Merhaba arkadaşlar, kesinlikle birçoğumuzun derdi oyunlarda e-pin, elmas, altın gibi şeyleri bedavaya almaktır. Şimdi size Android işletim sistemli cihazinizdan nasıl e-pin, elmas, altın gibi şeyleri alabileceğinizi anlatacağım. Öncelikle söyleyeyim; bunu yapmak için Android işletim sistemli cihazınız ve Facebook hesabınız olması gerek. Öncelikle Google Play'den Whaff Rewards adlı uygulamayı indiriyoruz. Daha sonra uygulamayı açıp Facebook ile giriş yapıyoruz. Sonra gelen kod bölümüne BA42219 yazıyoruz. Bu benim kodum, bunu girdiğinizde uygulama ile 0,30$ kazanıyorsunuz. İsterseniz başkalarının kodlarını da girebilirsiniz. Sizden herhangi bir ücret kesilmez. Daha sonra Whaff Picks'e girip uygulama indirerek, Facebook sayfasını beğenerek, uygulamaya oy vererek ve en önemlisi arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabilirsiniz. Daha sonra paranızı 10.5$'a ulaştığında PayPal ile(bunu dünyadaki binlerce alışveriş sitesinde alışveriş yaparak kullanabilirsiniz.) 12$ ye ulaştığında Google Play hediye kartı olarak(bunu Google Play'deki tüm uygulamalarda harcayabilirsiniz), PlayStation Store, xBox, Steam, Wolfteam, Amazon Gift Card ve istediğiniz çoğu şeyi bedava olarak alabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken uygulama indirmek,arkadaş davet etmek ve uygulamayı oylamak. Aşağıdaki resimlerde ödeme kanıtı bulunmakta. Hepinize bol kazançlar.
Not: Eğer banka veya kredi kartınız varsa PayPal ile hesabınıza aktarıp, nakit paraya çevirebilirsiniz.
Not: Eğer banka veya kredi kartınız varsa PayPal ile hesabınıza aktarıp, nakit paraya çevirebilirsiniz.