Soru Android Telefon Arıyorum

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Merhabalar, aşağıda belirttiğim özelliklere en çok uyan ve en ucuz telefonu arıyorum ancak net bir seçim yapamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Kesinlikle İstediğim Özellikler;
  • 60Hz'den yüksek ekran
  • En az Samsung S8 kalitesinde ekran (Gorilla Glass 5)
  • OLED/AMOLED ekran
  • QHD ekran
  • Type-C port
  • 8GB+ RAM
  • IP68 Sertifikası
Olmasını İstediğim Özellikler;
  • Edge ekran
  • Always On Display (AOD)

Bütçem ise bu özelliklere en uygun ve en ucuz telefon olduğu sürece bulunmuyor. Tekrar teşekkürler.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Merhabalar, aşağıda belirttiğim özelliklere en çok uyan ve en ucuz telefonu arıyorum ancak net bir seçim yapamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

• 60Hz'den yüksek ekran
  • OLED/AMOLED ekran
  • QHD ekran
  • Type-C port
  • 8GB+ RAM
  • IP68 Sertifikası
  • Edge ekran

Bütçem ise bu özelliklere en uygun ve en ucuz telefon olduğu sürece bulunmuyor. Tekrar teşekkürler.
Tam aradığın telefon ama şarjı rakiplerine göre az gidiyor.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Tam aradığın telefon ama şarjı rakiplerine göre az gidiyor.
Genel olarak ucuzmuş telefon. Ben 10k falan görür sanıyordum ancak biraz inceleyince şunu fark ettim. Ekran Hz'i FHD olarak kullanıldığında 120 oluyor, QHD ile 60 oluyor. Ne yazık ki bu şekilde istemiyorum. Samsung telefonlarda bu sorun olmayan sadece S21 var ve gereksiz pahalı geliyor. Başka markalarda böyle bir ürün biliyor musunuz acaba?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Genel olarak ucuzmuş telefon. Ben 10k falan görür sanıyordum ancak biraz inceleyince şunu fark ettim. Ekran Hz'i FHD olarak kullanıldığında 120 oluyor, QHD ile 60 oluyor. Ne yazık ki bu şekilde istemiyorum. Samsung telefonlarda bu sorun olmayan sadece S21 var ve gereksiz pahalı geliyor. Başka markalarda böyle bir ürün biliyor musunuz acaba?
Xiaomi mi 11 ve oneplus 8 pro var.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Xiaomi mi 11 ve oneplus 8 pro var.
Bütün istediğiniz özellikleri karşılayan en uygun telefon Oneplus 8 Pro.
Kusura bakmayın biraz geç dönüş yapıyorum. Oneplus 8 Pro gayet güzel bir telefonmuş ancak SD kart deteği olmadığından 128GB pek yeterli olmayacak diye düşünüyorum. Bayağı uzun bir süre kullanacağım çünkü. 256GB modeli ise Note20 Ultra ile aynı fiyatta. (Hatta 100₺ daha pahalı) Eğer TR'de almam gerekirse bu ikisi arasında seçim yapacağım. Ancak sanırım yurt dışına çıkma şansımız olacak. Bu durum benim aklıma Pixel telefonları getirdi. Yakında Pixel 6 da çıkacak sanıyorum. Onların kötü bir yanı var mı acaba bir bilginiz var mı?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ancak sanırım yurt dışına çıkma şansımız olacak. Bu durum benim aklıma Pixel telefonları getirdi. Yakında Pixel 6 da çıkacak sanıyorum. Onların kötü bir yanı var mı acaba bir bilginiz var mı?
Pixel telefonlar yazılımla öne çıkıyor. 2K ekran gibi çok üst düzey özellikler olmuyor genelde. (Pixel 6 hakkında bilgim yok.)

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

• 60Hz'den yüksek ekran
  • OLED/AMOLED ekran
  • QHD ekran
  • Type-C port
  • 8GB+ RAM
  • IP68 Sertifikası
  • Edge ekran

Bütçeniz ne kadar?