Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok. Kullanım şekline göre değişir bu. Bir düşünün insan 24 saat çalışırsa nasıl olur. Yani bu telefonda ayrı ama söylemek istediğim çok kullanırsanız az gider. Ve bu giderlik bir anda olmaz. Zaman zaman sabırla bozukluklar yaranır. 1 yıl içinde normal kullanımda ufak kasmalar donmalar yaşana bilir. Aynı zamanda bazı saniyelik gecikmeler yaranır ve bunun zamanıda paralel olarak artar. Son olarak 3 ya da 5 yıl limiti yok ne kadar kullanmayı başarırsan gider. Tabi telefon kasası dayanırsa )
En az 2 yıl idare edebiliyor olmaları lazım. Biraz zorlamayla belki 5 yıl da idare edebilir. Hunharca kullanmazsanız daha fazla idare eder. Artık satılmayan, yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayan telefonları kullananlar da var. İşlevini gördüğü sürece kullanılabilir bence... Kaldı ki güncellemeler kesilse bile Android'de romlar yükleyerek bir yere kadar da yazılımsal olarak idare edebilirsiniz.
Telefonun kullanım ömrünü üreticisi belirler yazılımı ile ilgili değildir donanım ömrüne bağlıdır örnek samsung bazı telefonlarına 5 yıl Nokia 10 yıl kullanım ömrü veriyor tabi bu kulanıcının telefonu ne şekil kullandığına bağlı olarak daha da uzayıp kısala bilir
Hafif kasmalarmı ciddimisin bence hiç hafif değil abi lanet olsun öyle sisteme trafic racer oynadıktan sonra crash veriyor uygulamalar çok yawaş her ay formatmı atacaz yani ah zamanında windows Phone alacaktım arkadaşımda 525 var o bile sifir kasma güncelleme desteği her şey var ama cahillik siz yapmayın bi araştırın wp yi bence
2014 yılında aldığım S3 kullanıyorum... Oyun oynamam... Whatsapp, instagram vs. Geçen hafta fabrika ayarlarına döndürdüm. Az sayıdaki uygulamayı yükledim, bayağı akıcılaştı... Yeni bir telefon alırsam ki alacağım önümüzdeki aylarda kriter kameranın iyi olması...