Android Oyunun Sisteme Açtığı Dosya

farkole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Sayın SDN Sakinleri ;

Uzun zamandır oynadığım strateji tarzı oyunda bir güncelleme ile birlikte , birden çok hesap açıp oynama işini kaldırdılar. Ve bu tabiki çok kötü oldu. Oyunu silip yüklesende 2.bi hesaba geçiş yapılmıyor. Daha öncedende engelliydi lakin bir yolu vardı. Download klasörüne bir dosya oluşturuyordu oyun kendisi otomatik. Her hesap için metin belgesinin içine sayılar yazıyordu. Oyunu kaldırıp bu metin belgesini değiştirince diğer hesaba geçiş yapabiliyorduk. Şuan tek bir yöntemi var. Telefona format atarsan oluyor. Başka yolu yok. Yani demek istediğim , oyunu silsen dahi biryerlerde dosya kalıyor ve bu dosya farklı hesaba geçmeyi engelliyor. Bu konuyu aşmama yardım edecek arkadaşlara ihtiyacım var. Oyun , telefonun sisteminin nerelerine dosya açıyor ise bana bu yolların adresini bulmanızı istiyorum... Bu arada mail adresini değiştirincede olmuyor.(önceden bu yöntemde vardı. Oyunun verisini sıfırlayıp telefondan kaldırmadan mail adresini değiştirip ve download klasöründeki doayayıda silerseniz oluyordu)...

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazın root lu ile şu an adını hatırlamadığım bir Xposed modülü ile uygulamanın bütün erişim isteklerini ayrıntılarınla yönetebilirsin. Asphalt8 den imei banı alanlar oyunun erişim ayarlarını bu modül ile değiştirerek banını kaldırmış

farkole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nereden indirebilirim bilginiz varmi? Tesekkurler. Cihazim rootludur.

farkole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biraz kurcaladim lakin bulamadim birseyler. Oyunun adi : Ramses war ... Zamaniniz var ise sizde goz atabilirmisiniz. Tesekkurler kolay gelsin