Android'de yeniyim +gmail hesabı ?

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar babama galaxy y aldık ben symbian kullanıcısıyım androidi bilmiyorum da, bu telefonun işlemcisini nasıl düşürebilirim?
+1 daha tim'deki eleman açılış için benden gmail hesabı istedi yok deyince yeni açtı tel no mu falan verdim. xxx@gmail i biliyorum da şifreyi nerden öğrenebilirim? ? ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar babama galaxy y aldık ben symbian kullanıcısıyım androidi bilmiyorum da, bu telefonun işlemcisini nasıl düşürebilirim?
+1 daha tim'deki eleman açılış için benden gmail hesabı istedi yok deyince yeni açtı tel no mu falan verdim. xxx@gmail i biliyorum da şifreyi nerden öğrenebilirim? ? ?

işlemci hızını düşürebilmen için telefonu root edip SETCPU yada benzeri bir program yüklemen lazım.
şifre ise hesabı oluşturan kişiye sor bence :) veya yeni bir hesap aç

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İşlemci hızını neden düşürmek İstiyorsunuz ? hızlı çalışması daha iyidir. Android'de gmail senknorize yedekleme vesaire işler için gerekli şifresini ya şifremi unuttum adımından yada o hesabı oluşturan kişiden öğrenin ilerde başınız ağrımasın.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İşlemci hızını neden düşürmek İstiyorsunuz ? hızlı çalışması daha iyidir. Android'de gmail senknorize yedekleme vesaire işler için gerekli şifresini ya şifremi unuttum adımından yada o hesabı oluşturan kişiden öğrenin ilerde başınız ağrımasın.

pil performansı için olabilir :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aynen ;) pil için istemiştim de root edince garantiden çıkıyor mu? zor bi işlem mi?

hiç bir zorluğu yok. tek tıklama ile root yapılabilir :) android 2.3 dimi?
root yapınca garantiden çıkar ama unroot yapıncada garantiye girer tekrar :D

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bir zorluğu yok. tek tıklama ile root yapılabilir :) android 2.3 dimi?
root yapınca garantiden çıkar ama unroot yapıncada garantiye girer tekrar :D

Yok ya teşekkürler o zaman hiç uğraşmayayim. Peki gmail hakkında bi fikrin var mı :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yok ya teşekkürler o zaman hiç uğraşmayayim. Peki gmail hakkında bi fikrin var mı :)

gmail sen oluşturmadıysan şifreyi bulman imkansız gibi :) söylediğim gibi hesabı oluşturan kişiye şifreyi sor bence. olmadı yeni hesap oluşturmak o kadarda zor değil :)

ugurcan90

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gmail sen oluşturmadıysan şifreyi bulman imkansız gibi :) söylediğim gibi hesabı oluşturan kişiye şifreyi sor bence. olmadı yeni hesap oluşturmak o kadarda zor değil :)

telefon numaramı verdim ya. Her hesaba ayrı numara istemiyor mu? Ayrıca telefon numarasına şifre falan gönderilmez mi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
rica ederim :closedeyes:

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
android3'ün android'de çok uzman olduğu görüşüne vardım bunları okuyunca. :)