• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android Telefonunuzdan Bedava Para Kazanın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan artinda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gaza geliyorum heran kurabilirim :D

Beyler odemeler sapitmaya basladi. sanirim yogunluktan oluyor. dun 6 reklam izleyip sorunsuz gondermeme ragmen eksik geldi..

2011 de netloaddan 500 dolar odeme almistim gttm sisme aldim kafama .. neyseki birazina kontor almistim paykontorden

ben de sisteme dahil olmuş bulunmaktayım:) lise yıllarımda reklam işleri ile uğraşıp 400 lira civarı kazanmış 6300 almıştım hayırsız para olmasına rağmen telefon hala çalışıyor :D:dil:

Ben yaklaşık bir ay oldu kullanalı ve bir sorunla karşılaşmadım. 3 telefondan giriyorum ve toplamda 81 TL param birikmiş şu an.

bana her gün 4 reklam geliyor bu 6 reklam gelen arkadaşlar bize neden 6 reklam gelmiyor acaba?

ş*****z paypal hesabımı kapatmasaydın şimdi biriktirip oyun falan satın alırdım

bana 4ten fazlası gelmiyor.. nedeni ise ilk kurduğıunuzda gelen bir reklamda öğrencimisiniz diye soruyor onu seçerseniz 4 reklamdan fazla gelmiyor

bu paypal kredikartına para aktarmak için 7.5tl istiyor sanıyorum. normal vadesiz hesaba para aktarıken para alıyorlar mı?

reklam başı ücretler düşmesinde, sorun gelip geçici şeyler :)
Yok düşmüyor. Mail attım bağlantı hatasından sonra reklamlar kayboluyor diye, sayfayı yeniledikten sonra reklamlar kayboluyorsa ödeme sıkıntı olmaz dediler. 2 Gündür bağlantı hatası olsada param tam yattı.

Dün 8 reklam vardı. İyi para kazandık puhaha :D

bunda korkacak birşey yok paypala bağlı mailini yazıyorsun sana para yatıyor senden birşey istenmiyor . ayrıca zahmeti yok. kaç dk alıyorki . hemen izlemek zorunda değilsin akşama kadar izleme akşam hepsini tek seferde şzle tamamdır. telefonunuza gelen msjlar veya mailler yasal değildir . bedava reklam izletiyorlar adamlar para veriyor olması gerekende bu :)

Valla 1 telefonum var. Dün bir reklamdan yanlışlıkla 2 tane yayınlamışlar gördüğüm kadarıyla. Arada denk gelen bir şey.

8 reklam geldi diye seviniyoduk, bugün 1 reklam geldi arkadaş :/ :D

Şimdi bende s2 ve galaxy note var bu 2 sine kurucam yarın denemeye başlıcam ufak bir sorum var ipaddende bu uygulamayı acsak calısırmı bırde apple ıcın varmı yoksa sadece androıd ıcın yapılan uygulamamı ve buna benzer baska seyler varmı can sıkıntısı oyalanırız butun gun

Şimdi bende s2 ve galaxy note var bu 2 sine kurucam yarın denemeye başlıcam ufak bir sorum var ipaddende bu uygulamayı acsak calısırmı bırde apple ıcın varmı yoksa sadece androıd ıcın yapılan uygulamamı ve buna benzer baska seyler varmı can sıkıntısı oyalanırız butun gun

android içinde var ios içinde var hepsinede olur.

3.reklamı izledim bakalım para yatacak mı bugün :)

Sanırım bu uygulamayı kullanmayan kalmamıştır bende dün keşfettim :D