Android Kit Kat, Apple'la Dalga Geçti

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhone modeller hep aynı,"android modeller" hep farklı hmm.

Samsung'un iPhone'u kopyalarak bu kadar büyük bi ivme yaptığınıda bilmiyosundur sen şimdi. Yada akıllı telefon pazarını Apple'ın canlandırıp devrim yarattığınıda..

Örnek alabilirmiyim ? Kopyadan

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
4 çekirdek yüksek model işlemci 2 gb ramde android düzgün çalışıyor diye ios'la dalga geçmek kimin haddine onu diyorum hala 3310 la karşılaştırıyorsun adam iphone 3gs ile asfalt 8 açıyor benim ondan sonra çıkan galaxy s1 im açamıyor sende bunu anla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

istediğin gibi kullan sana birşey diyen mi oldu s4 ü olan gelmiş konuşmalarıma atlıyor.

forum burası bir yanlışın var bunu düzeltiyorum. zoruna gidiyorsa yazma buraya.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu konu uzar gider. apple sonunda batar.

ben sayayım sana.

1. dev ekranı en başta. oyuncak gibi küçük ekran istemiyorum.
2. itunes gibi saçma bir program kullanmıyorum.
3. rus uyduları ile de konum bilgisi alabiliyorum.
4. pilimi değiştirebilmek istiyorum. apple a pil değişimi için 90 dolar vermek istemiyorum.
5. istediğim ebatta sd kart takabilmek istiyorum.
6. bluetooth ile dosya aktarımı istiyorum. neden internetten veri alışverişi yapayım.
7. infrared istiyorum ki televizyonumu klimamı ses sistemimi kontrol edeyim.
8. ekrana bakarken ekranın gözü kontrol ederek kapanmaması iyi bir şeydir.
bunu apple yapsaydı yere göğe sığdıramazdın.

daha varda bunlar sana yeter.

İstediğin kadar özellik say tamam mı? O lastik, Apple'ın tırnağı bile olamaz. Sen
Kıytırık, sürekli donma sorunu olan, kendi kendine reset atan lastiğe devam et. Başka bir şey demiyorum.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İstediğin kadar özellik say tamam mı? O lastik, Apple'ın tırnağı bile olamaz. Sen
Kıytırık, sürekli donma sorunu olan, kendi kendine reset atan lastiğe devam et. Başka bir şey demiyorum.

say dedin saydık. şimdide başka şeyler sayıklıyorsun. ne haliniz varsa görün. appel ın her modelini alın.
zengin edin amerikalıları. zengin etki senin paranla seni ve ülkeni sömürsün.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Hocam sakin olun. Altı üstü telefon tartışması :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
farklı ekran boyutu, yeni teknolojiler, farklı tasarımlar için bile android alınabilir. yazılım kısmındada itunes'e bağımlı olmamak için neydüğü belirsiz usb portları ile uğraşmamak için android alıyor olabilirim. hatta sadece google servislerinden rahatça yararlanmak için veya telefonunmu kablosuz şarz edebilmek için bile android almak isteyebilirim.

android almak için bu kadar çok neden varken artık iphone almak için sadece 2 neden kaldı. 1- ios stabil, 2- aksesuarlar falan var.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Parasını sonuna kadar hak ediyor. Kimseyi zengin etmeyle alakası yok.

sen öyle san. amerikan ekonomisi için apple ın kıymetini obama nın vetosundan anlarsın.
yok anca sen oyuncağınla oyna. vermişler eline bir kutu oyna babam oyna. anca
facebook ta like yaparsınız.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sen öyle san. amerikan ekonomisi için apple ın kıymetini obama nın vetosundan anlarsın.
yok anca sen oyuncağınla oyna. vermişler eline bir kutu oyna babam oyna. anca
facebook ta like yaparsınız.

Konuyu siyasete taşıma derdindesin. Ben Iphone kullanmıyorum şuanda. :) Sen o lastiği savunmaya devam et. İlla ki bir gün bıkacaksın. Sorunlardan sıkılacaksın.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
farklı ekran boyutu, yeni teknolojiler, farklı tasarımlar için bile android alınabilir. yazılım kısmındada itunes'e bağımlı olmamak için neydüğü belirsiz usb portları ile uğraşmamak için android alıyor olabilirim. hatta sadece google servislerinden rahatça yararlanmak için veya telefonunmu kablosuz şarz edebilmek için bile android almak isteyebilirim.

android almak için bu kadar çok neden varken artık iphone almak için sadece 2 neden kaldı. 1- ios stabil, 2- aksesuarlar falan var.

