PİXEL BEY
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
An itibariyle steam guarda basıncada çöküo g.o
Kanks neden duyar kastın onu anlamadım. Ayrıca s7 yi şimdi kimse almaz ki artık daha iyi alternatifleri var. S7 de 5 senelik cihaz. Ömrünü doldurmasa bile teknolojisi artık eskidiKülüstür dediğiniz telefonu alamayan bir sürü insan var siz külüstür görmemişsiniz.
Iphone 7+ da 5 senelik cihaz neredeyse, ama külüstür değil amiral gemisi derler nedense ?Kanks neden duyar kastın onu anlamadım. Ayrıca s7 yi şimdi kimse almaz ki artık daha iyi alternatifleri var. S7 de 5 senelik cihaz. Ömrünü doldurmasa bile teknolojisi artık eskidi
Yooo oda külüstür artık. Almak mantıklı değil. Teknolojisi eskidi. Çıktığı yıl dışında bu cihazlara amiral gemisi denmez. Şuan ip7+ ya amiral gemisi diyen teknolojiden haberi yokturIphone 7+ da 5 senelik cihaz neredeyse, ama külüstür değil amiral gemisi derler nedense ?
Orta-Üst segment ile aynı seviyede olan bir cihaz hala, bir amiral gemisi olmasa bile. S7'ye hakaret edenin de teknolojiden haberi yoktur.Yooo oda külüstür artık. Almak mantıklı değil. Teknolojisi eskidi. Çıktığı yıl dışında bu cihazlara amiral gemisi denmez. Şuan ip7+ ya amiral gemisi diyen teknolojiden haberi yoktur
Şu tartışmayı bitirin.Orta-Üst segment ile aynı seviyede olan bir cihaz hala, bir amiral gemisi olmasa bile. S7'ye hakaret edenin de teknolojiden haberi yoktur.
Kanka giriş seviyesi desen anlarım da orta üst segment olamaz. Paket içeriği evet çok iyi 2k ekran kamera digaframı 1.7 idi sanırım vs vs ama orta üst değil giriş segment bir cihaz olabilirOrta-Üst segment ile aynı seviyede olan bir cihaz hala, bir amiral gemisi olmasa bile. S7'ye hakaret edenin de teknolojiden haberi yoktur.
Orta diyelim, giriş hiç değil.Kanka giriş seviyesi desen anlarım da orta üst segment olamaz. Paket içeriği evet çok iyi 2k ekran kamera digaframı 1.7 idi sanırım vs vs ama orta üst değil giriş segment bir cihaz olabilir
Konudan konu çıktı yaw konu özüne dönelim ?Şu tartışmayı bitirin.
Konumuz o amiral, şu külüstür değil.
Konuyu dağıtmayın.
Bence de, diyeceğimiz bu kadar.Şu tartışmayı bitirin.
Konumuz o amiral, şu külüstür değil.
Konuyu dağıtmayın.
O zaman soru.Konudan konu çıktı yaw konu özüne dönelim ?
Güncelleme sabah geldi konu açılmadan önce. Şuan bir problem yok gibiO zaman soru.
Her hangi bir sıkıntı yaşayan var mı hâlâ.
Ve güncelleme geldi mi?
System Web View'e.
Doğru mu yazdım?
Bende de sıkıntı yok her şeyi yapabiliyorum.Güncelleme sabah geldi konu açılmadan önce. Şuan bir problem yok gibi
Hocam android uygulamalar çökmeye başlamadı yalnız. Android sevmeyen adamların eline koz verir gibi ne bu galeyana getirici başlık? Bir de böylelerini süper moderatör felan yapıyorlar var ya forumun tadı kalmamış.Ekli dosyayı görüntüle 144634
Android kullanıcılarının büyük bir bölümünü etkileyen WebView kaynaklı sorun yüklü olan bir çok uygulamanın açılmasını engelleyerek kullanıcıların paniğe kapılmasına neden oldu.
Meydana gelen sorun telefondaki uygulamaların bir anda kapanmasına yol açtı. Sorun, belirli bir uygulama grubunu hedeflemiyorken bankacılık uygulaması da Google'a ait uygulamalar da kendi kendini durdurmaya başladı.
Kullanıcılar yaşadıkları problemin ne olduğunu anlamazken çeşitli platformları ziyaret ederek telefonlarında sorun yaşandığını bildirmeye başladılar. Bunun üzerine Google durumu fark edip çalışmalara başladığını açıkladı.
Google, sorunun fark edildiğini açıkladıktan kısa bir süre sonra yeni bir açıklama yaparak, sorunun Android ekosistemindeki dahili yazılımlardan olan WebView kaynaklı olduğunu duyurdu. Sorun yaşayan kullanıcıların WebView'ın son güncellemesini kaldırabileceklerini söyleyen Google mühendisleri, düzeltmenin yapılmasının ardından yeni bir güncelleme yayınlanacağını, bu güncellemeyle sorunun ortadan kaldırılacağını açıkladılar.
Son güncelleme ile 89.0.4389.105 sürümüne yükseltilen uygulama ilgili herhangi bir sorun kaydedilmediği belirtilmekte.
Hocam önecelikleHocam android uygulamalar çökmeye başlamadı yalnız. Android sevmeyen adamların eline koz verir gibi ne bu galeyana getirici başlık? Bir de böylelerini süper moderatör felan yapıyorlar var ya forumun tadı kalmamış.
Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdır birbirimize takılırız biz hepHocam önecelikle
1) Çökenler vardı annemin telefonnda çöktü.
2) Adam belki android sevmiyordur ama adam doğrusunu yazmış.
3) Forum tadı kalmadı demeniz yanlış. Sen forumun tadını kaçırıyorsun.
Pardon hocam sakinim ya.Kendisi sevdiğim bir arkadaşımdır birbirimize takılırız biz hep
Çok ciddiye almışsın mesajı dostum sakin ol biraz.
Estağfurullah dostum iyi forumlarPardon hocam sakinim ya.
Sizden özür dilerim.
Normal Türk yöntemi aç kapaDün annemin telefonunda oldu aç kapayla düzelttim.
Kanks neden duyar kastın onu anlamadım. Ayrıca s7 yi şimdi kimse almaz ki artık daha iyi alternatifleri var. S7 de 5 senelik cihaz. Ömrünü doldurmasa bile teknolojisi artık eskidi
Hoop ben hala kullanıyorum taş gibi cihaz, kimse benim cihazıma külüstür diyemez.S7 Edge külüstür olarak nitelendirilebilecek bir cihaz değil
Hele Ufuk Abi'nin cihazıysa ,külüstür diyen ban yemeye hazırdır...Hoop ben hala kullanıyorum taş gibi cihaz, kimse benim cihazıma külüstür diyemez.
Webview in güncellemesini kaldırmak ya da data verilerini silmek işe yarıyormuş ama telefon içinde bu uygulamayı bulamıyorum. Müşteri hizmetleri tekrar indirebilirsin dedi fakat indirme seçeneği çıkmıyor. xiaomi mi 9t kullanıyorum. bu konuyla ilgili fikri olan var mı?