ANDROİD telefonum açılmıyor

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar bir süre önce telefonumu rootlamış ve çeşitli romlar yüklemiştim ancak telefon ve hafıza kartının yerini değiştirme operasyonu yaptım ve telefon çok yavaşladı bundan dolayı telefonu eski haline getirmek istedim ancak hangi romu yüklersem yükleyim telefon aynı kaldı bende orjinal haline getirmek istedim odin yoluyla denedim ancak telefon sürekli samsung logosunu tekrar ediyor bende bari odinden deniyim tekrar dedim ancak telefonu download moda aldığımda şu görüntü çıkıyor
post-541385-1328332246_thumb.jpg

volume up a tıklıyorum ancak işe yaramıyor ne yapmalıyım bu arada cihazım wonder

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
jTag yaptır ya da garantisi varsa yolla yaparlar

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Telefon rootlu olsa bile geri çevirme hakları yok, çünkü böyle bir madde yok. Madem açık kodlu işletim sistemine sahip, istediğim değişikliği yaparım telefonda, kimse de karışamaz. Bunu savunamazlar yani.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Telefon rootlu olsa bile geri çevirme hakları yok, çünkü böyle bir madde yok. Madem açık kodlu işletim sistemine sahip, istediğim değişikliği yaparım telefonda, kimse de karışamaz. Bunu savunamazlar yani.
diyorsunda açık kaynak dediğin olay senin için gecerli değil maalesef açıkkaynak firmalar için gecerli ama bizim açık kaynaktananladğımız çok çok farklı bir olay cihaz garanti dışı derler ücretli tamir yaparlar diyecekde sözün olmaz adamlara

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
diyorsunda açık kaynak dediğin olay senin için gecerli değil maalesef açıkkaynak firmalar için gecerli ama bizim açık kaynaktananladğımız çok çok farklı bir olay cihaz garanti dışı derler ücretli tamir yaparlar diyecekde sözün olmaz adamlara

Benim bildiğim garanti kışı kalmıyor. İşletim sisteminde istediğin değişikliği yapabilirsin. Firma veya kişi bazlı farketmez. Arkadaşlarımdan var rootlu bir şekilde telefonu teslim edenler. Garanti dışı olabilmesi için telefonu kırman, parçalaman lazım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
cihaz açılmayacak durumda ise rootlu olup olmadğı bilinmiyor o yüzden garantiden yapıyorlar ama rootlu olduğu tespit edilebilecek durumda ise garantidışı diyor adamlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar root olmayan telefon um dondu bende pilini çıkarttım sonra takıp açdım mesaj falan gelince bildirim sesi gelio arama gelio ama ekrana görüntü gelmiyor lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar sözünüzü balla kesiyorum ama odin modu nası kullancam benimki galaxy pocket telefona jelly bean yukledim bu sefer android sistemini yanlışlıkla sildim düzletme imkanımız varmıdır acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler wifi sorunu bendede var nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim