Android Tabletlere Whatsapp Yükleme

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
mesajla gelen adresi tabletin tarayıcısından açsaydın direk etkinleşirdi :)

Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey yapmak, şu anda bile mantıksız geliyor kodu tarayıcıya yazınca whatsapp'ın etkinleşmesi. :D

Konunun ilk mesajında da belirtildiği gibi bir kaç program sayesinde numara alındığını okumuştum da, uğraşmak istemedim. Biraz teferruatlıydı. Yeni çıkan programlarla ve yöntemlerle daha basit hale gelmiş anlaşılan...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hiç aklıma gelmedi böyle bir şey yapmak, şu anda bile mantıksız geliyor kodu tarayıcıya yazınca whatsapp'ın etkinleşmesi. :D

saçma değil whatsappta etkinleştirme beklerken arkaya at uygulamayı aç bi tarayıcı yaz v.whatsapp.com/****** (kod buraya) direk whatsapp açılıp etkinleştirme tamamlanır :) zaten gelen mesajda da yazan o

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
saçma değil whatsappta etkinleştirme beklerken arkaya at uygulamayı aç bi tarayıcı yaz v.whatsapp.com/****** (kod buraya) direk whatsapp açılıp etkinleştirme tamamlanır :) zaten gelen mesajda da yazan o

Yoo saçma demedim :D Mantıklı gelmedi yani. Gelen sms'te sadece kod vardı. v.whatsapp.com adresini ilk kez görüyorum.

Bir daha ki sefere böyle yaparım, Teşekkürler :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben tab 4 aldim mesengerden sesli arama yapiliyor ama sesli mesaj olmuyo hemen ekran donuyor kameradad oy,e yardimci olunnnn

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Tabletten Whatsap Web açılıp, telefondan da QR kodu okuttuğun zaman. Her iki cihazda da aynı anda aktif olur. Pc de olduğuna göre bunda da olur diye düşünüyorum. :wink:

S

SDN Okuruuuuu

SDN Okuru
1. sayfanın son yorumu gayet yararlı teşekkürler