Durmuşkandemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,098
Vallahi bana ikisi de lazım özellikle mobil veri. Yoksa kota dayanmıyor diğer türlüher uygulamanın izinlerini ayrı ayrı yönetebilirsin ama mobil veriyle ilgili bi ayar yok bildiğim kadarıyla
Sağol hocam ama tek tek istediğimiz uygulamayı internete kapatamıyor muyum ıos da olduğu gibiikisi de varmışekran görüntüleri
![]()
![]()
Yani istediğim uygulamayı tek tek kapta biliyorum sıkıntı Yok demektek ekranda tüm uygulamalar için ayar yapamıyorsun ama her uygulamanın detayına girip bu ayarı yapabiliyosun. sonuçta her gün kullanılacak bi ekran değil. 1 kez ayarlarsın öyle kullanırsın..
Zaten bir uygulamayı kullanmadığın zaman cihaz onu uyutuyor. Yani benim telefonda böyleYani istediğim uygulamayı tek tek kapta biliyorum sıkıntı Yok demek
Sanırım benim en çok aradığım özellik android yok ben istemiyorum internetim açık mı kapalımı diye düşünmeyi seçtiğim programlar sadece internetim den harcasın 24 saat sürekli açık internetimZaten bir uygulamayı kullanmadığın zaman cihaz onu uyutuyor. Yani benim telefonda böyle
Ben aylık 2gb net paketi kullanıyorum bitiremiyorum bileSanırım benim en çok aradığım özellik android yok ben istemiyorum internetim açık mı kapalımı diye düşünmeyi seçtiğim programlar sadece internetim den harcasın 24 saat sürekli açık internetim
--- Gönderi Güncellendi ---
Teşekkür ederim cevabınız için de
Maşallah bereket gelmiş demek ki senin internetineBen aylık 2gb net paketi kullanıyorum bitiremiyorum bileArada hızlı diye mobil veriden uygulama indirip bitiremediğim oluyor. Sen ne yapıyorsun ki bu kadar
![]()
Yani istediğim uygulamayı tek tek kapta biliyorum sıkıntı Yok demek
Süper işte aradığım özellik bu her telefonda yapabiliyor muyum peki bunuilk ekran görüntüsünde kırmızı kutucuk içine aldığım seçenek uygulamanın arka plana geçtiğinde internet kullanmasını engellemeye yarıyo. en alttaki seçenek ise uygulama açık bile olsa mobil veri kullanmasını engelliyo. yani evet. istediğin uygulamayı tek tek kapatabiliyosun.
Bakalım değiştirdim şuan kullanmaya başladım bir ay sonun da ne olacak bakalım kardeşimLg g3 sadece kışın kullanılır![]()
![]()