Android Uygulama İstekleri

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
NFC Sayesinde telefona İstanbul Kart yakınlaştırıp içinde kaç TL olduğunu gösteren uygulama var mıdır? :D

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
minimalistik öegeler içeren, sade renli az rem yiyen kullanışlı bir tema launcher varmı acaba bildiğiniz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ücretli olanlardan birini deneyip pek işime yaramadığı için silmiştim, fotoğraflarla haşır neşir olanlar için güzel uygulamalar var markette.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Daha öncede böyle bir uygulama var mı diye bakmadım belkide vardır bakmak lazım
ben burada gördüm hatırlıyorum ama kimdi nezaman paylaştı hatırlamıyorum şimdi [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] nun verdiği linkteki bir programı deniyorum bakalım istediğim gibi bir sonuç alacak mıyım ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
elimde samsung tab3 tablet var cihazdaki samsung un işe yarmıyan uygulamaları kaldırmak için bir program varmıdır root istemeden yapan

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk android telefonun olan galaxy ace de widget destekli haber uygulaması vardı şimdi onun aynısını arıyorum ama yok bulamadım o veya ona benzer basit tr haber uygulaması varmı widget destekli ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok para kazanabileceğiniz bir uygulama önerisi istityorsanız öğretmenlere yönelik bir öğrenci değerlendirme programı yazın içinde +- çizelgesi, performans proje lerin fotoların ve videolarının kaydedileceği, notların girileceği vb. şeylerşn olacağı bir program

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Gereksiz dosyaları ve çerezleri silmek için bir program ariyorum .. clean master dışında

mhmtckmk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root izni istemeden softkeysleri hide eden bir program varmı?

fabergee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Altta acik olan uygulamalari otomatik kapata bilecegim bjr uygulama ariyorum advanced task killer kullaniyorum fakat ayarlarinimi yapamadim baktigim zamn surekli acik uygulama goruyorum yardim ederseniz tsk

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar cihazım Sony xperia sp ve cihazdaki fotoğrafları farklı isimlerle farklı albümlere sınıflandıramıyorum. Bu benim için bir sorun.

Yani aradığım: bir fotoğraf albümü uygulaması. Fotoğrafları sınıflandırabileceğim bir uygulama arıyorum. Bulan, bilen veya yardımı dokunacağını düşündüğünüz uygulama varsa paslayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar cihazım Sony xperia sp ve cihazdaki fotoğrafları farklı isimlerle farklı albümlere sınıflandıramıyorum. Bu benim için bir sorun.

Yani aradığım: bir fotoğraf albümü uygulaması. Fotoğrafları sınıflandırabileceğim bir uygulama arıyorum. Bulan, bilen veya yardımı dokunacağını düşündüğünüz uygulama varsa paslayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Sistem güncellemesi geldi, eksik giderildi :d

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
beyler swype 2 dolara düşmüş yılbaşı kampanyası olarak bence kaçmaz

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Ben bi resmi kara kaleme çevirecek bi yazılım arıyorum bilen var mı ? :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Paper kamera var, direkt karakalem çalışması ve daha birçok efektte çekim yapabiliyor.