Android telefon tavsiyesi

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu haftasonu telefon alıcam ama hala kafamda tam bir şey otutturamadım.Bundan önce s3 kullanıcısıydım bir kaç kere camı kırıldı en sonda havuza düştü bozuldu.Alırsam 2 yıl civarı kullanırım bundan dolayı beni sıkmıycak sorun çıkarmıycak s3 dışında android bir telefon almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

*Öncelikle sağlam olsun
*Şarjı iyi olsun
*Sistem özellikleri iyi olsun

şimdiden teşekkürler :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öyle bir android telefon daha fabrikasının kapısından çıkmadı ama buna yakın olarak note 2 yi önerebilirim

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] o da biraz büyük sanki ebat olarak çok büyük telefon sevmiyorum, teşekkür ederim öneriniz için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bundan önceki telefonun s3 ve bi kaç kere camı kırıldı en son olarakta havuza düşüp bozuldu.? kardeş. sen hiç androide bagma sana bi 3310 tarzı bişe lazım. telefona ne tür işkenceler uyguluyosan artık.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
diğer telefonlarla karşılaştırıldığında xperia z ama onunda şarjı çokda iyi değil ama diğerlerinden bir adım önde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullanım biçimini de yaz çünkü sabahtan akşama oyun oynayıp nette geziniyosan ya da sürekli konuşuyosan hiç bi telefon bulamazsın daha yardımcı olmak için az bi şey yazmalısın:)

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
LG modellerinden hangisini seçersen seç istediklerinden fazlasını bulacaksın.sağlam donanım ve mükemmel oyun performansı.LG modellerini incele seç.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Suya toza karşı dayanıklı sağlam telefon serilerinden ; Samsung Galaxy Active veya Sony Xperia Z senin için uygun olabilir.

Normal sağlam telefonlardan ise ; LG Optimus G Tavsiye Ediyorum .

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben de sana ne alirsan al yanina cok iyi bir koruyucu kilif al diye salik vereyim.

bu gun s4 icin kilif bakiyordum. super seyler gordum ki araba ezse bile telefona birsey olmayacak kadar abartmislar. sende boyle bir kilif bulsan cok daha ucuza telefon kullanirsin. yani telefon ne olursa olsun kilifin iyi olsun sakar dostum benim :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S4 active görünümünü beğenirsen al.donanım olarak yarı yolda bırakmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg optimus g al. özellik olarak s3e fark atar. 2gb ram, snapdragon 1,5ghz lik 4 çekirdekli(quardqore) işlemcisi var. ıps ld ekran sayesinde şarj az gidiyo, amelodlarda çok şarj gider. ıos lcd iphonelerin ekranıdır. kötü değil yani.
telefon şekil olarak çok güzel. bide sağlam kılıf aldınmı seni 3yıl tam performans götürür. 2 yıl boyunca çıkacak tüm güncellemeleride alacak.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z al bence şarj bakımından stamina modu ile %40 daha fazla şarj imkanı var şuan Xperia Z1 çıkana kadar en dayanıklı telefon ( 3310 u saymıyoruz :D ) Sistem özellikleri zaten tartışılmaz :) Sony kalitesi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bu haftasonu telefon alıcam ama hala kafamda tam bir şey otutturamadım.Bundan önce s3kullanıcısıydım bir kaç kere camı kırıldı en sonda havuza düştü bozuldu.Alırsam 2 yıl civarı kullanırım bundan dolayı beni sıkmıycak sorun çıkarmıycak s3 dışında android bir telefon almak istiyorumtavsiyelerinizi bekliyorum

*Öncelikle sağlam olsun
*Şarjı iyi olsun
*Sistem özellikleri iyi olsun

şimdiden teşekkürler :)

ilk başta saglam olmasını istiyorsan ya htc one yada xperia z derim çünkü bunlar en saglam telefonlar bu ikisi arasındada htc one derim xperia z den çok daha iyi ekran kamera filan

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilk başta saglam olmasını istiyorsan ya htc one yada xperia z derim çünkü bunlar en saglam telefonlar bu ikisi arasındada htc one derim xperia z den çok daha iyi ekran kamera filan
hocam htc one çok ısınıyor ya yani ben telefona 1800 tl vericem ama telefon 10dk sonra ısınacak güncelleme ile biraz giderildi ama o da işe yaramaz ancak xperia z mi htc one mı tabikide htc one

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel telefon sayılabilir.Fakat piyasası yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biraz bekle fakat xperia z1 alma satmaya kalksan hurda niye bile almıyorlar.Paranı boşuna çöpe atma.
Lan doçent konulara yorum yapma.

İphone 5 hiç bir şekilde pişman olman olmasın dünyanın en iyi ve en çok satan telefonu

Bilen adam konuşuyor.DOSTUM

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Biraz bekle fakat xperia z1 alma satmaya kalksan hurda niye bile almıyorlar.Paranı boşuna çöpe atma.
Madem öyle sende akıllık yaparsın o zaman alırsın temiz 2.el satarkende çok zarar etmezsin benim bir akrabam var hep sıfır alırdı ama bilir sony alırsa çok zarar edicek oda temiz 2. el aldı sadece 100 lira zararna sattı.Zaten sıfır alıcaksan 2 yıl kullanacaksın en az yok ben satarım seneye yenisi çıksın diyeceksen ne anlamı var sıfır almanın.Bu z1 yeni çıkacak alırsa ilk alanlardan olucak zaten adam neden satsın ki 2 yıl rahat götürür onu.Ha teknoloji tutkunudur o zaman da bekler biraz temiz 2. el alır telefon sırf eline oturmadı yok arayüzünü beğenmedi yok kullanamadı yok hediye geldi gibi küçük bahanelerden satan birçok insan var mutlaka denk gelir birine piyasayı takip ederse.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

İphone 5 hiç bir şekilde pişman olman olmasın dünyanın en iyi ve en çok satan telefonu

Bilen adam konuşuyor.DOSTUM
adam alacak satamayacak zaten en az 2-3 yıl kullanır ayrıca satacaksa neden alsın ve arabamı bu piyasası yok 1800 ün üzerinde olupta piyasası olmayan telefon görmedim Türkiye de çok rahat satar o telefonu iphone 5 kullanıyorum kısıtlamalar hariç en iyisi ama şimdi dolar arttı ve iphone 5 almak enayilikten başka bir şey değil

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
hocam htc one çok ısınıyor ya yani ben telefona 1800 tl vericem ama telefon 10dk sonra ısınacak güncelleme ile biraz giderildi ama o da işe yaramaz ancak xperia z mi htc one mı tabikide htc one

kardeş bu telefonlar aşırı ısınıyor 1 htc one 2 xperia z 3 s4 bu 3 ü çok ısınıyor nedeni ise hem yazılım problemi hemde full hd ekranla gelmeleri