enesdegirmenci
Asistan
Tab 2 kullanmışlığım var. Tam çöptü. Oyun oynarken parmağıma işkence çektiriyordu. Sonra ipad 2 almıştım ve onu 6 yıl kullanmıştım. 2015’te de hediye olarak tab 3 lite gelmişti. O da tab 2 gibi çöptü.Samsung Tab 3 lite dünyanın en dandik tabletidir ama en çok satan da oduripad tek geçerim.
Banada 15 yaşındayken almışlardı o zaman güzel gelmişti şimdi kötü olduğunu anladım, ama tablet eski tablet ondan dolayı yüksek performans beklememek lazım.Samsung Tab 3 lite dünyanın en dandik tabletidir ama en çok satan da oduripad tek geçerim.
birde tab 4 ün üretimini durdurup bunu hala üretiyorlar ya samsung alemsin...Banada 15 yaşındayken almışlardı o zaman güzel gelmişti şimdi kötü olduğunu anladım, ama tablet eski tablet ondan dolayı yüksek performans beklememek lazım.
Aynen.Tablette İpad'i tek geçerim.
2013'ten beri İpad sahibiyim. Açıkçası Apple'ın en iyi ürünü olarak buluyorum.
Tablette iPad favorim.İpad le kalem kullanmak harika bir olay.Herkese selamlar, uzun zamandır bu konuyla alakalı forumda kafası karışık olan çok kişi gördüm. Siz bir tablet alacak olsanız hangi işletim sistemini tercih ederdiniz?
Ben tablet dünyasında açık ara iOS'un tercih edilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 111877
Tabii iPadHerkese selamlar, uzun zamandır bu konuyla alakalı forumda kafası karışık olan çok kişi gördüm. Siz bir tablet alacak olsanız hangi işletim sistemini tercih ederdiniz?
Ben tablet dünyasında açık ara iOS'un tercih edilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 111877
Yüklü gelmese bile AppStore dan ücretsiz indirilebiliyor.garageband yüklü geliyor mu?