Android Tabletlere Whatsapp Yükleme

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-) Whatsapp'ı siteden indirin, kaydedin ama açmayın: http://www.whatsapp.com/android/
2 -) LBE Security Master adlı uygulamayı indirin. (Son sürüm): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1422479 (BU UYGULAMA ROOT İZNİ İSTEMEKTEDİR.)
3-) LBE'yi çalıştırıp root izni verdikten sonra ana sayfadaki ''APPS'' seçeneğini seçiyoruz.
4-) Burada açılan 4 seçenek arasından ''PREMİSSİON SCAN'' seçeneğini seçiyoruz.

Açılan sayfada altlara doğru Whatsapp'ı bulup tıklıyoruz.

1-) Phone ID (telefon kimliği) seçeneğine tıklayıp deny (x) seçeneğini seçiyoruz.
2-) Sms sending (sms yollama) seçeneğine tıklayıp deny (x) seçeneğini seçiyoruz.
3-) Phone called (telefon aramaları) seçeneğine tıklayıp allow seçeneğini seçiyoruz.

Sonra Whatsapp'ı açıp numaranızı girin, doğrulama kodunu yollayacak ama yine de sms gönderilemedi diyecek 5 dakika bekletip. Sesli çağrı seçeneğinden arattırın kendinizi gayet basit buralar zaten. Güzel sesli bağyan kodu söyleyecek. :) Bu kadar.

Titanium backup + 2 android tel yöntemine göre daha basit.

NOT: NEXUS 7, NEXUS 10 VE GALAXY TAB TABLETLERDE ÇALIŞMAKTADIR, DİĞER TABLETLERDE ÇALIŞIR MI BİLMİYORUM. DENEMEKTE FAYDA VAR.
NOT 2: ROOTSUZ BİR CİHAZDA DENENMEDİ AMA UYGULAMA ROOT İZNİ İSTEMEKTEDİR, ROOTSUZ CİHAZLARDA ÇALIŞMAMA İHTİMALİ YÜKSEK.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm tabletim galaxy 10.1 gsm destekli acaba kabul eder mi ve biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bnm tabletim galaxy 10.1 gsm destekli acaba kabul eder mi ve biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim

Yukarıdaki işlemleri yapmanıza gerek yok.

http://www.whatsapp.com/android/ Buradan Apk'yı indirin ve tabletinize yükleyin.

Telefonunuzda kullandığınızın dışında internet tanımlı başka bir hat yok ise, telefondaki hattınızı tablete takın.

Geriye kalan işlemler cep telefonunuzdaki gibi...

Programı çalıştırın, telefon numaranızı, isminizi vs girin, otomatik olarak sms gelecek ve kaydınızı tamamlayacak.

Rehberiniz için telefonda ve tablette kullandığınız Gmail hesabı aynı olmalı. Aynı değil ise telefondaki rehberinizi tablete aktarmalısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yukarıdaki işlemleri yapmanıza gerek yok.

Telefonunuzda kullandığınızın dışında internet tanımlı başka bir hat yok ise, telefondaki hattınızı tablete takın.

Geriye kalan işlemler cep telefonunuzdaki gibi...

Programı çalıştırın, telefon numaranızı, isminizi vs girin, otomatik olarak sms gelecek ve kaydınızı tamamlayacak.

Rehberiniz için telefonda ve tablette kullandığınız Gmail hesabı aynı olmalı. Aynı değil ise telefondaki rehberinizi tablete aktarmalısınız.

Kardeşim tablete sim kart takılsa zaten konu açılmazdı. Asıl sorun sim takılmayan tabletlere yüklemek. Yukarda yazan kardeşim sağol işe yaradı

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kardeşim tablete sim kart takılsa zaten konu açılmazdı. Asıl sorun sim takılmayan tabletlere yüklemek. Yukarda yazan kardeşim sağol işe yaradı

Biliyorum. Benim cevabım konuya değil, alıntı yapmış olduğum soruya. Dikkat ederseniz.

Yine dikkat ederseniz, konuyu açan arkadaş ''yukarıdaki adımları uygulayın'' diyerek, yanlış bilgi demeyelim de, iyi niyetli ama gereksiz bir sürü işlem yapmasına neden olacak bir bilgi vermiş. Ben buna gerek olmadığını, yapması gerekenin aslında çok basit olduğunu belirttim.

Neyse, gözünüzden kaçtı sanırım....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sölediklerinize hiç gerek yok apk yı indirdikten sonra telefon numaranızı girin mesaj geliyor cep telefonuna sonra mesajdaki şifreyi girince açılıyor ben şuan da kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha sonra "LBE Security Master" kaldırsak bir şey olur mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus memopad hd7 için kurulumda aynı adımlar mı izlenir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tabletinize, google play marketten Whatsapp uygulamasını yükleyin.
Whatsapp'ı açın.
Kullandığınız telefon numarasını whatsapp'a girin. Tamam diyin.
Sonra telefonunuza gelen doğrulama kodunu whatsapp'a yazın ve güle güle kullanın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletinize, google play marketten Whatsapp uygulamasını yükleyin.
Whatsapp'ı açın.
Kullandığınız telefon numarasını whatsapp'a girin. Tamam diyin.
Sonra telefonunuza gelen doğrulama kodunu whatsapp'a yazın ve güle güle kullanın..

Burada sorun yok ama whatsapp'a kişi ekleyemiyoruz..

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı arkadaşlar her tablete mağazadan ya da apk yoluyla whatsapp yükleniyor sanıyor. Malesef kendi tabletinizde çalışması her tablette çalışacağı anlamına gelmiyor. Örneğin Nexus tabletlerde çalışmıyor. 3g özelliği olmayan pek çok tablette çalışmıyor. Bu tabletler için bu yol uygulanabilir, hiç bir sorun çıkmaz. Kurduktan sonra lbe adlı uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman Telegram kullanın. Nereye isterseniz yükleyin.

Ayrıca whatsapp'ı, 3G özelliği olmayan piranha tablete kurduk çalıştırdık. Şu dandik tabletlerden.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telegram'ı kurun, kullandığınız telefon numarasını girin, telefona gelen kodu tuşlayın ve başlatın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletim galaxy tab 3 nasıl indirebilirim whatsapp ı acaba???

kurtboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ben bunu tablete yükledim ama telefonumda kullanamayacak mıyım,kendini blokluyor android telefonuma girince

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peki ben bunu tablete yükledim ama telefonumda kullanamayacak mıyım,kendini blokluyor android telefonuma girince

Bildiğim kadarıyla aynı telefon numarası ile her iki cihazda kullanılamıyor. Kullanılabilir ise bilen arkadaşlar anlatsın.

Tablet için Whatsapp kullanmayı istemeyen veya cihazı eski olduğundan kullanamayan birinin telefon numarasını girerek sorunu aşabilirsiniz.

Tabii ki kullanacağınız numaranın sahibinin konu hakkında bilgisi olmalı. Telefona gelecek doğrulama kodunu söylemesi, sizinde bu kodu tabletten girmeniz gerekecek.

Kişi listesi için Gmail rehber senkronizasyonu yapmalısınız. Telefonda ve tablette aynı Gmail hesabını kullanmanız gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben whatsappı kendi sitesinden whatsappı indiremiyorum "safari indiremiyor" yazıyor ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz

ArdaComputer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence gereksiz telefonda olan WhatsApp bence tablette saçma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
]Tabletim casper nirvana. Whatsappi indirdim onay kodu telefonuma geldi fakat onay kodunu yazcak yer yok ne yapcam??? Yardimm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
motorola tabletime whatsapp indirdim kod gönderdiler geciktm yazmakta bekletiyorlar dediğiniz gibi ama bu arada samsung telefonunumu kitledi whatsapp simdi telefonumda kullanamıyorum ne yapmam lazım .

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İlk önce APK dosyasını yükleyin.Ardından telefon numaranı yaz.Başarısız oldu derse devam et.Sonra işlem tamamlandıktan sonra kişiler gözükmüyorsa,GO contacx ex adlı programı yükleyin.Kişileri ekleyin sonra Watshapp'ta artık eklediğiniz kişiler gözükecektir.:clap:

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Geçen gün yeğenimin samsung ( t110 du galiba) tabletine yükledik.

Marketten indirme yerine doğrudan sitesinden apk indirip kurduk. Markette cihazınızla uyumsuz diyecekti muhtemelen. İlk kurulumda whatsapp kullanmayacak bir numara girdik ( annane babanne numarası :D )

İlk etapta sms geldi telefona ama tablette kodu girecek yer yok. Normalde telefonlarda bu işlemi otomatik yapıyor.

5 dakika bekleme süresi var, kod girmeden bekledik. Süre dolunca tablette kodu sesli olarak alma seçeneği ve kodu girmemiz gereken alan çıktı.

Seçtik, telefon çaldı Türkçe olarak kodu verdi. Kodu girdik ve işlem tamam. :D

Rehberi de ablasının telefonundan blututla seçerek yolladık tablete :D

Arkadaşlarını da uyarmış sakın aramayın annanemin numarası bu diye :D Wifi ile sorunsuz kullanıyor şu anda...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Geçen gün yeğenimin samsung ( t110 du galiba) tabletine yükledik.

Marketten indirme yerine doğrudan sitesinden apk indirip kurduk. Markette cihazınızla uyumsuz diyecekti muhtemelen. İlk kurulumda whatsapp kullanmayacak bir numara girdik ( annane babanne numarası :D )

İlk etapta sms geldi telefona ama tablette kodu girecek yer yok. Normalde telefonlarda bu işlemi otomatik yapıyor.

5 dakika bekleme süresi var, kod girmeden bekledik. Süre dolunca tablette kodu sesli olarak alma seçeneği ve kodu girmemiz gereken alan çıktı.

Seçtik, telefon çaldı Türkçe olarak kodu verdi. Kodu girdik ve işlem tamam. :D

Rehberi de ablasının telefonundan blututla seçerek yolladık tablete :D

Arkadaşlarını da uyarmış sakın aramayın annanemin numarası bu diye :D Wifi ile sorunsuz kullanıyor şu anda...
mesajla gelen adresi tabletin tarayıcısından açsaydın direk etkinleşirdi :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
2 cihazda kullanılabiliyor mu aynı anda.?