• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android Telefonunuzdan Bedava Para Kazanın!

Kredi kartıyla bir alakası yok. Banka kartının olması yeterli. He bir de paypal'a üye olunca hesabını tanıtman gerekiyor. Bunu yaparken Paypal senin hesabının doğru olup olmadığını öğrenmek için hesabından 3TL çekiyor, tabi hesap doğrulanınca iade ediyor..

İşin özü bir banka kartın ve içinde 3 TL olması yeterli.

Malesef oda yok pesi bide halen reklam paralarını eklememişler ...:)

Para felan gelmedi halen bugünde gelmezse silecem..

Madem paypalın yok nereye para gelecek Spy?

Pazar akşam kurdum ve dün 4 reklam geldi, akşam 11 civarında hesabıma .33$ yatmış.

2 gündür kullanıyorum, hem tablet hem telefonda 1.8 lira 2 günde yattı :) sorunsuz maş :)
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] sen benim mail i yaz ben sana paranı verirm bi ara :devil2:

Bende 4-5 TL birikti ancak reklamveren için hiç cazip değil. KemalTanca hariç hep tırışka reklamlar var. Buraya para vereceklerine google da adwords çık daha iyi.

Bu tür uygulamaları hayatta sokmam telefonuma verecekleri paralar onların olsun

Ya benim paypal sayfasi ingilizce türkçe olmuyor bu ödemeyi kabul et olayı varmış galiba onu bulamadim bir turlu ya

dün uygulamayı yükledim 6tane reklam filmi geldi paypal hesabıma baktım bir kıpırdama yok aynı mail adresini verdim fakat??

PayPal balance:***$0,49 USD
6 reklam 1 günde ve gün sonu böyle bir sure sonra reklamlar kesilmezse güzel ya :)
Buna benzer diger yapilanmalar limit koyar 100 tl olmadan cekemezsin ya da saadet zinciri gibi adam getir derler burada 1 reklam izle 15kr koy cebine güzel sistem

dün uygulamayı yükledim 6tane reklam filmi geldi paypal hesabıma baktım bir kıpırdama yok aynı mail adresini verdim fakat??

ilk sefer mail adresinize bir mail gelecek ordan hesabınız yoksa yeni hesap varsa varolan hesabı tanıtıyosunuz daha sonra direk paypal a yatıyor. sadece bilgi mail i geliyor.

sırf bu program için ipod aldım :D3 tane daha alıcam

Dün 4 tane reklam izledim. Bugün baktım 60 kuruş yatırmışlar. Sistem çalışıyor.

25 tl çektim yaklasık 2 hafta önce. dünde 30 tl çektim paypaldan. :D güzel para birikiyor valla.

İki telefonuma yükledim günde 1.8 TL yatıyor :) İyi şimdilik.

dostum 3 cihaz var. birde şansıma reklamlar hem tam geliyor eksik gelmiyor. :D ee sektirmiyoruz tabi hepsini izliyoruz. 1 ay civarı oldu sanırım.