Androidfirsati.com adlı site !!!!

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar konu başlığını yanlış yere yazmış olabilirim eğer yanlışsam şimdiden kusuruma bakmayın. Sorum şu olacak başlıkta belirttiğim site bugün facebookta reklamlarda gördüm ve siteye girdim herşeyi orjinal olarak satıyor tarzında şeyler yazmışlar ama halen bir güven yok telefon numarasını aradım ve konuştum yaptığımız sadece yurt dışından almak ve android işletim sistemini kendimiz yüklemektir dediler siz ne düşünüyorsunuz bu site hakkında ? Sitenin linki burada http://www.androidfirsati.com/

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle çin malı telefon satıyorlar. Öncelikle iphone aldıysan onun içine nasıl android yüklüyorsun.. Bu gibi sitelere inanmayın paranız boşa gider..

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sitedeki telefonlarin 2. Ellerinde bile böyle bi fiyat yok.Bu kadar uygun fiyata satamazlar bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
afganistanda dubayi malı çakmaları 110 dolara satıyorlar bence onlarda bunlardan

unalkazdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bunun gibi bir konu açmak istemiştim neyseki ark. açmış. bende merak ettim. nasıl olurda bu kadar ucuza orjinal telefonlar. hiç inandırıcı değil bence !!!