Android için veri kısıtlaması

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_0951.PNG
merhaba arkadaşlar ben ıos işletim sistemin den başka bir sistem kullanmadım ama hem deneme amaçlı hemde değişiklik olsun diye yakın zaman da android geçmeyi düşünüyorum ama ıos da olduğu gibi android veri kısıtlaması varmı ör şu uygulama fotoğraf larıma erişmesin ya da şu uygulama internetim den yemesin sadece WiFi ile bağlansın gibi ben kendi telefonum dan örnek bir resim de atıyorum daha çok anlaşılır olsun diye teşekkürler şimdiden.

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
her uygulamanın izinlerini ayrı ayrı yönetebilirsin ama mobil veriyle ilgili bi ayar yok bildiğim kadarıyla

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
tek ekranda tüm uygulamalar için ayar yapamıyorsun ama her uygulamanın detayına girip bu ayarı yapabiliyosun. sonuçta her gün kullanılacak bi ekran değil. 1 kez ayarlarsın öyle kullanırsın..

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
tek ekranda tüm uygulamalar için ayar yapamıyorsun ama her uygulamanın detayına girip bu ayarı yapabiliyosun. sonuçta her gün kullanılacak bi ekran değil. 1 kez ayarlarsın öyle kullanırsın..
Yani istediğim uygulamayı tek tek kapta biliyorum sıkıntı Yok demek

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Zaten bir uygulamayı kullanmadığın zaman cihaz onu uyutuyor. Yani benim telefonda böyle
Sanırım benim en çok aradığım özellik android yok ben istemiyorum internetim açık mı kapalımı diye düşünmeyi seçtiğim programlar sadece internetim den harcasın 24 saat sürekli açık internetim
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkür ederim cevabınız için de

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Sanırım benim en çok aradığım özellik android yok ben istemiyorum internetim açık mı kapalımı diye düşünmeyi seçtiğim programlar sadece internetim den harcasın 24 saat sürekli açık internetim
Teşekkür ederim cevabınız için de
Ben aylık 2gb net paketi kullanıyorum bitiremiyorum bile :D Arada hızlı diye mobil veriden uygulama indirip bitiremediğim oluyor. Sen ne yapıyorsun ki bu kadar :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ben aylık 2gb net paketi kullanıyorum bitiremiyorum bile :D Arada hızlı diye mobil veriden uygulama indirip bitiremediğim oluyor. Sen ne yapıyorsun ki bu kadar :D
Maşallah bereket gelmiş demek ki senin internetine :);)

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Yani istediğim uygulamayı tek tek kapta biliyorum sıkıntı Yok demek

ilk ekran görüntüsünde kırmızı kutucuk içine aldığım seçenek uygulamanın arka plana geçtiğinde internet kullanmasını engellemeye yarıyo. en alttaki seçenek ise uygulama açık bile olsa mobil veri kullanmasını engelliyo. yani evet. istediğin uygulamayı tek tek kapatabiliyosun.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
ilk ekran görüntüsünde kırmızı kutucuk içine aldığım seçenek uygulamanın arka plana geçtiğinde internet kullanmasını engellemeye yarıyo. en alttaki seçenek ise uygulama açık bile olsa mobil veri kullanmasını engelliyo. yani evet. istediğin uygulamayı tek tek kapatabiliyosun.
Süper işte aradığım özellik bu her telefonda yapabiliyor muyum peki bunu
Daha doğrusu benim alacak olduğum telefon lg g3 bir aylığına değiştirecem android kullanmaya bailıyacam ilk kez

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Lg g3 sadece kışın kullanılır :D :D