Android Telefonlar için 9 Gerekli Program

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Android Telefonlar için 10 Gerekli ProgramAndroid telefonlar için ; bana göre , en gerekli 10 programını paylaşmak istiyorum. Android 2.2.2'de denemiş olduğum(Optimus Black'te) bu programların hepsi , sorunsuz çalışmaktadır.

1 Switch Pro Widget

Home ekranınızı , bu program sayesinde kolayca modifiye edebilir ; gerekli olan araçları , widget halinde home ekranınıza ekleyebilirsiniz. Beautiful Widgets programından ; daha farklı , daha güzel.
2 APNDroid

Bir şeyler yapmadığınız hâlde , kontörünüz mü gidiyor ? Bu program ile , telefonunuzdaki data çıkışlarını(3G , MMS , INTERNET , WAP , ...) kontrol edebilirsiniz.
3 Dropbox

Online olarak dosyalarınızı , yedeklemenizi sağlayan programdır.NOT : Bu programı kullanabilmeniz için , www.dropbox.com'dan ; üyelik almanız gerekmektedir.

4 Folder Organizer

Home ekranınıza klasör oluşturmanızı , düzenleme yapmanızı sağlayan bir programdır.

5 Handy Calc

Gelişmiş bir hesap makinesi uygulamasıdır.

6 Soundhound

Adını bilemediğiniz şarkıları , bu program ile bulmanız mümkün. Yapmanız gereken , programa ; şarkıyı dinletmek Android Telefonlar için 10 Gerekli Program(Yeni Liste !)

7 Photaf 3D Panorama

Birden fazla fotoğrafınızı birleştirip , panorama şekline dönüştürmenize olanak sağlayan bir programdır.

8 Rock Player

Gelişmiş , video çalma uygulamasıdır.

9 ADWLauncher

Home ekranınızı ; artık , rahatlıkla modifiye edebilirsiniz. Ara menüleri de..

Alıntı

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Vay arkadaş pazar sabahı Bolu'ya gittik, photaf 3d panaroma programı kuruluydu. Rom'u değiştirince kurmayı unuttum aklıma gelmedi :D panaroma çekimi kaçırdım iyi mi :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cepten ne kadar down/upload yaptığımızı nereden görüyoruz :D Deli olacağım ayarlarda bulamadım bi türlü.
APNDroid bu işte yardımcı olur mu bana acaba?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Cepten ne kadar down/upload yaptığımızı nereden görüyoruz :D Deli olacağım ayarlarda bulamadım bi türlü.
APNDroid bu işte yardımcı olur mu bana acaba?

O uygulamada bulamadıysan bu işe yarayabilir.
3G Watchdog.

**
Switch Pro Widget deneyeceğim, Dropbox, Soundhound uygulamalarını kullanıyorum :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Switch Pro Widget, Markette ücretli...

Marketten indirip deneyeyim dedim de 0.99$ çok pahalı yaw :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Tek seferde panoramik kayıt yapan program var mı? Yani tek tek resim çekip birleştirmeyle uğraştırmayacak, soldan sağa kamerayı hareket ettirirken kayıt edecek. Symbian'da böyle bi pro kullanıyordum ismini unuttum hiç uğraştırmıyordu. Android'de bulamadım.