Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?
Gm 4gArkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?
Merhaba,
Lenovo k5 plus tavsiye ederim hepsiburada fiyatı 699 tl. Fiyatına göre donanım özellikleri gayet iyi.
Lenovo K5 Plus (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı
General mobile 4g tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hemde android one platformuna mensup olduğu için en güncel android kullanıdırıyor.
General Mobile 4G Android One Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Casper via e1 modeli parmak izi sensörü ve kasa malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor.
Casper Via E1 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Gm5 yeni çıkan uygun fiyatlı bir ürün.
General Mobile GM5 Dual Sim Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Ben k5 plus kullanıyorum bu fiyata alınabilecek bir telefon.Şarjı gayet iyi gidiyor,tavsiye ederim
Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?
Elbette yardımcı olmak isterim.Memnuniyet duyarım.Sunulan özellikler bakımından f/p oranı daha yüksek olduğu için tavsiye listemde bende ilk olarak o modele yer verdim. Eğer tavsiye isteyen arkadaş bu modelde karar kılarsa sizin gibi k5 plus kullanıcılarının deneyimini ilk ağızdan öğrenebilir.
@Fragger Kalite olarak iyidir değil mi seste falan sorun yaşar mıyım?
Ben k5 plus kullanıyorum. Bataryası oldukça iyi gidiyor. Ayrıca pil tasarrufu özellikleri var bu da batarya ömrünü daha uzatıyor.Kamerası gündüz çekimleri iyi ihtiyacını görür fakat her telefonda olduğu gibi gece çekimleri biraz düşüyor. Ses şiddeti biraz az gibi fakat dolby atmos yüklü onunla yükseltebilirsin. Kulaklığı pek kaliteli değil yeni bir tane alman gerekebilir. Dış görünüş olarak oldukça şık. Ekran esnek biraz düşmelere karşı daha dayanıklı görünüyor. Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.Bir de şeyi merak ediyorum plusla arasında 50 tl fark var değer mi vermeye?
Bir de şeyi merak ediyorum plusla arasında 50 tl fark var değer mi vermeye?
Ben k5 plus kullanıyorum. Bataryası oldukça iyi gidiyor. Ayrıca pil tasarrufu özellikleri var bu da batarya ömrünü daha uzatıyor.Kamerası gündüz çekimleri iyi ihtiyacını görür fakat her telefonda olduğu gibi gece çekimleri biraz düşüyor. Ses şiddeti biraz az gibi fakat dolby atmos yüklü onunla yükseltebilirsin. Kulaklığı pek kaliteli değil yeni bir tane alman gerekebilir. Dış görünüş olarak oldukça şık. Ekran esnek biraz düşmelere karşı daha dayanıklı görünüyor. Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.
İşlemci ve ekran performansı olarak plus daha iyi. Almısken plus almanı öneririm. Fark eder.Ben lenovo k5i almak istiyorum ancak 50 tl plusla arasında fark var k5 yeteri kadar iyi midir?
İşlemci ve ekran performansı olarak plus daha iyi. Almısken plus almanı öneririm. Fark eder.
lenovo k5 plus bakabilirsin kardeşim...Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?
700 tl ye gm 5 bakabilirsin...Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?