BrknEs
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 166
gaza geliyorum heran kurabilirim
Beyler odemeler sapitmaya basladi. sanirim yogunluktan oluyor. dun 6 reklam izleyip sorunsuz gondermeme ragmen eksik geldi..
bana 60 kurus geldi istedün 5 reklam vardı 75 kr geldi
bana 60 kurus geldi iste
2011 de netloaddan 500 dolar odeme almistim gttm sisme aldim kafama .. neyseki birazina kontor almistim paykontorden
Banada 8 tane geldi şaşırdım açıkçası. Şu bağlantı sorunları olmasa çok daha iyi olurdu8 reklam geldi bugün :O
Banada 8 tane geldi şaşırdım açıkçası. Şu bağlantı sorunları olmasa çok daha iyi olurdu
bana 4ten fazlası gelmiyor.. nedeni ise ilk kurduğıunuzda gelen bir reklamda öğrencimisiniz diye soruyor onu seçerseniz 4 reklamdan fazla gelmiyor
Yok düşmüyor. Mail attım bağlantı hatasından sonra reklamlar kayboluyor diye, sayfayı yeniledikten sonra reklamlar kayboluyorsa ödeme sıkıntı olmaz dediler. 2 Gündür bağlantı hatası olsada param tam yattı.reklam başı ücretler düşmesinde, sorun gelip geçici şeyler
Dün 8 reklam vardı. İyi para kazandık puhaha
8 reklam geldi diye seviniyoduk, bugün 1 reklam geldi arkadaş :/
Şimdi bende s2 ve galaxy note var bu 2 sine kurucam yarın denemeye başlıcam ufak bir sorum var ipaddende bu uygulamayı acsak calısırmı bırde apple ıcın varmı yoksa sadece androıd ıcın yapılan uygulamamı ve buna benzer baska seyler varmı can sıkıntısı oyalanırız butun gun
bana 2 tane geldi :mrgreen:
şanslısın yalnız ödemesi hala gelmedi