken resmen ölüyorum galiba dedim :( kulaklarımdaki uyultu hala devam ediyor. bu arada misal aniden kalktığım zaman sanki boğazımdaki damarlar patlayacak gibi oluyor :( doktor olan arkadaşlar vardı yardımcı olabilirse sevinirim en azından neyin belirtileri hastaneye gitsem hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Bir ufak daha ekleme misal acıktığım zaman inanılmaz derecede sinirleniyor :huh: ve engel olamıyorum .
Merhaba,
Googleda sizin yazdiginiza benzer sikayetlerim oldugundan direk bu sayfa cikti. Sikintilariniz gecti mi? Doktora gittiniz mi?

3

38laborant38

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tuhaf bir sorunum var :( birden bire bir halsizlik çöküyor aniden ve elim kolum titriyor biri sanki bütün enerjimi çekiyor gibi :( en kötüsü ise bayılacak duruma geliyorum ama kendimi okadar sıkıyorum ve dinliyorum ki tabiri caizse kıl payı ile yırtıyorum :( bu olaylar olurken vücumdaki değişiklikler kalp atışlarımın aniden hızlanması ve hani inanılmaz bir uyku bastırırda uyucak gibi olursunuz bende onun rahatsız edeninden oluyor ağırlık çöküyor beynime resmen ve kulaklarımın içine sanki su kaçmış gibi oluyor uyultu başlıyor. Yaşım 25 boyum 1,80 100 kiloyum tansiyonum en fazla 14,5 - 9 u gördü. doktora çıkacağım nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum 2-3 sene öncede sanki kalbim tekliyor gibi oluyor diye çıkmıştım ekg yaptılar bir şey çıkmadı. Kalp ve damar desem göğüsümde felan bir ağrı olmuyor deliricem az önce teravih namazını kılarken resmen ölüyorum galiba dedim :( kulaklarımdaki uyultu hala devam ediyor. bu arada misal aniden kalktığım zaman sanki boğazımdaki damarlar patlayacak gibi oluyor :( doktor olan arkadaşlar vardı yardımcı olabilirse sevinirim en azından neyin belirtileri hastaneye gitsem hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Bir ufak daha ekleme misal acıktığım zaman inanılmaz derecede sinirleniyor :huh: ve engel olamıyorum .

marmara1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm ilk basta gecmis olsun sendeki symtomlar bende de var yaklasik 7 yili doldurdum büyük ihtimallen panik atak yada yer korkusu yani doktor anlamiylan agrophobie haslaligina benziyor iyi bir ilac ve terapi ile yasama devam edersin yoksa gününü cok zor gecirirsin

dean_q

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Freewill slm dostum yazını okuyunca rahatladım yani bu konuda tek degilmisim yazdığın hersey bana oluyor ayrica cokda iyi ifade etmissin teşhisi ilk başıma geldiğinde guzel bi gündü normal insanlar gb is yerindeyken arkadaslarla sohbet makara yaparken bi anda ustume karabulutlar çöktü yani yağmur habercisi misali pek bi keyfsiz durgunlasmistim kotu biseyler olacagini hissediyordum aybi zamanda korkuyordum çünkü bu ilk defa oluyordu bi anda enerjim cekilmisti iliklerim boşaldı sanki gucum kalmamıştı bayilacak yada olecegimi dusunmustum apar topar hastaneye gittik bi kuvezin ixine soktular beni bisey cikmafi ordan daha sonra B12 vitamini verdiler setumla ne ilgisi varsa kendime gelmistim ama hala ana sorunun ne oldugunu bilmiyorum ikincisin de de kalp atislarim hızlandı bi an bi ates badti bi yogunluk üstümde evdekileri telasa vermek istemedim ayni zamanda yine korkuyordum ne oluyodu ki acaba bana derken soguk suyla koluma bacagima sok etkisi yaptım kebdime geliyodum ama halsizlik devam ediyodu mecbur hastaneye gittim belkide kendimi ifade edemedim doktora bide cok sira vardi tansiyon olcturdum kan sekeri felan notmal cikti doktorun katsisina gecince duzeldim ama tum sorularin cevaplaribi istedigimden check up yaptiricam bakalim ne çıkacak