qwert123436
Doçent
arkadaşlar merhaba android p alacak telefonlar hangileri yardımcı olur musunuz.
arkadaşlar merhaba android p alacak telefonlar hangileri yardımcı olur musunuz.
Yeani biz 2015 serisi amiral gemisi kullanan insanlar olduğumuz içün olabilir de android one programına katılan telefonlar güncelleme garantilidirDaha 7'yi beklemiyor muyduk 9 ne ara geliyor ?
Telefonunuz nedir?Benim telefonum birkaç gün sonra android 7 alacak. Vaybe şuna bak.![]()
J7 primeTelefonunuz nedir?
Oh, hadi gene iyisiniz, telefonunuz güncellemeyi alacaklar arasında.J7 prime
Merak ettim sizin telefonunuz nedir?Oh, hadi gene iyisiniz, telefonunuz güncellemeyi alacaklar arasında.![]()
Bi gelsede kurtulsak şu 6.0 danJ7 prime
LG G Flex 2 idi. Şuan arızalı garantiye gitmeyi bekliyor. Şimdilik kardeşimden aldığım Lumia 950 XL bulunuyor..Merak ettim sizin telefonunuz nedir?
950 XL'i kardeşine geri vermeLG G Flex 2 idi. Şuan arızalı garantiye gitmeyi bekliyor. Şimdilik kardeşimden aldığım Lumia 950 XL bulunuyor..![]()
Gerçekten hasta kaldım kamerasına, Alman Carl Zeiss lensi bir başka oluyor mübarek.950 XL'i kardeşine geri verme
Öyle kamera nadir bulunur.![]()
gelecek dediler diğer modeller için ama tarih vermediler ve hala bekliyoruzLG G4 V30c Android 7.0 Güncellemesi Güney Kore'de Başladı
Burada güney korede dağıtılmaya başlanmış yazayor. Ama Türkiye'ye gelmemiş.![]()
Bu linkte lg bridge diye bir şeyden yüklenebilir deniyordu. Onu denedinmi?gelecek dediler diğer modeller için ama tarih vermediler ve hala bekliyoruz