Maalesef Androidde ps2 ps3 tadını verecek bir futbol oyunu yok. Var ilanlar sınırlı ve kalitesiz şeyler. Var mı sizin bildiginiz iyi gerçekci bir futbol oyunu?
vitaya bile gerek yok bi psp alsa bile aylarca idare edebilecek oyunlar varDokunmatikle futbol oynamak hiç zevkli değil. Bir oyun kolunda 11 tuş var bu 11 tuşu dokunmatiğin neresine sıkıştıracaksın?
Bu yüzden oyun için telefona milyarlar döküp ağlayanlar var. Ağlayanların bu telefonlara verdikleri paranın 1/4'e biri ile muhteşem oyunlar oynayabileceğiniz PSVita alınır.
Niye böyle diyorum ki? Galaxy Note 3'lerde, Galaxy S4'lerde, iPhone 5S'lerde en çok oynanan oyunlar Temple Run ve Tom Cat oyunlarıdır.
DenemelisinMaalesef Androidde ps2 ps3 tadını verecek bir futbol oyunu yok. Var ilanlar sınırlı ve kalitesiz şeyler. Var mı sizin bildiginiz iyi gerçekci bir futbol oyunu?
Pes 2012 & Real F. 2014 Play Store'de yoklar.fifa2012-fifa2014 - pes2012-realfootball2013-2014
Apk hariç diğerlerini tek tek indireceksin deme
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Pes 2012 & Real F. 2014 Play Store'de yoklar.
Al Sony Xperia Z veya Z1 diğerlerinde destekliyormu bilmiyorum ama Ps3 koluyla oyun oynanabiliyor![]()
evet en çok onlar doğru ama grafikleri güzel oyun çok NFS MOST WANTED, ASPHALT 8 , REAL RACİNG 3 MODERN COMBAT 4 , FİFA 14 DİYE GİDER DOLU OYUN VAR GRAFİKLERİ GÜZEL BENCE HAKSIZLIK YAPIOSUN TEMPLE RUN GALAXY ACE 2 DEDE OYNANIYORDokunmatikle futbol oynamak hiç zevkli değil. Bir oyun kolunda 11 tuş var bu 11 tuşu dokunmatiğin neresine sıkıştıracaksın?
Bu yüzden oyun için telefona milyarlar döküp ağlayanlar var. Ağlayanların bu telefonlara verdikleri paranın 1/4'e biri ile muhteşem oyunlar oynayabileceğiniz PSVita alınır.
Niye böyle diyorum ki? Galaxy Note 3'lerde, Galaxy S4'lerde, iPhone 5S'lerde en çok oynanan oyunlar Temple Run ve Tom Cat oyunlarıdır.