Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tuhaf bir sorunum var
birden bire bir halsizlik çöküyor aniden ve elim kolum titriyor biri sanki bütün enerjimi çekiyor gibi
en kötüsü ise bayılacak duruma geliyorum ama kendimi okadar sıkıyorum ve dinliyorum ki tabiri caizse kıl payı ile yırtıyorum
bu olaylar olurken vücumdaki değişiklikler kalp atışlarımın aniden hızlanması ve hani inanılmaz bir uyku bastırırda uyucak gibi olursunuz bende onun rahatsız edeninden oluyor ağırlık çöküyor beynime resmen ve kulaklarımın içine sanki su kaçmış gibi oluyor uyultu başlıyor. Yaşım 25 boyum 1,80 100 kiloyum tansiyonum en fazla 14,5 - 9 u gördü. doktora çıkacağım nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum 2-3 sene öncede sanki kalbim tekliyor gibi oluyor diye çıkmıştım ekg yaptılar bir şey çıkmadı. Kalp ve damar desem göğüsümde felan bir ağrı olmuyor deliricem az önce teravih namazını kılarken resmen ölüyorum galiba dedim
kulaklarımdaki uyultu hala devam ediyor. bu arada misal aniden kalktığım zaman sanki boğazımdaki damarlar patlayacak gibi oluyor
doktor olan arkadaşlar vardı yardımcı olabilirse sevinirim en azından neyin belirtileri hastaneye gitsem hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum. Bir ufak daha ekleme misal acıktığım zaman inanılmaz derecede sinirleniyor :huh: ve engel olamıyorum .