• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android Telefonunuzdan Bedava Para Kazanın!

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1

WinAt9
Uygulamasıyla Android Telefonunuzdan Bedava Para Kazanın!

-z7eAkVKuYyn0S0L5WDrdByHc6QKuwHB4ot8-0syRAvC8zqgvPA9l9zHfjXMus8O9q-T=w124

WinAt9 uygulamasıyla android kullanıcıları bedava para kazanıyor.

j3bug.jpg

Bedava para kazanmak için öncelikle WinAt9 uygulamasını telefonunuza Google Play üzerinden kurun. Uygulamayı kurup açtıktan sonra gerekli bilgileri doldurup ücretsiz üye olun. Üye olurken kesinlikle PayPal hesabınızda kullandığınız E-Posta adresini kullanın. (PayPal hesabınız yoksa ücretsiz oluşturmak için tıklayın.)

İzlediğiniz her raklam başına 0.15 TL alacaksınız. Günde 6 reklam (ilk gün 4 reklam) izleyeceksiniz. Kısacası günlük 0.90 TL, aylık 27 TL kazanacaksınız. Dilerseniz kazandığınız paralarla hayır kuruluşlarına da bağış yapabilirsiniz.

Kazancınızı daha da artırmanın alternatif yolları da var. PayPal hesabınıza başka E-Posta adresleri ekleyip bu eklediğiniz E-Posta adreslerini de başka android telefonlara kaydedip kazancınızı ikiye katlayabilirsiniz.

Üye olduktan sonra gün içinde izlemeniz için reklamlar gelecek.

j3cbm.jpg

Reklamları izledikten sonra karşımıza anket tarzı bir veya iki adet soru sorulacak.

j3bxt.jpg
j3cds.jpg

Soruları cevapladıktan sonra paranız PayPal hesabınıza akşam saat 9'da yatırılacaktır.

j3c3f.jpg

WinAt9 uygulamasını indirmek için Tıklayın.

PayPal hesabı oluşturmak için Tıklayın.

Ben de bayagi oldu kullaniyorum. 22 tl biriktirdim de. :)

bende yükledim suanda izleyeceginiz reklam yok diyor olur İnşallah.

Reklam geldiğinde o anda izlemeniz de gerekmiyor. Saat 21' e kadar vaktiniz var demek.

o zaman wifi hiç kapatmayalım devamlı bu program açıkmı kalsın?

Deneyelim belki zengin olup forumu satın alırım :D

sürekli açık tutmanıza gerek yok akşam 9 dan önce izleseniz yeter.. günlük 6 reklam geliyor reklam başı 15 kuruş reklamlar en fazla 10 saniyelik...

bir mail adresiyle 5 cihaza kadar kayırt olailirisiniz yani tabletiniz telefonunuz arkadaşınızın telefonu.. :)

ayrıca ios sürümü de mevcut sadece android demeyelim.. :)

Yanlız benim kredi kartım yok :(

bilgisayardan android calistirsak emulatorle , dünya kadar yapsak yemez mi :D ?

buraya nerden geldim. youtube gibi nerden nereye

Arkadaşlar parayı alabilmem için kredi kartımın olması şartmı ?

bu güvenilir bir uygulama mı [MENTION=47620]spybot[/MENTION] ve diğerleri

Ben sabah üye oldum 2 reklam izledim ama hesaba para gelmedi bi nedeni var mıdır ?

Yanlız benim kredi kartım yok :(

Kredi kartıyla bir alakası yok. Banka kartının olması yeterli. He bir de paypal'a üye olunca hesabını tanıtman gerekiyor. Bunu yaparken Paypal senin hesabının doğru olup olmadığını öğrenmek için hesabından 3TL çekiyor, tabi hesap doğrulanınca iade ediyor..

İşin özü bir banka kartın ve içinde 3 TL olması yeterli.