Heh ne güzel açıkladın hocam, birde buradaya eklememiz gereken apple store da 1/2 uygulama daha fazla o kadar başkada birşey yok.

Hani ben iphone kullansam niye o cepi aldın diye bir soru gelse ios derim
Peki neden android aldın deseler say say bitmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi kere s4 ile iphone 5i kıyaslamak hata iphone 5 ile s3 kıyaslıyolar

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4

yok be dostum stabil filan değil. arkadaşlarımda görüyorum adam telefona cevap veremiyor kilitleniyor ekran.
donuyor. her elektronik cihazda olan problemler bunda da var. saf android nexus larda bu sorunlarla karşılaşmassın bile.
ama işte bir stabildir gidiyor.

Konuyu siyasete taşıma derdindesin. Ben Iphone kullanmıyorum şuanda. :) Sen o lastiği savunmaya devam et. İlla ki bir gün bıkacaksın. Sorunlardan sıkılacaksın.

3 yıldır android kullanıyorum. 6 aydır note II kullanıyorum. 2 günde bir şarj ediyorum. (wireless 3g gps sensörler hepsi açık).
etinden sütünden faydalanıyorum. radyo dinliyorum. geniş geniş dizi izliyor e-book okuyorum internette surf yapıyorum.
telefonumda tek çizik yok. ekranım gorilla glass 2. koruma filmi bile takmadım. sen halen plastik diyorsun.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kimin s4 ünü aldıysam kapalı ,açmaya da gerek duymadım yok gözü takip ediyormuşta bilmem ne hele hele güncelleme gelmeden önce kamerada reset atma falan arkadaşlarımın yakınmalarını duydum.

iphone'da da bir sürü hata var kardeşim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
forum burası bir yanlışın var bunu düzeltiyorum. zoruna gidiyorsa yazma buraya.
konudaki ilk yazdığımı oku sonra konuş her s4 ü olanla yarım saat atışmak zorunda mıyım s4 ü olan geliyor arkadaş hala zoruna gidiyorsa yazma diyor.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ASıl dalga geçilecel olan kit kat. Tamam şekerleme tatlı isimleri veriyonuzda bu ne sırf spobsorluk anlaşması için.
Birde android 5 bir türlü gelmedi. Ta ice cream den (4.0.4) ten sonra 5 çıkacak dediler 4.1 çıktı ,sonra 4.2 sonra 4.3 şimdide 4.4 çıkıyor.
Andorid duraklama dönemine girmiştir.
Şu windows ve bb biraz akıllı olsa android yerle bir etmenin tam zamanıdır ama şimdilik bir işaret yok.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung vs iOS tartışmasını Android vs iOS'a getirmeyin, o dandik Touchwiz Android'i temsil edemez. Çok kıyaslamak isteyen Nexus serisini kıyaslasın ama gördüğüm kadarıyla iOS fanları özellikle Samsung'a yöneliyor hız konusunda Android'in zayıf halkası olduğu için.

Bir arkadaş Android duraklama döneminde yazmış. Evet beklenti büyük olduğu için 5'i geciktiriyor olabilirler ki insanlarda hayal kırıklığı olmasın. Bir nedeni de şu olabilir ki büyük ihtimalle budur zaten piyasanın çoğuna hakim ve diğerleri de yerinde saymaya devam ettiği için neden çıkarma gereği duysunlar? Bakarsın diğerleri hareketlendi sen de bunu çıkarır hepsini geri alırsın. Hiç bunu düşündün mü?

Ha bi de 3gs Apshalt 8 açıyor falan diyorsunuz da telefonda mesajını rahat ve hızlı yazmaya, işlerini kolay halletmeye mi bakarsın yoksa kıytırık mobil oyunlarını daha hızlı oynamaya mı? Tablet olsa hak veririm de telefonda oyun oynamayı bu kadar savunma neden? Zaten insanların çoğu bedava ve grafik istemeyen oyun oynuyor. Onlar da hepsinde yeterli hızda çalışıyor.

Teeco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk paragrafında çok haklısın.android telefon dediğin nexus'tur. ama arkadaşımın telefonunda subway surfers kasıyor. sorsan rami işlemcisi falan 3GSin 2 katı.