Android Telefon Tavsiyesi...

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Aradığınız fiyat ve özellik bakımından Vestel Venüs modellerini inceleyebilirsiniz.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar biri için android telefon tavsiyesi isteyeceğim öyle çok pahalı olmasın. 4.5 g destekleyen internete takılmadan giren 500-600 tl lik bir telefon önerebilir misiniz. Daha doğrusu 4.5g olan en düşük fiyatlı telefon hangisidir?
Gm 4g

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
ZTE Blade V6 nasıldır iyi midir sizce?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kesinlikle gm4 4g gm5 veya lenovo k5 plus (bu aralıkta olduğuna pek emin değilim)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Xperia E4g bütün standartlarına uyuyor.:)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Lenovo k5 plus tavsiye ederim hepsiburada fiyatı 699 tl. Fiyatına göre donanım özellikleri gayet iyi.

Lenovo K5 Plus (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

General mobile 4g tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hemde android one platformuna mensup olduğu için en güncel android kullanıdırıyor.

General Mobile 4G Android One Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Casper via e1 modeli parmak izi sensörü ve kasa malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor.

Casper Via E1 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Gm5 yeni çıkan uygun fiyatlı bir ürün.

General Mobile GM5 Dual Sim Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Merhaba,

Lenovo k5 plus tavsiye ederim hepsiburada fiyatı 699 tl. Fiyatına göre donanım özellikleri gayet iyi.

Lenovo K5 Plus (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

General mobile 4g tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hemde android one platformuna mensup olduğu için en güncel android kullanıdırıyor.

General Mobile 4G Android One Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Casper via e1 modeli parmak izi sensörü ve kasa malzeme kalitesi ile dikkat çekiyor.

Casper Via E1 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Gm5 yeni çıkan uygun fiyatlı bir ürün.

General Mobile GM5 Dual Sim Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Ben k5 plus kullanıyorum bu fiyata alınabilecek bir telefon.Şarjı gayet iyi gidiyor,tavsiye ederim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ben k5 plus kullanıyorum bu fiyata alınabilecek bir telefon.Şarjı gayet iyi gidiyor,tavsiye ederim

Sunulan özellikler bakımından f/p oranı daha yüksek olduğu için tavsiye listemde bende ilk olarak o modele yer verdim. Eğer tavsiye isteyen arkadaş bu modelde karar kılarsa sizin gibi k5 plus kullanıcılarının deneyimini ilk ağızdan öğrenebilir.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186

Sunulan özellikler bakımından f/p oranı daha yüksek olduğu için tavsiye listemde bende ilk olarak o modele yer verdim. Eğer tavsiye isteyen arkadaş bu modelde karar kılarsa sizin gibi k5 plus kullanıcılarının deneyimini ilk ağızdan öğrenebilir.
Elbette yardımcı olmak isterim.Memnuniyet duyarım.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Bilgileriniz için çok sağolun lenovo k5 e karar kıldım. Fazla para vermek istemiyorum K5 işimi görürmü sizce plusla arasında fazla fark var mıdır?

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Bir de şeyi merak ediyorum plusla arasında 50 tl fark var değer mi vermeye?

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Bir de şeyi merak ediyorum plusla arasında 50 tl fark var değer mi vermeye?
Ben k5 plus kullanıyorum. Bataryası oldukça iyi gidiyor. Ayrıca pil tasarrufu özellikleri var bu da batarya ömrünü daha uzatıyor.Kamerası gündüz çekimleri iyi ihtiyacını görür fakat her telefonda olduğu gibi gece çekimleri biraz düşüyor. Ses şiddeti biraz az gibi fakat dolby atmos yüklü onunla yükseltebilirsin. Kulaklığı pek kaliteli değil yeni bir tane alman gerekebilir. Dış görünüş olarak oldukça şık. Ekran esnek biraz düşmelere karşı daha dayanıklı görünüyor. Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Ben k5 plus kullanıyorum. Bataryası oldukça iyi gidiyor. Ayrıca pil tasarrufu özellikleri var bu da batarya ömrünü daha uzatıyor.Kamerası gündüz çekimleri iyi ihtiyacını görür fakat her telefonda olduğu gibi gece çekimleri biraz düşüyor. Ses şiddeti biraz az gibi fakat dolby atmos yüklü onunla yükseltebilirsin. Kulaklığı pek kaliteli değil yeni bir tane alman gerekebilir. Dış görünüş olarak oldukça şık. Ekran esnek biraz düşmelere karşı daha dayanıklı görünüyor. Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.

Ben lenovo k5i almak istiyorum ancak 50 tl plusla arasında fark var k5 yeteri kadar iyi midir?

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
İşlemci ve ekran performansı olarak plus daha iyi. Almısken plus almanı öneririm. Fark eder.

Bilgin için teşekkür ederim peki biraz beklesem fiyat da falan düşme olur mu dolar durumundan falan.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ya bir de hepsi burada da renk olarak fiyat da değişiyor ne acayip bir durum o

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Renk çeşidine göre fiyat değismesi doğal çünkü koyu renkleri daha şık görünüyor. Fiyatının bir süre daha böyle kalacağını düşünüyorum,düşmez.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Sendeki hangi renktir. K5 plusun Altın rengi güzel midir?

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Renk senin tercihin ama bende ki gri olan renk. Ve gayet güzel. Renk isimleri biraz karışık alırken dikkat et.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Ya plusun gri rengi 700 tl yi aşıyor ona üzüldüm neyse bir şeye karar vereceğiz artık senin bilgilerin için çok teşekkür ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
lenovo k5 plus bakabilirsin kardeşim...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
700 tl ye gm 5 bakabilirsin...