qwert123436
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 60
arkadaşlar merhaba android p alacak telefonlar hangileri yardımcı olur musunuz.

arkadaşlar merhaba android p alacak telefonlar hangileri yardımcı olur musunuz.

Yeani biz 2015 serisi amiral gemisi kullanan insanlar olduğumuz içün olabilir de android one programına katılan telefonlar güncelleme garantilidirDaha 7'yi beklemiyor muyduk 9 ne ara geliyor ?

Telefonunuz nedir?Benim telefonum birkaç gün sonra android 7 alacak. Vaybe şuna bak.
J7 primeTelefonunuz nedir?
Oh, hadi gene iyisiniz, telefonunuz güncellemeyi alacaklar arasında.J7 prime

Merak ettim sizin telefonunuz nedir?Oh, hadi gene iyisiniz, telefonunuz güncellemeyi alacaklar arasında.
Bi gelsede kurtulsak şu 6.0 danJ7 prime
LG G Flex 2 idi. Şuan arızalı garantiye gitmeyi bekliyor. Şimdilik kardeşimden aldığım Lumia 950 XL bulunuyor..Merak ettim sizin telefonunuz nedir?

950 XL'i kardeşine geri vermeLG G Flex 2 idi. Şuan arızalı garantiye gitmeyi bekliyor. Şimdilik kardeşimden aldığım Lumia 950 XL bulunuyor..

Gerçekten hasta kaldım kamerasına, Alman Carl Zeiss lensi bir başka oluyor mübarek.950 XL'i kardeşine geri verme
Öyle kamera nadir bulunur.

gelecek dediler diğer modeller için ama tarih vermediler ve hala bekliyoruzLG G4 V30c Android 7.0 Güncellemesi Güney Kore'de Başladı
Burada güney korede dağıtılmaya başlanmış yazayor. Ama Türkiye'ye gelmemiş.

Bu linkte lg bridge diye bir şeyden yüklenebilir deniyordu. Onu denedinmi?gelecek dediler diğer modeller için ama tarih vermediler ve hala bekliyoruz