Android Programlama (yen başlıyorum)

Bu konuyu okuyanlar

Mackle LLC

Asistan
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
242
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün internette izlediğim bir videoyla programlamaya başlamak istiyorum. Öncelikle yani saati gösteren bir program bile yapmak bana şimdilik yeterli olabilir 4.1.2 ile yapacağım. Bana küçük küçük öneriler verebilir misiniz ?
 

onurer453

Öğrenci
Katılım
20 Haziran 2013
Mesajlar
64
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
öncelıkle androide uygulama yuklemek için googleplaystore ye bellı bı mıktar para yatırman gerektıgını bılıyorum 40 dolar olarak duymustum en son
 

celeros

Öğrenci
Katılım
8 Nisan 2010
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bende bugün başladım android programlamaya. 40 dolar meselesi google play storede ürün tanıtmak ücretsiz dağıtmak satmak için demiş sanırım arkadaş fakat onun ücretsiz olması gerektiğini düşünmekteyim. yani okuduklarım bunu gerektirir. Mackle LLC sana küçük bir öneri degil bugün başlıyıp keşfettigim çok büyük olarak düşündüğüm bir öneri. Gelecegi Yazanlar projesi. Bugün tüm günümü buna ayırdım ve keşfettiğim içinde mutluluk duydum. Turkcell in bir projesi. Android programlama, iOS, Windows Phone dersleri mevcut. Kendini öğrendiklerinle sınavda edebiliyorsun. sorularını sorabilecegin bir platforma mevcut. Etkinliklerede katılabiliyorsun konular üzerine. gelecegiyazanlar.org keşfetmeni dilerim..
 

Mackle LLC

Asistan
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
242
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
bende bugün başladım android programlamaya. 40 dolar meselesi google play storede ürün tanıtmak ücretsiz dağıtmak satmak için demiş sanırım arkadaş fakat onun ücretsiz olması gerektiğini düşünmekteyim. yani okuduklarım bunu gerektirir. Mackle LLCsana küçük bir öneri degil bugün başlıyıp keşfettigim çok büyük olarak düşündüğüm bir öneri. Gelecegi Yazanlar projesi. Bugün tüm günümü buna ayırdım ve keşfettiğim içinde mutluluk duydum. Turkcell in bir projesi. Android programlama, iOS, Windows Phone dersleri mevcut. Kendini öğrendiklerinle sınavda edebiliyorsun. sorularını sorabilecegin bir platforma mevcut. Etkinliklerede katılabiliyorsun konular üzerine. gelecegiyazanlar.org keşfetmeni dilerim..

Teşekkürler araştıracağım burayı
 
Üst